Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Трябва ли да се закрие ЦСКА?

Започната от Longines, Юли 07, 2013, 02:44:57 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Трябва ли да бъде закрит ЦСКА?

56 (47.1%)
63 (52.9%)

Общ брой гласове: 119

Гласуването приключено: Юли 17, 2013, 02:46:32 PM

Longines

Veskop

Цитат на: Longines;262005Нека видим!;;650
аз нищо не виждам! ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Longines

eeevgeniii

ЦСКА може и да не функционира вече но уефски още дълго ще им диша пушилката докато ни настигне между другото то има ли такъв отбор, от него е останало само една кочина и смърдяща пасмина ;;650

Longines

Дръж се уважително!Можех да напиша "кочината" в заглавието на темата!

Дедал

То глупавите теми край нямат ама ...
И един въпрос към господа левскарите - като закрият ЦСКА , както явно много желаете - как "Левски" ще регистрира от време на време единствения си международен успех - победа над ЦСКА ?:worry:

Longines

Много глупав въпрос!
Пусни си анкета!Сега друго се решава!

eeevgeniii

Цитат на: Longines;262013Дръж се уважително!Можех да напиша "кочината" в заглавието на темата!
Това че си баннат дзумба и в момента използваш чужд ник даже и модераторите знаят това и въпреки това ти си позволяваш да пишеш в форума и продължаваш да се заяждаш аз не мога да си обясня това нещо значи ти в момента заобикаляш правилата знаят те че  си дзумба и въпреки това ти даже и можеш да пускаш нови теми нека модераторите се замислят върху това нещо ти за мен не си баннат и заобикаляш правилата.Моля модераторите вземат отношение по този въпрос щото излиза че  за дзумба не важат правилата

AGT

Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

hajduk

Цитат на: AGT;262021Айде пак се започна .
Какво е започнало!?
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

Longines

Цитат на: eeevgeniii;262012ЦСКА може и да не функционира вече ....., от него е останало само една кочина и смърдяща пасмина ;;650
Ти го каза!
Иди гласувай бе,джувгениии,ако не знаеш как,объркал съм цветовете,синьото е бъдеще за смърдящата пасмина!:worry:

AGT

Споровете пренесени от една друга тема ;)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Longines

Аз мисля,че няма нужда цапаме спорта с ЦСКА!:)

SERHI1970

Тука смърди на говедата.
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Longines

Гласувай и бегай в кочината!:worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания