Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Трябва ли да се закрие ЦСКА?

Започната от Longines, Юли 07, 2013, 02:44:57 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Трябва ли да бъде закрит ЦСКА?

?а
56 (47.1%)
?е
63 (52.9%)

Общ брой гласове: 119

Гласуването приключено: Юли 17, 2013, 02:46:32 PM

yavor1

Цитат на: Milenrec;262058ЦСКА винаги ще го има дали му харесва на някой или не ,същото се отнася и за вечния съперник

Както го каза и самия Ганчев два са големите отбори в България и това е !

такива смешки като Разград и Ловеч не стават!
ЦСКА винаги ще го има, докогато се издържа от неизвестни и тъмни сделки, да остане , но на светло и да се види до къде ще му стигнат силиците.:worry:
Разград му разказва играта на червения мастодонт когато и където го срещне.
Все пак и аз финансирам с труда си Лудогорец ( не че са ме питали ), но ЦСКА винаги са любимците на властимеещите , червени боклуци, още от добри джуров е тази любов :worry:

Milenrec

Цитат на: yavor1;262076ЦСКА винаги ще го има, докогато се издържа от неизвестни и тъмни сделки, да остане , но на светло и да се види до къде ще му стигнат силиците.:worry:
Все пак и аз финансирам с труда си Лудогорец ( не че са ме питали ), но ЦСКА винаги са любимците на властимеещите , червени боклуци, още от добри джуров е тази любов :worry:

Утре като му омръзне играчката на Домусчиев какво ше стане с отбора ,щот аз не ги помня скоро да са играли в А група Разград?

кадарка

ЦСКА ще го закрият когато Левски бие Славия

eeevgeniii

Цитат на: atuani;262075CSKA трябва да го има ,  не разбирам хората който се кефят и злорадстват.  Дори и да се случи най-лошото със  сигурност ще им липсва  сблъсъкът с великият  Български отбор  ;;513
Най-титулувания отбор на България и естествено с най-много успехи по европейските терени това е отборът на българия а не някво чифутско отборче с неясно съществуване

Хоризонт

Цитат на: Milenrec;262058ЦСКА винаги ще го има дали му харесва на някой или не ,същото се отнася и за вечния съперник

Блажени са вярващите;;573
СЦка си е рожба на новата червена власт, под давление на славната червена армия и нейните мародерски успехи над кафявата чума! yavor Не се кахари, сега дупката от чорбата ще се поеме от столичните отбори с традиция -славия  и локо :worry:  Митал от индия ще прати някой и друг метал за отбора /изискването му било футболистите да играят с червена точка чежду очите :;812
;;513

Никола67

Цитат на: Longines;262005Нека видим!;;650

Поредната идиотска анкета  !

Чък Норис

Цитат на: Milenrec;262077Утре като му омръзне играчката на Домусчиев какво ше стане с отбора ,щот аз не ги помня скоро да са играли в А група Разград?
На боклуците им омръзна играчката цецка, ама като гледам никой не се бие да вземе акциите ;;573

Не може цял живот да си на държавна хранилка, да обираш каймака от българските футболисти и един ден като дойде сметката да се правиш на ощипана госпожица. Другарки и другари комунизма си отиде отдавна, в днешно време като нямаш пари за издръжката на един клуб те пращат при аматьорите. Много по-велики клубове са го направили, а и цецка има да си поправя една несправедливост от началото на 50-те години. ;)

Както го каза и самия Ганчев два са големите отбори в България и това е !

такива смешки като Разград и Ловеч не стават!
Като е толкова голям отбор цецка, защо не го взе дришата? Тоя път герб не му "пречеха" :lol15:
Защото в Ловеч са му дали всичко безплатно и без да му се мешат, а тука има един куп "началници", а и феновете още при първите несполучливи резултати ще го ебнат и ще го изгонят, както изгониха черепа.

Никола67

Вие наистина сте лош материал ...

atuani

Цитат на: yavor1;262076ЦСКА винаги ще го има, докогато се издържа от неизвестни и тъмни сделки, да остане , но на светло и да се види до къде ще му стигнат силиците.:worry:

Няма никакво значени от къде и как  идват кинтите важното е да ги има,  в цял свят е така. Логично е Лудогорец последните години  финансово е най- стабилен ,съответно има и добър футбол.Хората са казали   с голо дупе риба не се лови .
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]   4К
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+ 4К   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

eeevgeniii

Цитат на: кадарка;262079ЦСКА ще го закрият когато Левски бие Славия
А ми то уефски сами се биха егати капутите и нещастници съчуствам им само те могат да се удавят в локва в последния кръг

Longines

Цитат на: Никола67;262082Поредната идиотска анкета !
Тя е за самочувствие на идиотите!По леко да го преживеете!Само се питам,има ли някой ,от спасителите,който да не е гласувал и за БСП?

Чък Норис

Цитат на: eeevgeniii;262080Най-титулувания отбор на България и естествено с най-много успехи по европейските терени това е отборът на българия а не някво чифутско отборче с неясно съществуване
Махни титлите от комунизма и да броим :lol15::lol15::lol15:

Хоризонт

Цитат на: eeevgeniii;262086А ми то уефски сами се биха егати капутите и нещастници съчуствам им само те могат да се удавят в локва в последния кръг

Чорбата що се натиска да вземе место в класирането като сега вместо в европа ще играе около софето- Софийска зона е също в европа:worry:
;;513

Никола67

Цитат на: Longines;262069Стига аз,джувгениии  сега се учи да редактира и трие,надявам се в четвъртък,ще е наясно как се пуска анкета,да зарадва малко червените мишоци,които няма повече да имат друг избор,освен да палят свещи срещу отбора на народа!

Какъв отбор на народа  , ти май наистина не си нормален .
От 11 човека 7 наемници имате  това ли е отбора на народа  не стига че носите име което  мутри като чорни и батков и ти не заслужавате .
Народ който такива дупета като теб и други  идиоти искате да разстрелвате и пращате някъде си  .
Що не вземеш да си  замълчиш .Няма ден в който да не изсипеш злобата си във форума  , жена ти ли те бие  че си постоянно  злобно малко човече ?

eeevgeniii

Да изтрием на уефски половината титли и да броим мисля че ще бъде фер а

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания