Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

[Анкета]Глупаци или наивници са тези които гласуваха за Болен?

Започната от Чък Норис, Юни 09, 2013, 03:12:33 AM

« назад - напред »

Глупаци или наивници са тези които гласуваха за Болен?

?лупаци
73 (53.7%)
?аивници
63 (46.3%)

Общ брой гласове: 136

Гласуването приключено: Юли 09, 2013, 03:13:30 AM

Emo75

Цитат на: Никола67;254238Последно по  написаното от теб :

Аз съм  против всяка власт която забравя защо е на власт ....

Само където никой не ти вярва, поради простата причина, че "обективният" ти поглед хвърля само 3 години назад !  Айде тия при Бареков, ще извиняваш !
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

njor

Цитат на: koko_varna;254032Не бих казал, че хората които са гласували за Волен са глупаци, по-скоро са наивници, хванали се за утопичните му обещания, които реално погледнато няма как да станат. Просто хора с надежди, които тоя път не само останаха излъгани, а направо получиха юмрук в носа от лидера, които си осигури живота.

Ако са се хванали наистина за утопичните му обещания значи не са наивници.
Глупаци са!
:lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15:
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Чък Норис

Да ви напомня, че анкетата не е за герб, ако искате анкета за герб си направете, стига сте си чесали езиците тук!

Никола67

Цитат на: Продуцентът;254254Да ви напомня, че анкетата не е за герб, ако искате анкета за герб си направете, стига сте си чесали езиците тук!

А дали ще просъществува анкета за герб със същите отговори и защо мислиш че  аз като не харесвам герб ще обиждам непознати хора с подобна анкета  ... избора е демократично право което за вас е нещо непознато  навярно .Аз уважавам избора Ви но не понасям това че  искате да си налагате мнението  и разбиранията  ако забелязваш по често опонирам отколкото да нападам ...
Лека умна и спорна !
Сядам с приятели на маса .

BULLET

Цитат на: Никола67;254255А дали ще просъществува анкета за герб със същите отговори и защо мислиш че  аз като не харесвам герб ще обиждам непознати хора с подобна анкета  ... избора е демократично право което за вас е нещо непознато  навярно .Аз уважавам избора Ви но не понасям това че  искате да си налагате мнението  и разбиранията  ако забелязваш по често опонирам отколкото да нападам ...
Лека умна и спорна !
Сядам с приятели на маса .
С приятели или със съратници!?:)
сори пич не можах да се сдържа;;573
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

Чък Норис

Emo75

Цитат на: Никола67;254246Емо през изминалите 4 години хладилника като отварям си мислех че ще излезе бб с ножица в ръка ;)
Какви допълнителни количества те гонят ? Искани са екземпляри и то няколко ти май  цирка както нарече пресконференцията не си го гледал или си го слушал през  призмата на отрицанието  ...
И кой ги е искал  ?
Сори сядам на разпивка с приятели .
Лека и спорна на всички !

Каква прокуратура, Николчо ? Има ли по-компрометирана институция в България?
Ти наистина ли повярва, че това което се случва е плод на здрава мисъл ? По сигнал на Мая Манолова, развъртян от Дудука ?
Че двама свободно избрани журналисти от публиката могат да бъдат критерий за истинност, в материя, която им е абсурдно неясна ? Съжалявам, че използвах думата "цирк", принизявайки толкова това изкуство !

Цитат на: BULLET;254256С приятели или със съратници!?:)
сори пич не можах да се сдържа;;573
Ти пък ! Другари ? ;;573
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

Хигс бозон

Цитат на: Никола67;254238или не разбираш какво се казва или просто си мислиш че всички които не са съгласни с теб са глупаци .
Мога да мисля каквото си искам, но не го казвам от възпитание. Освен ако някой не си го изпроси настоятелно, тръгвайки с рогата напред.
А казаното от теб, че сценарият с бюлетините не е минал, наистина няма какво да се коментира. То е като твоя епикриза.
Все пак да не се отклоняваме от темата, ако искаш да си развиваш тезите за "фалшивите бюлетини" има съседна тема подходяща за това.

tonivet

Цитат на: Никола67;254205Ами да , не мина сценария с костинбродските 480 000  бюлетини които щяха да се вкарат на мястото на мъртвите души в избирателните списъци ...

Да предположим че бюлетините са истински, че са разхвърляни по всички секции, айде обясни ми как щяха да се подправят секционните протоколи и да се добавят тези бюлетини, след като протокола се съставя пред погледите на всички членове на избирателната комисия които са от БСП, ДПС, Атака и една камара други партии, и накрая се подписва от всички тях! В ЦИК се броят гласовете от протоколите, не от бюлетините! Обясни ми как щеше да стане тая фалшификация на изборите с тия бюлетини?

BULLET

Цитат на: tonivet;254265Да предположим че бюлетините са истински, че са разхвърляни по всички секции, айде обясни ми как щяха да се подправят секционните протоколи и да се добавят тези бюлетини, след като протокола се съставя пред погледите на всички членове на избирателната комисия които са от БСП, ДПС, Атака и една камара други партии, и накрая се подписва от всички тях! В ЦИК се броят гласовете от протоколите, не от бюлетините! Обясни ми как щеше да стане тая фалшификация на изборите с тия бюлетини?

Извода е само един - щом този номер мина, значи народа е много прос, не се сърдете но ББ е прав за лошия матрял...ххахаха
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

ivo

Нито едните нито другите. По-скоро са заблудени хората. Лично аз гласувах на 2 пъти за Атака. Харесваха ми в началото. Аз съм националист по природа. Какво сега ще ме линчувате ли, че обичам държавата си и мразя всички ония, които се опитват да я дадът в чужди ръце. На предишните избори не гласувах за тях, поради много разминавания във вижданията ни, а като си даде Волен дупето на Бойко, пък вече беше върха. За това на тези избори си избрах друга националистическа партия. Като гледам, обаче Волен как пак си даде дупето тоя път и на турците и комунистите, ме съмнява че на следващите избори ще бъде вън от парламента, така както РЗС е сега. Лично на мен ми писна от всички тия партии. На предишните избори Бойко обещаваше, обещаваше и като взе власта какво стана - стана виновна тройната коалиция дето източила държавата. Абе таранколу, ти като обещаваше не знаеше ли това? Сега е същото. Станишев обещаваше, обещаваше, сега като направи правителство, това не можело, онова не можело, защото видите ли Бойко обрал държавата. 20 години едно и също гледам и все затъваме заради тези партии. Трябва президентска република да сме. На нас Българите не ни трябва демокрация. Трябва ни някой луд да ни сложи четала на врата. Само така ще се оправим.

hajduk

Цитат на: tzvetann;254333...
Отдавна търси големите кинти човека ... сега като му кацна птиченцето на рамото, да го остави само да се изсере и да отлети ли ... Бой в човката докато снася!
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

Wanderer

Не е справедливо да наричате хората гласували за Волен Сидеров, глупаци. Истината е, че тези хора са обезверени, притиснати от немотия, изцедени от празни обещания, измъчени и изнурени, хора без настояще, хора без бъдеще, без самочувствие, без перспектива, хора само с минало. Като удавници - хващат се за сламката, била тя и Атака. Истинските глупаци са тези, които 20 години поддържат комунистическата партия. Буковите глави така и не вдянаха, че докато във властта има комунисти, Държава няма да има. И няма.

P.S. А най-големите глупаци са тези, които не гласуват. Факт.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

hajduk

Цитат на: Wanderer;254348Не е справедливо да наричате хората гласували за Волен Сидеров, глупаци ...
Виж пак заглавието на анкетата:
Цитат [Анкета]Глупаци или наивници са тези които гласуваха за Болен?
... никъде не пише Волен Сидеров в заглавието ...

Какви да са тези, които са гласували за БОЛЕН (очевидно някакъв душевно БОЛЕН) ... автоматично се разпознават и се сърдят ама защо се сърдят на тези, които изказват мнението си за някой си Болен и неговите последователи ... мистерия!
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания