Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

[Анкета]Глупаци или наивници са тези които гласуваха за Болен?

Започната от Чък Норис, Юни 09, 2013, 03:12:33 AM

« назад - напред »

Глупаци или наивници са тези които гласуваха за Болен?

?лупаци
73 (53.7%)
?аивници
63 (46.3%)

Общ брой гласове: 136

Гласуването приключено: Юли 09, 2013, 03:13:30 AM

tonivet

Цитат на: tzvetann;254157;;601 Интересно. Дребния бизнес кога е бил в светлия, за да го накарат да премине в сивия сектор? ;;573
Има и такива фирми колкото и да ти е чудно.
А според теб дали причината дребния бизнес да е в свия сектор е изцяло тяхна?

Цец0

Цитат на: tonivet;254159Има и такива фирми колкото и да ти е чудно.
А според теб дали причината дребния бизнес да е в свия сектор е изцяло тяхна?
Естествено, че не... А това, че има и такива фирми ми е ясно. Това, което написах беше по-скоро за майтап. Но със сигурност част от вината за сегашното положение не е само на държавата, а и на самите работодатели.

atuani

И какво правим сега тука ??  За Ми да пуснем тема изроди ли са Герб, егати форума стана  :lol15:
Може ли отговорно лице  в сателитен форум да пуска  поредна  куха тема? :lol15:
Мислите  ли , аз ако пусна  подобна тема колко минути ще  издържи ?
Гласувалите в тази тема не само че са подведени ,ами и   показвaт какво им е   отношението    към съотечествениците  си , едва ли не  им давате  тон в живота :lol15:    
Това ли  начина     ?
Толкова  и уважавате колегите си Вие мили колеги :lol15:
Повечето ми приятели  не са взели отношение , благодаря Ви за което ;;513
Продължите ли  в същия тон ,съвсем скоро ще ме загубите като колега , искрено  се надявам да не е това целта Ви .  ;;513
Приятна вечер на всички.;;650
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

Emo75

Цитат на: tonivet;254146Никъде не съм казвал, че е по-добре БСП и ДПС да управляват, напротив за тях има една приказка:
"Комунист и в пустиня да го оставиш, ще предизвика криза за пясък!"

Просто ти написах къде бяха според мен основните грешки на ГЕРБ за да не спечелят пак изборите!

ГЕРБ спечели изборите /прецедент/, и това, че не ги спечели убедително с поне 10-15% разлика, си беше нарисуван сценарий, на който всички станахме свидетели ! Нека някой трезво мислещ го обори ?
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

Чък Норис

Цитат на: Emo75;254189ГЕРБ спечели изборите /прецедент/, и това, че не ги спечели убедително с поне 10-15% разлика, си беше нарисуван сценарий, на който всички станахме свидетели ! Нека някой трезво мислещ го обори ?
Темата не е за герб, а за хората които се хванаха на псевдо националистическите глупости на болен и ги е срам да си признаят грешката.

Emo75

Цитат на: Продуцентът;254194Темата не е за герб, а за хората които се хванаха на псевдо националистическите глупости на болен и ги е срам да си признаят грешката.

Извинявам се ! Беше реплика по процедура ! ;;573
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

petar258

трябваше да сложите избор глупаци и наивници щото аз мисля че са и двете

an

Цитат на: Продуцентът;254194Темата не е за герб, а за хората които се хванаха на псевдо националистическите глупости на болен и ги е срам да си признаят грешката.

И това ги прави глупаци?

Никола67

Определено анкета от такъв характер с тези отговори  не прави чест дори и на модератор на форума ...

Никола67

Цитат на: Emo75;254189ГЕРБ спечели изборите /прецедент/, и това, че не ги спечели убедително с поне 10-15% разлика, си беше нарисуван сценарий, на който всички станахме свидетели ! Нека някой трезво мислещ го обори ?

Ами да , не мина сценария с костинбродските 480 000  бюлетини които щяха да се вкарат на мястото на мъртвите души в избирателните списъци ...

tonivet

Прав си спечелиха ги, но са в опозиция! И за второто си прав, макар че за процентите може да се спори! Но и доста хора които са гласували за тях на миналите избори, сега просто не излязоха да гласуват, едни от причините за това са тези които съм посочил.

Чушкопека

Жоре, разбирам, че или те е напекло Тракийското слънце или студената биричка ти е свършила в неделния почивен ден. Според мен затрий я тая тема щото е малко безмислена.

Чък Норис

Цитат на: koko_varna;254207Жоре, разбирам, че или те е напекло Тракийското слънце или студената биричка ти е свършила в неделния почивен ден. Според мен затрий я тая тема щото е малко безмислена.
Хем е безмислена, хем си гласувал?
Обидите започнаха други хора, сега като се действа с тяхните камъни, не им изнася.
Айде Кеворкян го почна болен, да видим тоя лумпен как ще се държи.

Emo75

Цитат на: an;254201И това ги прави глупаци?

Може би се радваме, че са само 7% от половината ! Което всъщност не е чак толкова зле !
Този човек може да ни докара само пасиви с поведението си !
Не може да нарича посланниците при откриването на НС в прав текст с меко казано скандални епитети ! И на следващия ден да упреква ГЕРБ, че се изнесли, пред същите тези посланници, които били лицето на Европа ! Ама то едно ли е ?
Не знам дали е луд или се прави на такъв ! Но последствията от "дебелия", ако не ви е ясно, ще си ги ядеме всички дружно от това, че някой се прави  на псевдо националист !  Изхождайки от това - Жоро е прав !

Никола67

Цитат на: koko_varna;254207Жоре, разбирам, че или те е напекло Тракийското слънце или студената биричка ти е свършила в неделния почивен ден. Според мен затрий я тая тема щото е малко безмислена.

Тази анкета показва докъде може да се стигне  като  се върви  по линията на герб сякаш те са най праведните и 4 години не бяха във властта  ...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания