Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

[Анкета]Глупаци или наивници са тези които гласуваха за Болен?

Започната от Чък Норис, Юни 09, 2013, 03:12:33 AM

« назад - напред »

Глупаци или наивници са тези които гласуваха за Болен?

?лупаци
73 (53.7%)
?аивници
63 (46.3%)

Общ брой гласове: 136

Гласуването приключено: Юли 09, 2013, 03:13:30 AM

Wanderer

Заглавието си е на място. Волен е Болен и това не подлежи на съмнение. Аз просто защитавам бедните и измъчени хора, които не са глупаци, но бяха превърнати в такива от капацитети като т.нар. ни цар, руският гражданин станишев и черешката на тортата - слабоумния нарцис боко тиквата.
P.S. Умишлено всички са с малка буква.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

hajduk

Цитат на: Wanderer;254350Заглавието си е на място. Волен е Болен и това не  подлежи на съмнение. Аз просто защитавам бедните и измъчени хора, които  не са глупаци, но бяха превърнати в такива от капацитети като т.нар. ни  цар, руският гражданин станишев и черешката на тортата - слабоумния  нарцис боко тиквата.
P.S. Умишлено всички са с малка буква.
Темата е за Болен ... ако  ти казваш, че Болен е Волен ... всички последвали заключения очевидно  се отнасят за неговите последователи ... от кого са превърнати или  омагьосани - да не гадаем. Превърнати или самородни - факт! Ако някой се  чувства обиден да се оплаче на Местан и Станишев ;;573... или направо на Доган и дедо цар;;602
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

Wanderer

Изобщо няма да се съглася. Последователите, както ги наричаш, на Волен (или Болен) не бива да се оприличават с неговата личност. Това, че той е мръднал, не означава, че и гласувалите за него са такива. Явно не желаеш или не можеш да вникнеш в същността на идеята ми. За твое успокоение ще кажа, че аз не съм гласувал за него, аз не съм гласувал за никого, но не защото не съм искал, а защото нямам право. Това, обаче може би ще ти дойде в повече, затова ти предлагам да се концентрираш в темата, като цяло, а не в личностни предизвикателства.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

Стивт

Цитат на: Wanderer;254355Изобщо няма да се съглася. Последователите, както ги наричаш, на Волен (или Болен) не бива да се оприличават с неговата личност. Това, че той е мръднал, не означава, че и гласувалите за него са такива. Явно не желаеш или не можеш да вникнеш в същността на идеята ми. За твое успокоение ще кажа, че аз не съм гласувал за него, аз не съм гласувал за никого, но не защото не съм искал, а защото нямам право. Това, обаче може би ще ти дойде в повече, затова ти предлагам да се концентрираш в темата, като цяло, а не в личностни предизвикателства.

Добре тогава хайде ти кажи какви са хората, които гласуват за болен мозък......? Квалифицирай ги....
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

Чък Норис

Цитат на: Стивт;254359Добре тогава хайде ти кажи какви са хората, които гласуват за болен мозък......? Квалифицирай ги....
Като цяло наистина не е хубаво да се дават квалификации на хората, ама някои просто си го изпросиха.

Чушкопека

Аз между другото не мога да разбера защо Волен се заигра с етническия вот. Цялата държава цъфнала и вързала, че турците са ни виновни. Волен да се погледне как краде, как ходи с оная Гаджева  в Париж, турците са най-малкия проблем отрудени хора които гледат тютюн.

амиго

Цитат на: Wanderer;254355Изобщо няма да се съглася. Последователите, както ги наричаш, на Волен (или Болен) не бива да се оприличават с неговата личност. Това, че той е мръднал, не означава, че и гласувалите за него са такива. Явно не желаеш или не можеш да вникнеш в същността на идеята ми. За твое успокоение ще кажа, че аз не съм гласувал за него, аз не съм гласувал за никого, но не защото не съм искал, а защото нямам право. Това, обаче може би ще ти дойде в повече, затова ти предлагам да се концентрираш в темата, като цяло, а не в личностни предизвикателства.

Нормален човек ще гласува ли за луд?

BULLET

Не разбирам защо нарочихте така наречения боко за тъп?! Тва са абсолютни глупости, човека е повече от хитър и умен тактик, за да приказваш тея мохабети си абсолютен комплексар, като е тап защо е билк почти всичко в тая държава пък ти изнемогваш гласувайки за атака, дали е тъп а?! Иначе съм съгласен за това което каза за гласувалите за атака, наистина има онеправдани и отчаяни хора, но има и големи тъпаци, хора с добър стандарт които са чули че национализма е модерен и се правят на националисти пък незнаят кой е да речем Бенковски.
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

BULLET

Цитат на: БОБИ;254371

Че те в предишните почти 4 г това се случваше, само че хрантутниците дето си избраха ново правителство са повече, те си искат помощите.
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

BULLET

Току що Яне поиска по нова телевизия Волен да бъде въдворен за лечение в психиатрия, подал е официално искане до прокуратурата:))
хахаха и агенция за закрила на детето сезирал че плашел децата

dodger

Герберче, вземи малко почини... пяна ти излезе от устата.. :;810

spgi

Глупаци или наивници са тези които гласуваха за Болен?

По скоро .. излъгани! Хората са гласували за идеал - запазване и защита на националните интереси, а Болен ги предаде! Ако знаха как ще промени вота им хората със сигрност нямаше да гласуват за него и се надявам правотата ми да проличи в следващите избори.
А ако дойде в нашия град, ще му повикам малко:
 "поп Кръстьо извини се бе, извини се бе, извини се бе,"!
Работя с български турци и ги разбирам, че искат да им защитят правата, макар, че от 10 години не виждам кой какви права защитава, защото международни организации и правителства са обявили, че в България има демокрация и няма да дават политическо убежище на подданиците й! А "Движението за Побой и Саморазправа", кратко "ДПС" все още съществува и с настърявение и бой за малко не уби Октай!
А "бАтака" е създадена в противовес на тая политика на ограбване. И в края на крайщата да видиш как лидера й се надупва на ДПС е повече от предателство! Не говоря за комунистите, нормално е "бАтака" да застане за българи макар и комунисти, но факта, че се заиграва с турската етническа партия е повече от противно.
В този ред на мисли, смятам, че анкетата е с грешни подточки, просто хората бяха излъгани от вожда на "бАтака" - Болен Лидеров. сидер Ефени и т.н.

dzumba

Цитат на: dodger;254376Герберче, вземи малко почини... пяна ти излезе от устата.. :;810
Розичке,вземи прочети поне Винету,че е кофти да те намерят изсъхнал до пердето!;;592

dman

Шибана и манипулираща анкета обиждаща част от българските избиратели. Подобни теми определено дразнят във форум за сателитна телевизия. Ако исках да чета подобни неща щях да отида в политически а не в технически форум.
   Предложение към администраторите:
    Темите от раздела "ДЪРА-БЪРА" да не се отичитат в списъка на новите теми.
    Смятам че така темите няма да стоят най-отгоре в списъка и ще дразнят значително по-малко хората като мен дошли да четат за сателитна техника а не за политически простотии! Надявам се че предложението ми ще се вземе в предвид.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания