Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нетера пуска сателитна ТВ

Започната от fox, 14-03-2013, 13:26

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Milenrec

Да ме извинявате ,ама тогава аджеба какво ше стартират не мога да разбера?

themaster301

Цитат на: Milenrec;235882То няколко канала както и да е но това си е цял пакет,тия два транспондера нали пари струват!

Като нямат клиенти - фалит и си вдигат чукалата.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Пламен Тачев

Замислих се...
Сякаш рибата е още в морето, а теленор са сложили тигана.
На Теленор нищо не им струва да заделят два ненаети транспондера и да започнат техническа подготовка + сключване на договори с телевизиите (един сравнително бавен процес). Участвайки за Глобул, но все още неспечелили, няма как да обявят, че транспондерите ще са за Глобул. Затова - White Label и нито дума никъде. С други думи - имат намерение веднага след покупката да започнат да продават и телевизия. Ако изчакат първо да купят, ще загубят после ценно време с договаряне, технически тестове и т.н. А ако не успеят да купят, ще загубят само пропуснатите ползи от наемите на транспондерите - нещо, което и в момента си го отчитат. В договорите с ТВ вероятно е вкаран уговорка, че се плаща при излъчване... В крайна сметка, аз поне си правя извод, че много сериозно се готвят да купят Глобул и ще натискат докрай. Каква е врътката/връзката тогава с неттера? Предполагам, че имат някаква договорка и планове за съвместен бизнес след покупката. Не бих се учудил, ако iptv услугата на бъдещия глобул, купен от теленор, се предоставя от неттера...
Ей-такива врътки.

TPOTOAP

На България дори 2 DTH оператора са й много. Всъщност има ли европейска държава с 4 сателитни платформи?

Veskop

Цитат на: TPOTOAP;235912На България дори 2 DTH оператора са й много. Всъщност има ли европейска държава с 4 сателитни платформи?
Има,пропадняците като нас-сърби,румънци....
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Чък Норис

Цитат на: TPOTOAP;235912Всъщност има ли европейска държава с 4 сателитни платформи?
Най-много имат франсетата, после се нареждат поляците, после сме ние с 3 и 4-ти в зародиш, румънците и чехите имат по 3.

михоф33

За чехите и румънците - то операторите са мултинационални, не са чисто техни, така че не може да се броят като "техни" по-точно е че имат по един и някаква интернационална фирма предлага услугата си и там. И за Унгария са така нещата като се замисля..

Много вероятно ми изглежда Теленор да купят Глобул и затова да е тази работа с ТВ-то, а Неттера има разрешителните за ТВ в БГ и затова ги използват тях.. така си мисля де..
Octagon SF4008
19E+23.5E + 39E+45E

Борчо

И аз съм против това да има чак четири оператора 2 са даже много, ама нека да има конкуренция.

Момчил Здравков

Накратко, новият "бизнес" пакет на Нетера нема ни огрее... Много шум за нищо в крайна сметка. :)
SkyBox S12 HD PVR; 1.20m offset with Optibox H-H Motor (75E<->15W) ; Vivacom 60 cm -> 19.2E ; скоро 90 cm 39E-42E. ;;650

valbg

като се замисли човек какви кабеларки ще ги ползват, според мен бързо ще пропее каката ;;573
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

Момчил Здравков

Дай Боже, че имам мерак на Тянков ТВ и Тянков Мюзик.. :s104
SkyBox S12 HD PVR; 1.20m offset with Optibox H-H Motor (75E<->15W) ; Vivacom 60 cm -> 19.2E ; скоро 90 cm 39E-42E. ;;650

janvander

na Pgilips HD sre 8760 emu 6.78 gleda na transpoder 1881 v 30000

preslav

Цитат на: janvander;235974na Pgilips HD sre 8760 emu 6.78 gleda na transpoder 1881 v 30000
Колега я дай пак.

Didko

И на мен ми мина през ума за Глобул. Само че сега покрай покупката няма как да наливат кинти в нов бизнес, щото се гони максимална цена. Аз между другото познавам двама живи човека, дето са им клиенти (на глобул имам предвид - мобилните услуги) ;;573 ;;650

мирокостов

То направо избихме рибата в европеиският саюз , 4 -тири мобилни оператори ,4-тери сателитни. Сега и като пуснат ефирната септември,незнам как сте разделят банизата с късметите.;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания