Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нетера пуска сателитна ТВ

Започната от fox, 14-03-2013, 13:26

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

аспух

Единият от съсобствениците на Нетера не беше ли и съсобственик на Булсатком?

d.ivanov

Аз пък мисля, че е време за нов раздел във форума, щом пакета вече е факт... ;;650

Veskop

Цитат на: didomh;235808Аз пък мисля, че е време за нов раздел във форума, щом пакета вече е факт... ;;650
не е още....
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

мнн

Цитат на: GeorgiD;2357351 History HD
.......

Ами да се надяваме на "Тайната" - щом го желаеш силно, може и да се случи.
Аз ги имам почти всички. Само Да Винчи ми липсва от около половин година.

tedy58

Цитат на: GeorgiD;235703Има нещо гнило в цялата работа. Щом клонят към точно тези канали, а тук никой не ги одобрява. Поне не знам кой нормален би, де.... Как ги избират- кого питат? Какво е това маркетингово проучване толкова странно и избират все долнопробна продукция.

За да има смисъл и успех трябва да бият с нещо останалите, които са били вече години наред на пазара...

Няма смисъл и логика да си трошат и време и пари, и усилия за тоя що дуа.

Не съм СпИциалист, просто разсъждавам на глас.
1. Тази кодировка (4AFC) се забеляза при първоначалните тестове на наземната телевизия, за която писах в един друг форум с някакви цифри беше.
2. Звука също компресиран в ACC (защо ли DVB-T и тя е в същата компресия)
3. Каналите много приличат на тия на бибата.
4. DVB-S2 добре,
5. При сканиране "Nettera Comunications" като провайдер ми се отдели само с един канал TV7. Защо ли? А предполагам всеки е чувал и знае чий е TV7 с оранжевата емблема.

Защо ли все повече ми прилича на някаква колаборация с бибата, както забелязах са отбелязали и други пишещи!

Цитат на: Veskop;235751тука май ще се яде хурката за тия дето точат лиги....Тва не е DreCrypt кодировка...че и на 45Е я тестват
[22:31:18] EnoSat: CAid 4AFC - this test too on 45E in first etap Multistream
[22:43:11] EnoSat: Panaccess Systems GmbH -> 4AFC
Напълно съм съгласен с Веско.
Някъде шреди време когато я тестваха четох, че може да се използва и без карта или друго крайно устройство като картите. Дано да не греша.

Цитат на: Златанов;235804Какво се интересувате от този тъп пакет. Като искате тези канали - всяка кабеларка ги предлага. Взимате карта като втори ТВ на комшията и гледате. Единственото интересно лично за мен е BoxTV. Липсва нещо много, ама много важно - филмови канали. Всичко друго е плява. И поправете ме, ако бъркам, но на тази орбитална позиция, не лъчеха ли едно време БТК с някакви канали?

Мсат с провайдер "Теленор" додколкото си спомням, а и други са се пробвали, ама май беше неуспешно.

Нищо лично, само размишления.
А сега чакам да ме облее свежа струя псувни и плювни ;;573
The world is small, but enough, isn\'t it?
Vu04k; DM800§каквото попадне.Paraclips 2,4m,Triax-TD88

ТатеБобо

Цитат на: GeorgiD;23573561 Mooz Dance HD

Този ще го има - FTA e на същия спътник.
Кабелът на антената от едната страна, кабелът на телевизора от другата... Това е.

mistreated

Така или иначе каналите, които са на симулкрипт би трябвало да можем да ги отваряме през UPC или Digi, ама поне ще са преведени...

Пламен Тачев

Малко офтопик
Официално собственикът на нетера няма нищо общо с никой от сегашните оператори. Единствената бегла връзка е, че Захов навремето купи Спектър от шефа на нетера, но говорим за неща преди 10-15 години, не е сериозно.
И в момента нетера са върл конкурент на виваком в интернет-трасетата, имат си собствени международни трасета и е малко вероятно да са се продали на оранжевите (това ще означава, че буквално целият интернет е собственост на КТБ и Цветан Василев). Връзка с булсат също не знам да имат, освен общият им начин на "успяване" - без някакви чужди капитали.

Зелен

Аз имам едни подозрения за Нетера още от преди години,но са само подозрения ;;601. Свързани са с телевизия Черно Море, К8.
П.С. didomh би трябвало да е малко по-навътре в нещата. Не е ли чувал нещо?;)

klapana

Няколко канала излизат под името тест.
Аудиото изчезна на всички канали, няма го ААС звука :;803

ПС. При скан каналите ги няма, заминаха, много бързи тестове. :s104

Veskop

Цитат на: klapana;235833Няколко канала излизат под името тест.
Аудиото изчезна на всички канали, няма го ААС звука :;803

ПС. При скан каналите ги няма, заминаха, много бързи тестове. :s104
Прочетоха мненията тук и се отказаха,хахаха ;;650
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Чък Норис

Цитат на: tedy58;2358131. Тази кодировка (4AFC) се забеляза при първоначалните тестове на наземната телевизия, за която писах в един друг форум с някакви цифри беше.
...
Някъде шреди време когато я тестваха четох, че може да се използва и без карта или друго крайно устройство като картите. Дано да не греша.
Такава е и кодировката на DCC, няма карта, всичко е в приемника, но пък имат и конакс за всеки който иска да си ползва тунера на телевизора. Много вероятно да са договорили евтино приемници с шитавата кодировка и да пуснат отделно конакс, като най-евтин вариант на пазара.

До колкото останалите глупости за звука, дм800 няма проблеми с този формат на звука.

bu12tras

Globul  са първи на опашката.

Момчил Здравков

Аз като сканирам,канали не излизат и двете им честоти.А дали ще пеят на .... тъй като гледам още не е ясно.
SkyBox S12 HD PVR; 1.20m offset with Optibox H-H Motor (75E<->15W) ; Vivacom 60 cm -> 19.2E ; скоро 90 cm 39E-42E. ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания