Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нетера пуска сателитна ТВ

Започната от fox, 14-03-2013, 13:26

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Момчил Здравков

Цитат на: preslav;235976Колега я дай пак.

Това е кодирано съобщение, който се понапъне, може да догатне. :)
SkyBox S12 HD PVR; 1.20m offset with Optibox H-H Motor (75E<->15W) ; Vivacom 60 cm -> 19.2E ; скоро 90 cm 39E-42E. ;;650

Тв Сат

Цитат на: Didko;235984И на мен ми мина през ума за Глобул. Само че сега покрай покупката няма как да наливат кинти в нов бизнес, щото се гони максимална цена. Аз между другото познавам двама живи човека, дето са им клиенти (на глобул имам предвид - мобилните услуги) ;;573 ;;650

С мен ставаме трима.:)

Дедал

Цитат на: Дедал;234900Ето нещо "споделено" от един ваш "познат" в друг форум :
" zlatko
Това няма да е услуга, предназначена за крайния потребител. Всеки, който си плати ще може да "залепи" марката си в/у този "празен етикет"(light label). Първи ще са GloBul. Но много се съмнявам, че те няма да поискат ексклузивитет, така че може да си останат и единствените. Пакетът ще бъде евтиния, целта е да е еквивалентен на Vivacom. Като знам как се стиска Невен за оборудване и колко е предпазлив, не вярвам да предложат нещо различно като качество и концепция. Кодировката ще е Conax, засега без Chipset pairing."

9 стр. и 100 и кусур поста по-рано , а и днес човека също много убедено обясняваше , че Глобул ще са най-вероятния 4 DTH .

Златев88

Цитат на: Дедал;236006че Глобул ще са най-вероятния 4 DTH .

Няма значение кои ще е следващия DTH оператор, но лошото е ,че все едни бози гледаме и в крайна сметка, като искат да са DTH оператори, защо преди да пуснат каналите си ,не погледнат какво предлагат хората по света а за нас в БГ само едни и същи канали, размешани по различен начин.

Хермес

Цитат на: amor88;236027Няма значение кои ще е следващия DTH оператор, но лошото е ,че все едни бози гледаме и в крайна сметка, като искат да са DTH оператори, защо преди да пуснат каналите си ,не погледнат какво предлагат хората по света а за нас в БГ само едни и същи канали, размешани по различен начин.

Всяко чудо за 3 дена. Ако с тези канали респ. транспондера Нетера ще хваща абонати доста се лъже. Баницата отдавна е парцелирана. Най-вероятните абонати на Нетера ще бъдат всички недоволни от 3 те сат-оператора. Зрителя освен че иска брой канали но има и още 2 условия - качество на сигнала и рейтинг на канала.

Истинското броене на абонатите на Нетера ще бъде когато Булсат си качи и накичи спътника си с програми. Всичко останало до тогава ще бъдат едни големи опашати лъжи пред офиса на Нетера гарнирани с обилна доза локуми.

preslav

Май някой хора не четат.Няма да има краен потребител на нетера.

Слави2

аз въобще не мога да ги хвана тез транспондери  на автоматично сканиране нищто не намира

Момчил Здравков

И на двата транспордери каналите излизат под името "Test". :) Гледам и FEC са променили на 2/5.
SkyBox S12 HD PVR; 1.20m offset with Optibox H-H Motor (75E<->15W) ; Vivacom 60 cm -> 19.2E ; скоро 90 cm 39E-42E. ;;650

Вито

Цитат на: preslav;236030Май някой хора не четат.Няма да има краен потребител на нетера.
Просто не са готови още и написаното е за такива като теб.Добре,че е Нетера,че ние от Булсатком да вземаме каналите от там....;;573,а и Сателит БГ,че и Близу.Току така не се ъплинкват програми които вървят в другите оператори вече.Транспондер който е по 50000 долара на месец.Сега тестват и ще светне новото име .
Uclan 4K pro

gogyto

Цитат на: Вито;236061Сега тестват и ще светне новото име .

.....което, почти сигурно, е това на "Глобул" (Telenor) ;;573
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Момчил Здравков

Като гледам тук по принцип болшинството не ги интересува, важното е пакета да "пее"... Такава богата гама от телевизии, къде другаде да гледам Тянков и Тянков Мюзик.. ;)

БатеГойко

Цитат:
"White-label" (WL) модела се осъществява като една компания предоставя и поддържа WL DTH услугата. Тя може да се разпространява от други оператори на телевизионни услуги, които я предлагат под своя собствена търговска марка. Нетера очаква първите оператори да започнат да използват новата платформа в рамките на следващите няколко месеца.
Е те това ми прилича на ония еднакви инструменти,които в Практикер са "Budget",в Метро "Tamington house" а в Бриколаж "Pro work".
Брандирана история с две думи.

Златанов

Силно ме съмнява, че в България такова нещо ще успее, но ще видим де.

valbg

Ако предлагат всичко в пакетна цена, и се изключват пряки преговори с търтеии като бТВ медиа груп, може и да са апетитни за малките оператори, убеден съм че да си намалиш броя на договорите с 60 не е малко нещо ;;650
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

славе

Була и те стартираха така пръвоначално с разпространение на цифова телевизия, всоще имам някаде в мазето един приемник който ми беше даден от кабеларката, (мисля че беше делталайн) но си беше с карта на була, сега и нетера така ще направи за да привлече некой друг абонат, по морето и по някои хотели даже имат такива станциийки с по 10 канала ;;602

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания