Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Каква нова система трябва на България

Започната от Ники, Февруари 20, 2013, 08:57:21 PM

« назад - напред »

register

мда - 10 години по-късно сме си пак там - в канавката
 ма тва европейски съюз, тва нато, тва еврофондове - файда йок
 уелкъм ту бългерия:s103

краси098

Да. Сащ- маш, русия ала бала... пак у гъзо ;;basi

register

а ето къде отиват парите от орязаните пенсии...
 бедна България, най-бедната в ес, плаща от бюджета си на нато по-голям дял отколкото германия, италия, испания, дания и още куп европейски страни, даже и канада!!!
 каква файда видяха пенсионерите ни от нато?
 или който и да е българин?
 от какво ни опази нато? от терористични актове? от проповедници ислямисти?
 даде ни нови ф16ки? оръжия нещо?
 за какво отиват тези пари?

yavor1

Споко, твоичкият нали идва до няколко дни ;;573

краси098

Цитат на: yavor1;438737

Яворе, от както съм в тоя форум, имам доста добро мнение за теб, като цяло, не си някой лумпен, вижда се, че се интересуваш и знаеш доста неща.

Обесни ми само, защо толкова ги защитаваш ГЕРБ?

Няма смисъл да влизаме в полемики, защото аз лично не съм видял нито от едните, нито от другите нещо позитивно и смислено направено?
Ако си видял ти, сподели. И преди се крадеше и сега се краде, средно статистическия българин едвали е подобрил качеството си на живот...

П.С. Не целя спор, просто ми е странно, когато някой толкова ревностно защитава единия от да кажем двата лагера.

yavor1

Цитат на: краси098;438740Обесни ми само, защо толкова ги защитаваш ГЕРБ?

Само знам, че  БСП/БКП са проклятие за България !
Както и да се променят , все същите българоубийци остават.
Всеки друг управляващ държавата е по-добре.
В настоящата ситуация ГЕРБ е спирачката на червените боклуци, това е
причината да ги предпочитам пред останалите партии, ако се коалират с г-жа Лъжа & СО , ще ги намразя ;;650

Тръмп се здрависа с Обама, за разлика от нашия Радев, който подмина Борисов :s101

Цец0

Защо изобщо коментирате ПЛИТКОУМНИК изрекъл думите:

- Господин /сричащо, последвало от няколко секундно мълчание, усетил, може би, гафа, който прави..../ Ваше Светейшество....

Такава елементарна и арогантна шапка си избра България за президент, че това просто не може да е истина ;;basi;;basi;;basi;;basi;;basi

oldgraf

Нещо да кажете за кандидат депутатите ? Лъснаха ли някои неща или още сте вярващи

pepsifen

Както винаги съм казвал,демокрацията е най неподходящият обществен строй за народ с манталитет и ген като нашият...Справка - ами този период кажи речи се изравни по време с "комунизма" и както виждате продължаваме да се въртим в кръг и да си гоним опашките. Може за народи като американци,германци,французи и прочие да е подходяща нооо...за нас...няма как да стане. Членове на НАТО и ЕС ли? Глупости на търкалета. Ако се направи наистина независимо проучване сред народа (подчертавам - сред народа) то никой не ще ЕС а да не говорим за НАТО. Убеден съм,че особено в последните дни всички се убедихте че всичките ни политици са истински антинатовци - говоря за присъствието на алианса в Черно море и коментарите за това на ББ и разни други. Само че...колкото и да са наивни натовци,скоро ще разберат,че всъщност по тия ширини никой не ги иска и никога няма да ги иска. А към ЕС сме настроени с такова безразличие (по скоро недоверие) че ум да ти зайде. Както и да е - въпросът беше за изборите...ами то е ясно че ББ никога няма да може да управлява еднолично,както и че всички останали са против него. И то с основание. С безкрайните си хвалби и тупане в гърдите той успя да отблъсне и най големите си поддръжници. Сам си навреди повече отколкото който и да е друг.
На мен лично не ми дреме за никого по много проста причина - тук нищо не се е променило вече 30 години. Дори и улицата ми още носи името на основателя на първата комуна - Крум Пастърмаджиев а над главата ми в работата има горд лозунг - "Колектива на цеха - стопанин на социалистическата собственост"...и вярвайте ми така ще си остане който и да спечели. Успех на всички ;;650

БатеГойко

Цитат на: oldgraf;442392Нещо да кажете за кандидат депутатите ? Лъснаха ли някои неща или още сте вярващи
Имам чувството,че Дони (Тръмп) ги реди в листите...;;675

Дедал

Цитат на: pepsifen;442394Както винаги съм казвал,демокрацията е най неподходящият обществен строй за народ с манталитет и ген като нашият...Справка - ами този период кажи речи се изравни по време с "комунизма" и както виждате продължаваме да се въртим в кръг и да си гоним опашките. Може за народи като американци,германци,французи и прочие да е подходяща нооо...за нас...няма как да стане. Членове на НАТО и ЕС ли? Глупости на търкалета. Ако се направи наистина независимо проучване сред народа (подчертавам - сред народа) то никой не ще ЕС а да не говорим за НАТО. Убеден съм,че особено в последните дни всички се убедихте че всичките ни политици са истински антинатовци - говоря за присъствието на алианса в Черно море и коментарите за това на ББ и разни други. Само че...колкото и да са наивни натовци,скоро ще разберат,че всъщност по тия ширини никой не ги иска и никога няма да ги иска. А към ЕС сме настроени с такова безразличие (по скоро недоверие) че ум да ти зайде. Както и да е - въпросът беше за изборите...ами то е ясно че ББ никога няма да може да управлява еднолично,както и че всички останали са против него. И то с основание. С безкрайните си хвалби и тупане в гърдите той успя да отблъсне и най големите си поддръжници. Сам си навреди повече отколкото който и да е друг.
На мен лично не ми дреме за никого по много проста причина - тук нищо не се е променило вече 30 години. Дори и улицата ми още носи името на основателя на първата комуна - Крум Пастърмаджиев а над главата ми в работата има горд лозунг - "Колектива на цеха - стопанин на социалистическата собственост"...и вярвайте ми така ще си остане който и да спечели. Успех на всички ;;650

С подобно мислене още 100г. няма да мръднем от кочинката сътворена след 1944г.

oldgraf

Остави го, човекът си изкарва парите за ракията

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания