Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

сметка за ток

Започната от BOBIKAT, Януари 26, 2013, 05:34:24 PM

« назад - напред »

stilo72

Ниско наведения, какво предлагаш, да прекръстим отбора на Левски и от утре да се казва Тодор Батков ли?
Аз съм за.;;573
DМ500HD; PARABOLIC 1.50; INVERTO 0.3dB; 42e<<>>7w; ZHD200; Fusion TV; TRIAX-TD88; INVERTO BLACK Ultra Twin 0.2dB-39e

Brian

Ако си беше останал "Витоша", както го бяха прекръстили навремето, сега децата щяха да се чудят чий е този паметник
;;612

Rabin

Цитат на: stilo72;227419Докато разсъждаваш така винаги ще бъдеш отпред ниско наведен, но за сметка на това ще си широко скроен и няма да те интересува какво се случва зад гърба ти!
Само не се сърди ако човека зад теб не ползва вазелин!:worry:
Ней се сърди на дедо Браянеца, кадърен чиляк е бил, види се че все пак е технически грамотен. Обаче има една възраст, когато от разумен човек се превръщаш в дървен философ. Ако има някой с топки да притика закон за горна граница за гласуване - заслужава позлатен паметник на централно място в София.
п.с. Дименциралите философи имат заслужено и топло място в кръчмата сред себеподобни, както и нормална пенсия (дай Боже някой ден). Да лаят и бистрят политиката на воля. Нямат място в реалния живот на работещите хора.

Brian

Да ти кажа ще си прежаля гласа, само и само да не гласуват пенсиите за комунистите :worry: А аз до пенсия имам поне още 20 години ;;573
;;612

Rabin

Цитат на: Brian;227432... А аз до пенсия имам поне още 20 години ;;573
Туй е другата трагедия. Заради хаотичното гласуване на вашето поколение - ся всички сме принудени да работим далеч след физическите ограничения на организма. Аз пенсия не се и надявам да видя.

Brian

На мен менталните ограничения ще ми попречат да работя, а и работата е пожелателен процес, а не задължителен. За една козичка и илачи до 100 годишнината съм спестил, то и от държавата като взема още една офца да сменям попарата и съм щастлив пенсионер
;;612

stilo72

Щастлив си в мечтите си, като те гледам как нещастно звучат драсканиците ти силно се надяваш на щастие, ама в следващия живот ако не си толкова примирен, защото щастие не се подарява а се извоюва, поне в България е така за съжаление!!!
DМ500HD; PARABOLIC 1.50; INVERTO 0.3dB; 42e<<>>7w; ZHD200; Fusion TV; TRIAX-TD88; INVERTO BLACK Ultra Twin 0.2dB-39e

Brian

Така е: Big Brain Big Pain :worry:
;;612

Emo75

Цитат на: GeorgiD;227413Не знам кой глупак ви е втълпил в главусите, че всичко зависи само и единствено от вас. :lol15:
хамериканците са тези, които превърнаха китай и япония в икономическите чудовища, които са сега, но това вие разбира се не го знаете. По същия начин те ни превърнаха в икономическа развалина.
Развитието на икономиката зависи от редица фактори и ако никой не иска да ти е партньор и да инвестира в теб (очевадно поради някакви проблеми в тях, а не в теб), то няма и да имаш успехи. Да не говорим, че мултинационалните корпорации убиват и малкото конкуренция, която е останала.

И спри да пишеш глупости относно библиотеки и Т. Живков. В голяма грешка си. :worry:

Пич, какви хамериканци ...какви чудовища !?  В тоя живот има едно основно правило...никой нищо няма да ти даде даром щото виждаш ли си много красив и умен, ако не си разбрал.
 И какви глупости ти говоря ? Човек като ти види писанията...разбира, че живееш още във времето на  "Студената война" и световната конспирация. И виждаш ли  днес това е водещата причина за твоето посредствено съществуване.
 Скоро толкова глупости в 5 реда не бях чел. Звучиш ми като вестник "Работническо дело" от 78 година ! Такъв като теб, ако поради някаква грешка го взема на работа - ще го уволня на 2-рия ден без да ми мигне окото. И после ми обяснявай, че грешката е в мен ...и защо
Цитат"никой не иска да ти е партньор и да инвестира в теб (очевадно поради някакви проблеми в тях, а не в теб), то няма и да имаш успехи. "
Ето ти един малък пример, който може да ти отговори на въпроса : "Защо !? ". Оставям на теб да го разгърнеш глобално....ти си по тези неща ! :)
Смех !
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

GeorgiD

Защо ли? Предполагам, че китайците са бързи, сръчни и продуктивни като мравчици, пък и хамериканците не искат да си замърсяват собствената градинка и затова си изнасят производството зад океана. За японците, виж не знам защо, но преди хамериканците да отидат там и да си оставят знанието, японците са никакви.

А дали сме по-лоши от народите от Централна Европа, то съм сигурен, че сме много по-добри от тях, но тъй като винаги сме били най-близо до Русия и последни се обявяваме за победени в Студената война, и затова сега плащаме. Винаги сме били враг номер 1 на хамериканците.

И си оправи гадния шрифт, ако обичаш.

Brian

Цитат на: GeorgiD;227508А дали сме по-лоши от народите от Централна Европа, то съм сигурен, че сме много по-добри от тях,

Сме Георги! Ние сме цигани и турци по манталитет! Много по зле сме дори от една Словакия дето е същата циганска държава като нашата
;;612

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания