Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

сметка за ток

Започната от BOBIKAT, Януари 26, 2013, 05:34:24 PM

« назад - напред »

Rabin

Браянеца, да беше толкова мъдър и по избори, да си седиш дома. Ти и още 2 милиона в трета възраст.

GeorgiD

Цитат на: Brian;227339Колко от вас помнят другаря Виденов?

През последните 17 години САЩ възпроизведе собствената си мафиотска държава в България.

Планът за "реформи" вече 15 години се изпълнява безпрекословно. В съответствие с него България единствена в света извърши 100 % разрушителна приватизация.

Реформите в България се осъществяваха строго по плана "Ран-Ът" с изключение на двете години на Виденов, поради което бандата на Луканов го принуди да си подаде оставката. Планът беше изготвен от около 20 български Божем! икономисти, в началото на 1990 г. После същите се разделиха на две групи, набутаха ги във Великото НС, едната група седна при червените, другата при сините.

Жан Виденов се оказва ... единствения български премиер от 1990 г. до днес, който има смелостта да откаже да изпълнява Плана Ран-Ът. Дали той прави това от лоялност към българското общество или по някакви други свои интереси? Понеже явно няма какви да бъдат те, остава да приемем единствено възможното - че е честен човек. Как му организираха инфлацията, заради която го замервахме с камъни, тепърва ще излезе наяве. Ако искаме да бъдем и ние честни, един ден ще трябва да признаем, че не сме били прави...
Колкото и да е непопулярна тази истина днес, да не забравяме, думите на Оруел: "Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят."

"Жан Виденов беше свален, защото се противопостави по своему на изискванията на престъпната двойка Международен валутен фонд-Световна банка. Той забави колкото можа приватизацията на "Химко" - Враца, на "Стомана" - Перник, и на други български предприятия - и децата на работниците в тези предприятия имаха хляб още една година...

Планът за разорение на България
Проектът "Ран-Ът"
1990 г.

:s104 :s103

Досев

Шести ден във Варна протестите продължават...

15 фев. 2013г. 19:30 часа

[SIGPIC][/SIGPIC]

Rabin

"Я па ти". Виденов го помня с хипер-инфлацията. Едни скинари дори искаха да го тепат.

GeorgiD

Една яка мацка подарява цвете на друга мацка... ;;613

;;650

BOBIKAT

Цитат на: GeorgiD;227347През последните 17 години САЩ възпроизведе собствената си мафиотска държава в България.

Планът за "реформи" вече 15 години се изпълнява безпрекословно. В съответствие с него България единствена в света извърши 100 % разрушителна приватизация.

Реформите в България се осъществяваха строго по плана "Ран-Ът" с изключение на двете години на Виденов, поради което бандата на Луканов го принуди да си подаде оставката. Планът беше изготвен от около 20 български Божем! икономисти, в началото на 1990 г. После същите се разделиха на две групи, набутаха ги във Великото НС, едната група седна при червените, другата при сините.

Жан Виденов се оказва ... единствения български премиер от 1990 г. до днес, който има смелостта да откаже да изпълнява Плана Ран-Ът. Дали той прави това от лоялност към българското общество или по някакви други свои интереси? Понеже явно няма какви да бъдат те, остава да приемем единствено възможното - че е честен човек. Как му организираха инфлацията, заради която го замервахме с камъни, тепърва ще излезе наяве. Ако искаме да бъдем и ние честни, един ден ще трябва да признаем, че не сме били прави...
Колкото и да е непопулярна тази истина днес, да не забравяме, думите на Оруел: "Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят."

"Жан Виденов беше свален, защото се противопостави по своему на изискванията на престъпната двойка Международен валутен фонд-Световна банка. Той забави колкото можа приватизацията на "Химко" - Враца, на "Стомана" - Перник, и на други български предприятия - и децата на работниците в тези предприятия имаха хляб още една година...

Планът за разорение на България
Проектът "Ран-Ът"
1990 г.

:s104 :s103
И сигурно не Жан-чо изнесе житницата на България и после пак я внесе обратно.
In the beginning was dark, and then bang...

Rabin

Аз за политика избягвам да се дърля. По единствената причина, че ще заприличам на дедовците по селските кръчми, дето я бистрят. Просто казах какво помня лично. Не, че другите са цвете.

Никола67

Цитат на: Brian;227339Като човек скачал по първите демократични митинзи се чувствам изнасилен от политиците, а мъжко дупе веднъж се ебе. Втория път вече не е мъжко. Е сега вече имам малко по-мъдър поглед върху акта. Нищо лично към никого, но основната грешка на българина е, че не е пестелив, въпреки мизерните заплати. Що се отнася до сметките - всяка година е едно и също по нова година. Лошото е, че тази година Станишев яхна нагъзения народ и започна да го лъже с празни надежди. Нормално. Колко от вас помнят другаря Виденов?

Мислиш че като си стоиш в къщи и ще спасиш дупето или с пестеливост ще го отървеш няма да успееш защото вече са ти го набили и не те отпуска затова си седиш , е аз като усетих че ми го набиват излизам и ще рипам докато мога . Нищо лично към теб това е  към всички които си седят в къщи и казват няма смисъл кервана си върви .  Време е да спрем  кервана ...

Никола67

Цитат на: BOBIKAT;227355И сигурно не Жан-чо изнесе житницата на България и после пак я внесе обратно.

Боби не е Жанчо  а тези които го свалиха те направиха далаверата .
По него време  един достоен човек  шеф на комисията за  селско стопанство в парламента се самоуби защото  не можа да понесе  далаверите на  гърба на честните хора  Тодор Тодоров се казваше и е мой бивш преподавател  в  ИУ Варна .

филасат

Цитат на: an;222592Като ти е скъпо, защо се отопляваш на ток?
Аз съм на кюмур и пак имам 150лъва.Бойлера е вързан за котела,ток за него не ползвам само тв, комп 2-3бр и ламбите са диоди  даже жена ми готви на газ. А кажи сега  де киро на кирия.
Простотията е тотална и необратима.

GeorgiD

Няма ли някакви генератори на дизел да заместват ел мрежата изцяло след като се харчи толкова малко?
Мисля, че в САЩ е доста популярна мярка срещу зависимостта...

Emo75

Метеорита "уеко" ни размина. Всичко щеше да си дойде по местата иначе ! ;;573

Токът не ни е скъп. Заплатите са ниски - това е проблема ! Всичко ни е объркано изначало в нашата мила абсурдна държавица. Взимай по 1500-2000 евра  и да видим кой ще се оплаква, че плаща 100-150 евра за ток с двата климатика зимата .
Общо взето нещата, които се случват у нас от години, са си жив геноцид ...
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

Rabin

Дотам ще я накараме накрая - на свещи. Аз вече напълно сериозно се замислям да почвам разработка на контролер за акумулатор, за фотосолар. Обаче няма къде да окача панелите, връъ му гу!
ЦитатВзимай по 1500-2000 евра  и да видим кой ще се оплаква, че плаща 100-150 евра за ток с двата климатика зимата .
Ей, няма да спрете да повтаряте тая мантра. Офанзивата е, че хората ги надписват, т.е. крадат.

Emo75

Цитат на: Rabin;227382Дотам ще я накараме накрая - на свещи. Аз вече напълно сериозно се замислям да почвам разработка на контролер за акумулатор, за фотосолар. Обаче няма къде да окача панелите, връъ му гу!

Ей, няма да спрете да повтаряте тая мантра. Офанзивата е, че хората ги надписват, т.е. крадат.

То, че се краде е ясно - и в двете посоки. :)
 С 50-100 лева надолу няма да ти се оправи живота, като ....и в магазина ти е скъпо, на бензиностанцията, новата кола....и.т.н.  Офанзивата трябва  изначало да е в съвсем друга посока...а не някакви евтини провокации .
И вместо сега да се занимаваш с глупости /фотосолари...акумулатори/ ... да си живееш живота !
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

Veskop

Цитат на: Emo75;227385То, че се краде е ясно - и в двете посоки. :)
 С 50-100 лева надолу няма да ти се оправи живота, като ....и в магазина ти е скъпо, на бензиностанцията, новата кола....и.т.н.  Офанзивата трябва  изначало да е в съвсем друга посока...а не някакви евтини провокации .
И вместо сега да се занимаваш с глупости /фотосолари...акумулатори/ ... да си живееш живота !

На мен навсякъде ми е евтино,даже се чудя що се оплакват хората?Отивам в Син Сити,некви к*рви ми пеят голи,други се натискат да ми правят нананай на в кенефа,и само за 400лв за бутилка Джони (20лв в магаизна) ..
Е,тва ако не е демокрация...
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания