Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Като за последно ъпдейт за бТВ

Започната от Вито, Януари 04, 2013, 01:35:29 PM

« назад - напред »

klapana

Цитат на: Чобан;213195Като им стана абонат (или като реша да им стана)

Знаеш че не е само Булсат, още 21 кабелни оператора са ( но на теб явно ти е изгодно, да са само те).  Нали знаеш че можеш да се откажеш от Булсат, щом не си доволен. Мисля си че неможеш без тях, а просто ти е угодно да се регнеш некъде, и да плюеш по тях. Ако бях на твое място, без да се регвам по разни форуми, щях да послушам вожда и да се натреса я на, вивашит, лилави, нет123 и тем подобни, само и само да гледам тва което искам. ;;650
Нищо лично, просто пишеш много глупости.

peterkk

Това си е жив мазохизъм, по време на живо предаване да гледаш реклами!

д.е.м.т

Цитат на: BOBIKAT;213181Па да не говорим оня мазен турчин юксел колко гафове прави на вечер. Тази война трябваше отдавна да почне, още при предишното увеличение на таксите от страна на ер малките. И сега искрено се надявам и всички кабеларки да се вкл., а не да се дупят на бтв-то. А към ДЕМТ 1 въпрос. Утре ако решат да пуснат всичките си канали в ХД, трябва ли да им ставаме спонсори на апаратурата? Преди ти дадоха пример, ще ти дам и сега. Като дойдеш при мен на кафе, не те карам насила да си купиш и минерална. Ти сам решаваш дали да си вземеш. Но... купиш ли си кафе и вода, ще ти дам безплатно 1 вафла.
По принцип и идея си нямаме за какво става въпрос.Мен ме интересува да я има бтв.Булсата мисли ли за нас,кат неплатиш.....черен екран.Как ми спря ирдето картата изведнъж и айде орязан приемник.И пак казвам,шефовете на булсата са типични чорбажии,дават пари и си искат печалбата.Бяха новатори.....вече не са.Трябва да влизат в час ако искат да оцелеят.
п.п Аз обаче съм благодарен,че от лукс сателитната телевизия ,направиха достъпна за всички
п.п.п А БТВ ,да се заислят за турските си колеги,правят сериал,излъчват го фта,още повреме на премиерата се качва в youtube...
Beat me, hate me
You can never break me

д.е.м.т

Цитат на: peterkk;213201Това си е жив мазохизъм, по време на живо предаване да гледаш реклами!

Ами западните канали ,като хистори...10 мин филм...10минути анонси
Beat me, hate me
You can never break me

Чобан

Цитат на: klapana;213200Знаеш че не е само Булсат, още 21 кабелни оператора са ( но на теб явно ти е изгодно, да са само те).  Нали знаеш че можеш да се откажеш от Булсат, щом не си доволен. Мисля си че неможеш без тях, а просто ти е угодно да се регнеш некъде, и да плюеш по тях. Ако бях на твое място, без да се регвам по разни форуми, щях да послушам вожда и да се натреса я на, вивашит, лилави, нет123 и тем подобни, само и само да гледам тва което искам. ;;650
Нищо лично, просто пишеш много глупости.
Именно това и ще направя много скоро. Просто ми идва в повече вече. По-чалгарски оператор едва ли има в момента. Чалга, сериали до откат, лошо качество на сигнала, при това гарнирано с безумни такси. За приемниците им да не говорим.
Та, викаш не мога без тях :worry:
Те не могат без парите на абонатите си. Аз мога да си похарча парите и по далеч по-добър начин, което и ще направя скоро. Вервай ми ;;513

http://www.youtube.com/watch?v=BDJKWf4y6WQ

pmhawk

Цитат на: д.е.м.т;213202По принцип и идея си нямаме за какво става въпрос.Мен ме интересува да я има бтв.Булсата мисли ли за нас,кат неплатиш.....черен екран.Как ми спря ирдето картата изведнъж и айде орязан приемник.И пак казвам,шефовете на булсата са типични чорбажии,дават пари и си искат печалбата.Бяха новатори.....вече не са.Трябва да влизат в час ако искат да оцелеят.
п.п Аз обаче съм благодарен,че от лукс сателитната телевизия ,направиха достъпна за всички
п.п.п А БТВ ,да се заислят за турските си колеги,правят сериал,излъчват го фта,още повреме на премиерата се качва в youtube...
Да питам, защо все гледате към Турция бе да му *** ******? Защо толкова искате да бъдете ориенталци, защо постоянно налагате ориенталщината? Това е България ей, имаме си традиции и сме българи християни(понеже има и българи мюсулмани - Волжка България)! Без значение религията се пазят традициите ни.

new

Стига с това БТВииииииииииииии И НА ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ МНОГО ИМ ДРЕМЕ НА ШМАЙЗЕРА ЗА ВСИЧКИ ВАС.:lol15::lol15::lol15:

Пламен Тачев

И аз това се чудя, нали снощи свалиха всичко вече и се свърши. Амбразурчиците на бТВ направиха, каквото можаха, булсат си запазиха най-ниските цени за сат.тв (как беше, "безумните такси"), керванът си върви, няколко хиляди вилици и кабели влязоха в употреба за аналогов сигнал и всичко е 6.
Не вярвам положението да се промени при сегашното ръководство на бТВ, след снощната финална статия, но те и без това са пътници, като ги купят, ще сложат някой с чурка за шеф и ще се разберат бързо-бързо с булсат. Хубавото е, че се разбра надълго и нашироко какво е мнението за програмата на бТВ (и за лицата им), така че след продажбата, която аз поне мисля, че ще е още тая година, може и да си върнат доста зрители. ;;650 Няма голям смисъл да се караме още и още в темите...

Цец0

Цитат на: д.е.м.т;213202........
Гео, ти няма ли да престанеш с простотиите? Виждам голяма вихрене имаш в тази тема..... Знаеш ли колко му пука на някой, че искаш ермалъкТВ, за това какви инденти имаш и за това докъде си ми имал изглед? То на всички е ясно, че май в главата ти има желе вместо мозък, но има една много хубава приказка, която тук е много показателна. По-добре мълчи и да те мислят за глупав, отколкото да се обадиш и да разсееш всички съмнения :lol15:

КироФ

Като говорите за F1, най-добрия канал за гледане е Sky Sports F1 HD, няма реклами, коментара и предаванията могат единствено да бъдат засенчени от BBC One HD.

Sky предлагат и 3D канали (по него скоро започна 3D научно-популярен филм за островите Галапагос), а ние тук си спираме бтв-тата.

http://www.roberthollingworth.co.uk/blog/wp-content/uploads/2012/12/GALAPAGOS_3D_TX-533x800.jpg

мискинин

Цитат на: лео-сат;213175Аз мисля,че BTV искат да са като HBO,в отделен пакет с по висока цена,а булсат не са много съгласни с тях.Аз много не гледах Бтв,но така булсат ми е празно.
Точно обратното. БТВ искат да си продадат всички канали в пакет и то на много висока цена, и да са в основния пакет. Имаш ли идея какво значи това - ако е вярно, че булсат имат почти милион абонати умножено по 3 лева на месец .... колко прави. Булсат искат безплатно безплатното ефирно БТВ и да го пуснат в евтиния си основен пакет, а другите канали да са в отделен пакет и да плащат на БТВ само за абонатите, които ги гледат и то на цената, която БТВ си определят. Тогава наистина ще се види, колко се гледат БТВ-тата и колко е склонен да плаща българина за тях.

GeorgiD

Цитат на: мискинин;213219Точно обратното. БТВ искат да си продадат всички канали в пакет и то на много висока цена, и да са в основния пакет. Имаш ли идея какво значи това - ако е вярно, че булсат имат почти милион абонати умножено по 3 лева на месец .... колко прави. Булсат искат безплатно безплатното ефирно БТВ и да го пуснат в евтиния си основен пакет, а другите канали да са в отделен пакет и да плащат на БТВ само за абонатите, които ги гледат и то на цената, която БТВ си определят. Тогава наистина ще се види, колко се гледат БТВ-тата и колко е склонен да плаща българина за тях.

Мисля си, че колкото са склонни да сменят оператора заради ьтв, горе-долу толкова ще са склонни да плащат за допълнителния пакет от тези бози. С тази разлика, че всяка стотинка за пакет HBO+ Cinemax си струва, докато за ьтв, трябва да ти плащат, за да гледаш помията... :lol15:
Поправете ме, ако греша. ;)

netman

7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

d.ivanov

Прост народ - слаба държава...

PayNera

Защо ли 4-рите телевизора в студиото на БТВ са с черги ??? (дали не е кодировката на Була) ???;;573
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания