Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Като за последно ъпдейт за бТВ

Започната от Вито, Януари 04, 2013, 01:35:29 PM

« назад - напред »

Milenrec

Сега гледах съобщението ,интересното е че пише че Булсатком добавя
 10 нови канали ,някой да преброи колко пуснаха досега май няма 10 !

BULLET

Цитат на: Веско;212814Aбе на мен ли ми се струва или има нещо ,гледам нарочно БТВ няколко вечери подред и рекламите почити липсват ,пускат 2-3 ,другото е самореклама на бтв и техните пумии които излъчват!!

Снощи и аз нарочно пуснах да видя дали ще кажат нещо по новините и изненада за конфликта нищо но реклами няма
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

user

Цитат на: bulllet;212863но реклами няма
Нормално за началото на януари . И при другите тв канали е подобно положението с рекламите .

Златанов

И на мен 10 не ми излизат, но вероятно тепърва още няколко ще се пуснат. Иначе новите към момента са MTVHits, MTVRocks, JimJam, Меzzo, Дестинация БГ. Цифром и словом 5, ако не пропускам нещо де.

new

Цитат на: user;212866Нормално за началото на януари . И при другите тв канали е подобно положението с рекламите .

Я сравнявайте рекламите по най гледаните тв.

klapana

Цитат на: user;212866Нормално за началото на януари . И при другите тв канали е подобно положението с рекламите .

Да,да, повярвах ти. На господарите вчера имаше над 9 реклами, докато на боклук тв, за 40 минути- 20:10-20:50 часа, видях само една на ментел. Тия ги разправяй на някой друг. :D:D

Brian

Цитат на: klapana;212859Новата оферта на Булсат към боклук тв е, да се отдели целия боклук, без основния в отделен пакет, и който иска да плаща за плявата им.
Да видим от боклук тв как ще реагират. Съобщението върви на основния боклук тв канал. ;;650
С дублаж е даже, и слепите да знаят за какво иде реч. ;;513

Това от колко време го въртят? Аз сега го прочетох, а го написах абсолютно същото преди час и нещо в тази тема.
;;612

Златанов

Ти нали се сещаш какво ще е "становището" на ьТВ по това предложение ;)

Brian

;;612

klapana

Цитат на: Златанов;212877Ти нали се сещаш какво ще е "становището" на ьТВ по това предложение ;)

Все още имат шанс да не измършивеят съвсем още. ;;602;;602

Златанов

Нема да клекнат. Те искат или всичко или... всичко.
Много добре знаят колко им струва "продукцията" и че 3-4лв. никой няма да дава за тях.
Утре ще има ново малоумно изказване, че заради абонатите искат да излъчват разнообразно съдържание, а лошите от БСК не искат да им приемат "уникалните условия" и не става.

SatBox EOOD

Цитат на: Златанов;212881Утре ще има ново малоумно изказване, че заради абонатите искат да излъчват разнообразно съдържание, а лошите от БСК не искат да им приемат "уникалните условия" и не става.
А след 2-3 дни ще напишат,че за да не лишат абонатите от присъствието на босфортв,само заради тях-зрителите ще възобновят излъчването към Булсатком...."щото иначе няма пари от реклами"

Хиена

Цитат на: д.е.м.т;212705кодировката.Нова гр остана на ирдето и сега е доста трудно гледаема.
Че какво и е трудното, разпрана е като войнишка партенка от "татово" време.
Всички в този форум гледате ьТВ като разпрани, а ревете като цепеняци.
Ако ще ги спират да ги спират, ако ще ги пускат да ги пускат и да се свършва.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

НАА

Цитат на: Веско;212814Aбе на мен ли ми се струва или има нещо ,гледам нарочно БТВ няколко вечери подред и рекламите почити липсват ,пускат 2-3 ,другото е самореклама на бтв и техните пумии които излъчват!!
Не, не ти се струва. Сега в паузата на "Домашен арест" в 20,45 рекламния блок включваше:
- Цифровизация
- Gillette
- Voyo.bg
- анонс на стари филми които ще въртят през уикенда по ь-каналите.
А умниците, които правят продуктовото позициониране в "Домашен арест" са стигнали до "гениална идея" да лепнат щампа на Fibank на дамската чанта на Мая Бежанска ;;573

new

Като гледам, и по Нова не са много рекламите.:D

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания