Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Като за последно ъпдейт за бТВ

Започната от Вито, Януари 04, 2013, 01:35:29 PM

« назад - напред »

Brian

Цитат на: garanciq;212801Колко пъти, колко пъти трябва да ти се повтори че искат да са в основния пакет с всичките си програми?Иначе няма сделка.

Аз пък като адвокат на БСК ти казвам, че няма да ги включа в основния пакет :worry: А да те видим сега ;;573 Да ти припомня ли колко абонати имаме - 866 хил домакинства - това е единствения начин да си пускате рекламите до тях. Не щеш? Ваша си работа :worry:

Гаранцийо, повтаряй си ги ти на тебе си щото на мен и да ми ги повтаряш явно не възприемам да ми се налага едностранно чуждото мнение и все търся оптималното разрешаване на даден проблем, ае ;;602
;;612

аспух

Цитат на: Tanerbm;212741BTV са задължени да предават поне 1 мач в седмицата - "Free" , а Екшъна не е безплатен , така че БТВ са в нарушение , което ощетява нас зрителите. В такъв случай Булсаткома да пуснат Ал Джазирите а от BTV да си ги предават по войото...
bTV Action трябва задължително да предава по един мач безплатно в годината, не седмично!

garanciq

Цитат на: d3v1c3nv11;212806Аз пък като адвокат на БСК ти казвам, че няма да ги включа в основния пакет :worry: А да те видим сега ;;573 Да ти припомня ли колко абонати имаме - 866 хил домакинства - това е единствения начин да си пускате рекламите до тях. Не щеш? Ваша си работа :worry:

Гаранцийо, повтаряй си ги ти на тебе си щото на мен и да ми ги повтаряш явно не възприемам да ми се налага едностранно чуждото мнение и все търся оптималното разрешаване на даден проблем, ае ;;602
И аз искам да е така.;;650

Веско

Aбе на мен ли ми се струва или има нещо ,гледам нарочно БТВ няколко вечери подред и рекламите почити липсват ,пускат 2-3 ,другото е самореклама на бтв и техните пумии които излъчват!!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

new

Топката е в ръцете на абонатите на Булсата.;;650

сателитков

Цитат на: д.е.м.т;212705Виж ,сериозен оператор без бтв няма да мине.Нещо повече БТВ ХД,предаваше с добро качество.Трябва да се споразумеете с тях,за да не стане ,като кодировката.Нова гр остана на ирдето и сега е доста трудно гледаема.

БТВ ХД и добро качество!!!!!!
Ти гледал ли си Скай да видиш качество?
Edison Mio 4К,Edison OS mega,Edison Mini,DM 800HD,DM 500,парабола 2.10 конв.Inverto 0.3db,офсет 0.90 четири конв. ALPS 0.5db,офсет 0,90 дв.конв.GS 0,2db за кръгова поляризация,офсет 0.60 четворен.конв.GT-TC40 0.2db,DISEqC Едисион 10x1.

kkrkk

Цитат на: Златанов;212795От сайта на СЕМ, разбирам, че ьТВ нямат договор.
Това, че Близу казват, че имат договор, може пак да е рекламен трик, както и че всичко при тях е "ексклузивно".
Някъде се спомена датата на добавянето на ьТВ Ханъм, която беше някакво първо число на месец и се предположи, че договорът е до април тази година.

.....Печеливш в случая е "Близу", чийто договор просто изтича едва в края на 2013 г. Именно заради този факт, съчетан със сравнително добрата позиция на "Близу" (близо 460 хил. абонати  основно в големите градове) е достатъчен фактор, който и възпрял всеки подтик на конкурентите да вдигат крайни цени. Тоест и БТК, и "Мобилтел" ще трябва да продължат да наливат пари в сегмент, който и без това е "в разработка.

Source= //www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2013/01/04/1978548_tunkite_smetki_na_grubata_igra/?sp=1#storystart

Brian

Цитат на: сателитков;212832БТВ ХД и добро качество!!!!!!
Ти гледал ли си Скай да видиш качество?

Айде ZDF HD, че е FTA :worry:
;;612

сателитков

Цитат на: d3v1c3nv11;212841Айде ZDF HD, че е FTA :worry:

Ок!И има разлика ,нали?
Edison Mio 4К,Edison OS mega,Edison Mini,DM 800HD,DM 500,парабола 2.10 конв.Inverto 0.3db,офсет 0.90 четири конв. ALPS 0.5db,офсет 0,90 дв.конв.GS 0,2db за кръгова поляризация,офсет 0.60 четворен.конв.GT-TC40 0.2db,DISEqC Едисион 10x1.

Златанов

Остави тези писания. Прочели са на сайта на Близу, че ги има за 2013г., но дали е така е друга тема. Няма ли откъде да се види със сигурност докога е договорът не Близу. Не оспорвам, че може да е до края на годината, но да кажем, че искам да го видя черно на бяло.

new

Цитат на: Златанов;212844Остави тези писания. Прочели са на сайта на Близу, че ги има за 2013г., но дали е така е друга тема. Няма ли откъде да се види със сигурност докога е договорът не Близу. Не оспорвам, че може да е до края на годината, но да кажем, че искам да го видя черно на бяло.

Пращам ти го по факса.:D

Brian

Цитат на: сателитков;212843Ок!И има разлика ,нали?

Разлика може да се търси когато се сравняват две ХД телевизии, в случая не е така :worry:
;;612

Дедал

Цитат на: d3v1c3nv11;212841Айде ZDF HD, че е FTA :worry:
+ един мач седмично от ШЛ FTA по ZDFHD .:D

kkrkk

Цитат на: Златанов;212844Остави тези писания. Прочели са на сайта на Близу, че ги има за 2013г., но дали е така е друга тема. Няма ли откъде да се види със сигурност докога е договорът не Близу. Не оспорвам, че може да е до края на годината, но да кажем, че искам да го видя черно на бяло.

освен ако чичо ти не е сред собствениците на близу или бтв, едва ли ще го видиш. :)

klapana

Новата оферта на Булсат към боклук тв е, да се отдели целия боклук, без основния в отделен пакет, и който иска да плаща за плявата им.
Да видим от боклук тв как ще реагират. Съобщението върви на основния боклук тв канал. ;;650
С дублаж е даже, и слепите да знаят за какво иде реч. ;;513

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания