Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

За цифровизацията

Започната от paymaster, 26-12-2012, 10:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

zlosten

Цитат на: miros123;242259Че в Силистра от Шумен вземаме сигнал даже използваме същите канали. Венец мисля че беше 100kW ретранслатор при вас. В момента в Силистра само Bulgaria on Air не работи останалите 7 канала си вървят. Качеството на картината и силата на сигнала при нас са отлични.

Утре ще взема да си проверя антената.

radovan1973

Можем да ги упрекваме след 01.09.13г,до тогава излъчват тестово с възможхи сривове и прекъсвания.
Paraclipse 2.28/Invacom snf-031/octagon sf8008 4k /Xtrend ET9200x2/TV 4k 3D Panasonic TX-55CX700E

Mediadigital

Цитат на: miros123;242259Че в Силистра от Шумен вземаме сигнал даже използваме същите канали. Венец мисля че беше 100kW ретранслатор при вас.

Недей да мислиш защото не ти се отдава !!!

5KW  е

miros123

Цитат на: Mediadigital;242273
Цитат на: miros123;242259Че в Силистра от Шумен вземаме сигнал даже използваме същите канали. Венец мисля че беше 100kW ретранслатор при вас.

Недей да мислиш защото не ти се отдава !!!

5KW  е

Абе пундерче, не ми навивай калчища на хуя само да те помоля.
Pasat Ф140, LNB Inverto 0,3db, Super PowerJack 12", NP-601, {DM500s, DM800PVR} - clone {Gemini - mbox 0.4}, {Vu+ solo2}, {4[FONT="]°[/FONT]W-57[FONT="]°[/FONT]E}

bate_dino

ЦитатНационален план за въвеждане на наземно цифрово радиоразпръскване DVB-P
:worry:

евросат

:D  Това го забелязах, но не променя положението.

Mediadigital

Журналистката е имала предвид DVB-RSC таз е по грамотна от нас Вярвайте И :s104:s104:s104:s104:s104:s104

Emo75

Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

Veskop

Така де,за който не е кликнал ;;650

Рекламата на цифровизацията предизвика невероятни куриози из  страната. Бабите вече масово вярват, че момчето от клипа наистина ги  вижда през телевизора и за това покриват екраните си с одеяла, за да се  скрият от погледа му, съобщава в. Всеки ден.

"Не искам да ме гледа, докато се събличам. Тези модерни работи хич не ни трябват. Сега вече и вкъщи не мога да бъда спокойна", обяснява  възрастна жена от софийското село Голеш, която е изпаднала в стрес от  синия екран. 82-годишната баба Ангелинка и комшийките й вярват, че  новите модерни телевизори с плосък екран имат обратна връзка с водещите в  ефира и сядат със страх да гледат любимите си сериали и шоупрограми. В  селото сред възрастните хора тръгнал слух, че с новата технология хората  от екрана ще ги наблюдават какво вършат.
      В най-голям потрес бабите изпадали, щом се появи младежът от рекламата  на цифровизацията. "Не искам да ме сочи и да ме предават пред всички  както съм си по нощница. Щом го видя да търси с кого да говори, веднага  хвърлям одеялото", разказва и друга стресирана зрителка. Репортер на  вестника лично се е убедил, че възрастните хора не се майтапят. В три от  къщите в селото телевизорите били покрити с дрехи и завивки.

:g035(1)::g035(1):
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

preslav

Цитат на: Veskop;242528Така де,за който не е кликнал ;;650

Рекламата на цифровизацията предизвика невероятни куриози из  страната. Бабите вече масово вярват, че момчето от клипа наистина ги  вижда през телевизора и за това покриват екраните си с одеяла, за да се  скрият от погледа му, съобщава в. Всеки ден.

"Не искам да ме гледа, докато се събличам. Тези модерни работи хич не ни трябват. Сега вече и вкъщи не мога да бъда спокойна", обяснява  възрастна жена от софийското село Голеш, която е изпаднала в стрес от  синия екран. 82-годишната баба Ангелинка и комшийките й вярват, че  новите модерни телевизори с плосък екран имат обратна връзка с водещите в  ефира и сядат със страх да гледат любимите си сериали и шоупрограми. В  селото сред възрастните хора тръгнал слух, че с новата технология хората  от екрана ще ги наблюдават какво вършат.
      В най-голям потрес бабите изпадали, щом се появи младежът от рекламата  на цифровизацията. "Не искам да ме сочи и да ме предават пред всички  както съм си по нощница. Щом го видя да търси с кого да говори, веднага  хвърлям одеялото", разказва и друга стресирана зрителка. Репортер на  вестника лично се е убедил, че възрастните хора не се майтапят. В три от  къщите в селото телевизорите били покрити с дрехи и завивки.

:g035(1)::g035(1):
бабата по телефона като е излъжат носи 12 бона примерно, и пенсионерите нямали парички

preslav

таз наделя дет мина като влезнах в била само пенсионери

cvetelin

gogyto

Цитат на: cvetelin;253437btv lady и новия канал btv gold тръгват ефирно
http://www.cem.bg/download.php?id=4527
http://www.cem.bg/download.php?id=4528

Голем кеф , нема що.
Ще напълним ефира с бози, типично...
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Б.Борисов

БТВ Голд? Нов канал ли е това?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания