Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

За цифровизацията

Започната от paymaster, 26-12-2012, 10:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

elektrik

Миналата седмица метероит е паднал в село Гигинци и е убил една крава и 5-6 кокошки.
Когато се пише и се твърди нещо се прилага източник на информацията или снимки...нямам снимки на метеорита и на избитите кокошки, нито източник, който да посоча, но що пък да не драсна 2-3 реда, ей така да стане сбоджата.
[SIGPIC][/SIGPIC]Антени Offset: 110 х 120см (Tecatel), 72 х 82см (ITV Partner), приемници: 2x DreamBox 800 HD PVR, Мултифийд: 16E, 19.2E, 39E 45E, 46E.

той

Цитат на: elektrik;226390Миналата седмица метероит е паднал в село Гигинци и е убил една крава и 5-6 кокошки.
Когато се пише и се твърди нещо се прилага източник на информацията или снимки...нямам снимки на метеорита и на избитите кокошки, нито източник, който да посоча, но що пък да не драсна 2-3 реда, ей така да стане сбоджата.

Не мога да се кача горе да ти направя снимки - много сняг ;)

Накатанико

такъв цирк няма вече втори ден няма излъчване в област стара загора само пари инвестират реклами какво ли не а насреща няма нищо не често направо ми се повръща но какво да чакам държавата лайняна какво остава за телевизията

zlosten

Цитат на: Накатанико;241385такъв цирк няма вече втори ден няма излъчване в област стара загора само пари инвестират реклами какво ли не а насреща няма нищо не често направо ми се повръща но какво да чакам държавата лайняна какво остава за телевизията

И на други места е изключена цифровата.

dman

Страшни пе***и! Сложих цифров приемник на баба ми - уби се да се оплаква.. - Вече съм го махнал. Е просто няма такава простотия и некадърност като нашата цифровизация!

минстрел

Цитат на: digipro;226135Всичко може колега. Китайците не спят :) Правят заместители с формата и размерите на оригиналните радиота, при това с навигации, DVB-T тунери и всички екстри които се сетиш. Ето пример: http://www.alibaba.com/product-gs/446852707/FORD_FIESTA_OEM_CAR_radio_GPS.html

Печален пример - имам ФМ тунер Кенууд, който работи великолепно, чувствително, обаче - какъв му е входа за амтена - 75 ома, коаксиален, но не става за Ф-конектор, понеже резбата е друга...

аспух

Цитат на: zlosten;241435И на други места е изключена цифровата.
Къде е изключена?

spaice

В момента в Стара Загора всичко си работи.

Накатанико

Цитат на: spaice;241459В момента в Стара Загора всичко си работи.
Казах стара загора защото така го водят но иначе съм от сливен днес сканирах и в действителност има 8 канала но едва днес,от сряда няма цифрово излъчване в сливен,аналоговото не е спирало.Точно щях да гледам столичани в повече и изненада няма излъчване ;;509

KALIAKRA

Ефирната цифрова ТВ официално стартира на 01.09.2013г.Така,че до тогава е все още в тестов режим и не е за учудване когато някъде се спира излъчването.И в рекламата се казва,че е възможно на моменти да има проблем с приемането и.

1ivjak

Цитат на: KALIAKRA;242159Ефирната цифрова ТВ официално стартира на 01.09.2013г.Така,че до тогава е все още в тестов режим и не е за учудване когато някъде се спира излъчването.И в рекламата се казва,че е възможно на моменти да има проблем с приемането и.
Колега,хайде криво да седиме, право да съдиме?! Цифровата телевизия, стартира на 01.03.2013г. , а аналоговата се изключва от 01.09.2013г !!! Във тази връзка, само да вметна, предавателя на Петрохан /съвсем сериозно/, е излъчвал цифрово, общо около , има няма, една седмица!!! Тези некадърници са пълна скръб?! Като ни си готов с оборудване, нямаш грамотни хора да го монтират, за какво биеш тъпана? Държава - кочина!!!

KALIAKRA

Цитат на: 1ivjak;242209Колега,хайде криво да седиме, право да съдиме?! Цифровата телевизия, стартира на 01.03.2013г. , а аналоговата се изключва от 01.09.2013г !!! Във тази връзка, само да вметна, предавателя на Петрохан /съвсем сериозно/, е излъчвал цифрово, общо около , има няма, една седмица!!! Тези некадърници са пълна скръб?! Като ни си готов с оборудване, нямаш грамотни хора да го монтират, за какво биеш тъпана? Държава - кочина!!!

Че са некадърници - спор няма.Кадърните отдавна са в чужбиха.А за стартирането се казва по тИливизията,че стартира на 01 септември.Ти обаче казваш,че не е така.Айде разберете се помежду си!:worry:

zlosten

В Шумен също не мога да хвана цифровата, да не са забравили да си платят тока?

Виктор

Грешиш, 1ivjak ти е написал точно - допълнението е, че в този период е възможно да има на места прекъсване.;;650

miros123

Цитат на: zlosten;242255В Шумен също не мога да хвана цифровата, да не са забравили да си платят тока?

Че в Силистра от Шумен вземаме сигнал даже използваме същите канали. Венец мисля че беше 100kW ретранслатор при вас. В момента в Силистра само Bulgaria on Air не работи останалите 7 канала си вървят. Качеството на картината и силата на сигнала при нас са отлични.
Pasat Ф140, LNB Inverto 0,3db, Super PowerJack 12", NP-601, {DM500s, DM800PVR} - clone {Gemini - mbox 0.4}, {Vu+ solo2}, {4[FONT="]°[/FONT]W-57[FONT="]°[/FONT]E}

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания