Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

bTV СПИРА излъчването в БУЛСАТКОМ

Започната от nurgyn, Декември 21, 2012, 05:41:16 PM

« назад - напред »

gentu

Да забелязваш някой с кабеларка да реве че му е спряло битивито?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

ВАНИ_БГМ

Вито, честита нова ера! Бъди жив и здрав, и много професионални и лични успехи!
Моля те Вито кажи нещо по темата (най-малкото да знаем, че си добре) или пуси една анкета поне. :;810
WARRANTY VOID IF BROKEN!

datajumanji

Цитат на: Tanerbm;208169Ако броим и кабеларките ,които излъчват с карта на Булсата и сега нямат БТВ са около 50% ако питаш мене :)

кой е луд да ползва буля?
беше тя едно време...

stereobg

Добре че съм на друг оператор , и си гледам и всички бтвта и кеча по бтв комеди , като си помисля само че исках да се връщам , пак на булсаткома добре че не го направих...

Rabin

Цитати кеча по бтв комеди
Прощавай за личния въпрос - на колко години си, приблизително?

garanciq

Цитат на: gentu;208170Да забелязваш някой с кабеларка да реве че му е спряло битивито?
А ти да си видял при кабеларка 13.80лв. за телевизия и интернет.

dtvbguser

Сега ми хрумва, че няма да е лошо БТВ да "играят феърплей" и за да докажат колко са прави, да си разпространяват каналите само чрез платената им платформа Войо :;803 По този начин ще покажат на гадните оператори, колко много са желани и обичани от хората ;;650 :)

bu12tras

Няма нищо общо с ХД, работата е в киреча от доста време, заплати не плащат, нямат оборудване и не се знае дали ще има!
Развръзката предстои скоро и нищо чудно боко главата да се намеси и той

Цитат на: datajumanji;208159малииииии
тази инвестиция в ХД направо ги събори...
съдебните изпълнители май чукат на вратичката?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

gentu

Цитат на: garanciq;208180А ти да си видял при кабеларка 13.80лв. за телевизия и интернет.
-да за 10.95лв. (може и с телефон даже);)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Rabin

Ako ще си цитираме някакви умрели ТВ пакети за 13 лева... с 10-тина канала, всички иначе свободни в ефира.
Мога да ви продам права да слушате иначе свободния радио ефир. Издавам и фактура.

Emo75

За едно е сигурно поне  - на 27-ми в офисите на булсат ще има много приемници !     (е вярно върнати, ама...) ;;573
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

garanciq

Цитат на: gentu;208187-да за 10.95лв. (може и с телефон даже);)
Дай сайт кординати контакти покритие както е на булсатком.

Пламен Пловдив

Този коментар много ми хареса и аз мисля точно така - не съм питал автора, дали мога да го цитирам - но да ме прощава :""в същото време (Булсатком) оценява и заплаща само за един канал в  мрежата си близо 3 лева на абонат, обясняват от bTV."  По сметките (без кръчмар) на бТВ, излиза, че Булсатком, освен 7-те им  велики канала излъчват само още 3-4 други канали.  "Според пазарни проучвания "Булсатком" декларира и по-малък от реалния  брой свои абонати, с което допълнително сериозно ощетява възможностите  на bTV Media Group за инвестиции в повече ново, качествено съдържание"  Интересно, ако приемем, че Булсатком не лъже в бройката (както бТВ  твърдят), излиза, че това нямаше да бъде "ощетяване"...  Аз, като зрител и абонат на Булсатком, имам следните въпроси към  империята бозаТВ :  Кой ви дава право да изисквате от доставчика ми да ви излъчва всичките  пиленца, които нацвъка квачката-майка в пакет? Кой ви дава право да  искате 2 лв. и тройно увеличение на тази цена на тези канли? 7 канала,  всеки от които ми губи по 25% от свободното време, заставяйки ме да  гледам тонове тъпи реклами, повтарящи се и взаимно промотиращи  останалите 6 сестрински канали? Реклами, за които прибирате купища  пачки?! ВИЕ ЛИ СТЕ ОЩЕТЕНИТЕ ИЛИ АЗ? С какво право ме карате да плащам 2 пъти за рекламите - веднъж от  повишената себестойност на рекламираните стоки и втори път от надутата  от алчността ви такса на доставчика? С какво право искате да плащам 2 пъти за бозавото ви "качествено  съдържание" - веднъж с таксата към Булсатком, и втори път с безкрайното  досадно натякване за великото ви Voyo?! Ако "Близу" са решили да ви свирят по гайдата и са отрязали клиентите си  от Дискавъри, за да могат да задоволяват НАРАСТВАЩАТА ВИ ЛАКОМИЯ, аз,  клиентът на Булсатком НЕ ЖЕЛАЯ да ви гледам пикливите канали и  "качественото" бозаджийско съдържание, натъпкано с досадни реклами! Вън  от ТВ-пакета ми!''

rbonchev

А да ти спрат кранчето 9 дни преди изтичането на договора с БТВ медия груп си е направо за съд ако питате мен.

пешето

А сега да гледаме новините по Нова ТВ, да видим дали ще има натиск и върху тях да се включат в играта.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания