Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

bTV СПИРА излъчването в БУЛСАТКОМ

Започната от nurgyn, Декември 21, 2012, 05:41:16 PM

« назад - напред »

БатеГойко

Искам си Фатмагю-ю-ю-ю-л ! Пуснали ми свободни НВО и Синемакс,но аз си искам Фатмето-о-о-о-о!

Пламен Тачев

Цитат на: Барток;208237Работят си все още ... така де върви съобщението.
Оставили са само бТВ СД, и то на позиция 103 (имат задължение да го имат в програмата си, законово изискване за всички национални телевизии).

bodurov

Цитат на: Пламен Тачев;208245Оставили са само бТВ СД, и то на позиция 103 (имат задължение да го имат в програмата си, законово изискване за всички национални телевизии).

Е това вече е друго. Изтрили са ги от списъците с канали на операторските приемници, но на транспондерите си седят.
XTrend ET9200  + Zgemma H7s powered by OpenPli 7.0 and SONY KDL-50W808C

Иво006

Според мен колкото и да плюете БТВ медия тя е най гледаната медия във България.Тя е най конкорентната сред всички медии и дига нивото на качество и със право си искат парите за да могат да ни предложат по добро качество .Сега ги питам тези дето плюят къде гледат шампионска лига толкова години а за турските серияли не са само по БТВ не са само и във България цял свят ги дава.Колеги на който не му харесва да не гледа лесно е ,но няма смисъл да плюе

Сивов

Цитат на: Илийан06;208249Според мен колкото и да плюете БТВ медия тя е най гледаната медия във България.Тя е най конкорентната сред всички медии и дига нивото на качество и със право си искат парите за да могат да ни предложат по добро качество .Сега ги питам тези дето плюят къде гледат шампионска лига толкова години а за турските серияли не са само по БТВ не са само и във България цял свят ги дава.Колеги на който не му харесва да не гледа лесно е ,но няма смисъл да плюе

За кво качество пишеш бе Илийан...Всички са зомбирани с Ефир 2. Да го махат вече сме след края на света все пак....Шампионска лига да искаш в нета, стига да не те мързи.

Крал Артур

Цитат на: пешето;208241Е така започват изреченията на Медиягруп.

Освен това практиките, които Булсатком провежда от години на българския пазар, са некоректни и дискриминационни

От години доставчикът изнудва bTV с условия за разпространение, които пречат да на телевизията да развива съдържанието

Е защо взимате мерки точно сега 2 дни преди празниците?
За да е гадно за обикновенните хора.
Нали Вие (БТВ) до вчера говорехте за феарплей?
С поведението си настройвате абонатите срещу себе си.
Има поговорка "Вола рие,рие и всичко отива на главата му"

Може би трябваше да спрат преди края на ФАТМАГюл:D Щеше драмата да е по-голяма;;573

пешето

Цитат на: Илийан06;208249Според мен колкото и да плюете БТВ медия тя е най гледаната медия във България.Тя е най конкорентната сред всички медии и дига нивото на качество и със право си искат парите за да могат да ни предложат по добро качество .Сега ги питам тези дето плюят къде гледат шампионска лига толкова години а за турските серияли не са само по БТВ не са само и във България цял свят ги дава.Колеги на който не му харесва да не гледа лесно е ,но няма смисъл да плюе

Я един европеец. колко ти е заплатата ве.
 Шампионска лига гледам по Sky Italia

ПС И зради алчните БТВ да ми вдигат месечната такса при положение че не ги гледам.

Сивов

Някой да има Ц-линеал за Вивагном........

pe6o1975

4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Иво006

Приятно гледане колега предлагамти и спагети със мача ,да спрат всички тогава ще гледаме Италянци ,Французи,Германци .......и за мен е добре да няма Блгарска телевизия щом така мислите и аз съм за спирането , за заплатата да си кажа 1700 евро не работя във България

Васил

210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

gentu

Цитат на: Васил;208279Баси темата ;;673
Баси форума!;;601
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Веско

Цитат на: Илийан06;208277Приятно гледане колега предлагамти и спагети със мача ,да спрат всички тогава ще гледаме Италянци ,Французи,Германци .......и за мен е добре да няма Блгарска телевизия щом така мислите и аз съм за спирането , за заплатата да си кажа 1700 евро не работя във България

Не е лошо и да си научиш,родния Български език!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания