Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

800 000 души за референдум за АЕЦ "Белене"

Започната от GeorgiD, Юли 27, 2012, 09:23:35 PM

« назад - напред »

tonivet

БАЙ ИВАН

Цитат на: Дедал;218424Аз пак да попитам - що аджеба БКП не си построиха АЕЦ-а за толкова години управление (пък и криза нямаше ... )? :lol15: ;;573
На 20 март 2013 г. ще станат 32 /тридесет и две/ години от началото. ;)
п.п. Инфо от тук - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%95%D0%A6_%E2%80%9E%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B5%E2%80%9C
Всичко може, но не всеки го може!

Antonio

Цитат на: БАЙ ИВАН;218518На 20 март 2013 г. ще станат 32 /тридесет и две/ години от началото. ;)
п.п. Инфо от тук - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%95%D0%A6_%E2%80%9E%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B5%E2%80%9C

Като станат 50 год. юбелей.;;573
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

БАЙ ИВАН

Цитат на: Antonio;218521Като станат 50 год. юбелей.;;573
Дааа, баща му я започна, а синчето неможа да я докара и до 50% след 30 години :worry::;810. Сега ще чакаме ..... неговия наследник/чка дано я свършат ;;573
п.п. Ще чакате Вие, щот аз може и да не дочакам ;;601

Antonio

Цитат на: БАЙ ИВАН;218526Дааа, баща му я започна, а синчето неможа да я докара и до 50% след 30 години :worry::;810. Сега ще чакаме ..... неговия наследник/чка дано я свършат ;;573
п.п. Ще чакате Вие, щот аз може и да не дочакам ;;601

Абе то там Божа работа.:worry:
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

С.Николов

Цитат на: yavor1;218376те бушмените един автомобил не могат да направят
Така наречените бушмени са направили такива оръжия от който на запад още напълват гащите.
Хрушчов е казал - цитирам по памет "ако световният мир зависеше от автомобилите то нашите щяха да са най добрите".

БАЙ ИВАН

Цитат на: С.Николов;218540Така наречените бушмени са направили такива оръжия от който на запад още напълват гащите.
....
Ти си ги виждал, някой ти е разказвал, гледал си ги на филм или ....;;601

yavor1

Цитат на: С.Николов;218540Така наречените бушмени са направили такива оръжия от който на запад още напълват гащите.
Хрушчов е казал - цитирам по памет "ако световният мир зависеше от автомобилите то нашите щяха да са най добрите".и почнал да блъска с обувката си по трибуната на оон- овластен селяндур  
бла бла, само това мога да ти кажа, вече мога да спомена , че съм работил във военнопромишления комплекс на доста висока длъжност с пълен достъп и не една командировка в ссср, там каквито уж инжинерни простотии съм виждал - бедна ти е фантазията.:worry:
да не споменавам, че елементната им база не покрива и собствените им изисквания , абе бушмени ама много и държат кранчето на изкопаемите.
ако нямат природни ресурси както япония например, то ще са бедни като виетнамци , та поради това и имперските си амбиции искат да ни заробят окончателно, нефтохим - руски монопол, аец - суровинна зависимост , е как да съм съгласен да заробят окончателно моята Родина?
 нищо против руския човек, особено руската жена нямам, дори напротив, но да стана роб на руските олигарси - форгет :lol15:

STUDITOV

Цитат на: yavor1;218551нищо против руския човек, особено руската жена нямам, дори напротив, но да стана роб на руските олигарси - форгет :lol15:

Световните "олигарски" извън руските даже и за роби не ни искат. Просто за никакъв не ставаме

yavor1

Цитат на: STUDITOV;218554Световните "олигарски" извън руските даже и за роби не ни искат. Просто за никакъв не ставаме
гледам на гръцки си писал, и за гърци съм работил и за италианци и за руснаци, ама при първите има някакви правила и спокойно може да им кажеш ако някъде не са прави, но на руския новобогаташ и неговите лакеи, нямаш възможност и дума напреки да кажеш, ако можеш вземаш парите, обещаваш че пак ще работиш за тях и мноого бързо бягаш , без дори и да се обръщаш с гняв назад :worry:

sarivano

Цитат на: yavor1;218573гледам на гръцки си писал, и за гърци съм работил и за италианци и за руснаци, ама при първите има някакви правила и спокойно може да им кажеш ако някъде не са прави, но на руския новобогаташ и неговите лакеи, нямаш възможност и дума напреки да кажеш, ако можеш вземаш парите, обещаваш че пак ще работиш за тях и мноого бързо бягаш , без дори и да се обръщаш с гняв назад :worry:

Възможно е да си попадал на неправилният работодател. Въобще работата на работника е да работи,а не да УМНИЧИ и проявява чисто българската черта за надничане в чуждо канче. Развесели ме с твърдението ,че можеш да си позволиш да казваш на работодателя прав ли е или не. Честно. При такъв подход и всеки Ганьо ще те праща на Борсата за безработни през ден. Нищо лично, винаги с интерес ти чета коментарите. Но ако като нация имахме поне 10 процента от мащабното мислене на "бушмените" ,като кацам на летище Варна щях а се чуствам радостен,а не всеки път да изпитвам усещането как попадаш в едно забито и глухо село потънало в присъщата  си дребнавост и провинциализъм
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Brian

Бе прав си. Работника трябва да копа без да умничи. Той затова е работник щото е прост. При някои професии дето си иска поне техникум да си изкарал, може и да покоментираш. Пък ако си инженер направо към дискусия си отива коментара :worry:

По темата: Няма за какво да се палите. От вота нищо не зависи. Дори и да се гласува "За", Хайтов много добре го е казал: Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш. (не ми се търси точния цитат затова го оставям без кавички)
;;612

pmhawk

Хайде че много глупости се пишат и тука. То защото всеки тръгнал висЧист да става затова няма кой да работи работата. Забравяте че работническата класа е ядрото на държавата. И като си работник да се оставиш да те мачкат ли? Странни коментари. Едно време общи стачки са се правели ;;602

Brian

Бе не знам дали са глупости или не, но познанията ми по широката руска мутренска душа не са черпани от сериала "Бригада" :worry:
;;612

ГУМНЕРОВ

Цитат на: pmhawk;218753Хайде че много глупости се пишат и тука. То защото всеки тръгнал висЧист да става затова няма кой да работи работата. Забравяте че работническата класа е ядрото на държавата. И като си работник да се оставиш да те мачкат ли? Странни коментари. Едно време общи стачки са се правели ;;602

Дека го тоз ЯДРО бачкатор бе кулега? Ку нема менижера му организира работата, ша пукне от глад тоз бачкатор!!!:lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания