Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

800 000 души за референдум за АЕЦ "Белене"

Започната от GeorgiD, Юли 27, 2012, 09:23:35 PM

« назад - напред »

Чушкопека

Цитат на: BOBIKAT;218319Щото преди 2 години някъде, преди да те "кик-нат" от скайп канала, ми е останало в главата че си безработен.
Е живей си с тая мисъл, то и дявола живее с мисълта, че никой не вярва, че съществува.

gentu

Цитат на: koko_varna;218301Тук съм напълно съгласен с теб и бих те подкрепил, че по държавните учрежедния жулят калориферите, ама ония бай Тошовските 5 килвата, дето май са на трифазен ток, а ние нов АЕЦ.
-а и ти с този чушкопек жулиш не малко ток!
Та за това май ревеш за още мощност та да има резерве , нали?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

yavor1

Всъщност лобито на Станишев го сърбеше да ни пита: ,,Искате ли руснаците  да си направят на Белене електроцентрала?", но депутатите на Бойко  Борисов редактираха питането

на мене ми стига руския бутуш, а като знам какви специалисти са .. малиии.

те бушмените един автомобил не могат да направят, камо ли ядрени централи, особено ВВР -400-500-1000-2000 и до пълната победа на комунизма.

то и преди 1990г работеха за тоя дето духа, само работни места да има, а сега направо с г..за си крадат и единствено мултимилиардери произвеждат само :worry:

Brian

Много си нескромен. А къде закопа мита за непобедимата по иновации и качество съветска икономика? ;;573
;;612

gentu

Цитат на: d3v1c3nv11;218378Много си нескромен. А къде закопа мита за непобедимата по иновации и качество съветска икономика? ;;573
-а това:

Русия пусна първи РС със собствен процесор

:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

yavor1

Цитат на: d3v1c3nv11;218378Много си нескромен. А къде закопа мита за непобедимата по иновации и качество съветска икономика? ;;573
мани, мани то и 1$ бе 0.8лв и равен на 1 рубла , ама само за някои :;810

archibal

Цитат на: gentu;218380-а това:

Русия пусна първи РС със собствен процесор

:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810:;810
Да не следва след това, това - http://www.blitz.bg/news/article/171967 :lol15:

Чушкопека

Цитат на: gentu;218349-а и ти с този чушкопек жулиш не малко ток!
Та за това май ревеш за още мощност та да има резерве , нали?
Аз чушкопека мога и на твърдо гориво да го мина. Въпроса е, че ще имаме нова централа, ще има сигурност, стабилност, просперитет в района. Ще има работа за хората. Иначе за чушкопека споко, долу на двора има мегдан.

yavor1

Цитат на: koko_varna;218385Аз чушкопека мога и на твърдо гориво да го мина. Въпроса е, че ще имаме нова централа, ще има сигурност, стабилност, просперитет в района. Ще има работа за хората. Иначе за чушкопека споко, долу на двора има мегдан.
,,Искате ли руснаците да си направят на Белене електроцентрала?" ;;601

а отпадъците в коковата маза или за гориво на чушкопека ;;601

коко, дано не станеш свидетел на радиоактивен дъжд, дано като си замериш в къщи предметите с гайгер мюлеров брояч, да не писукат и стрелката да забива ;;650

то е ясно че подръжниците на столетницата ще гласуват за р.овч, защото не им пука , така или иначе повечето няма да доживеят пускането на коковата гордост - белене, просто ще умрат от глад за да плащат кредитите за забогатяване на партийната партократна върхушка на бсп , подлоги на руския империализъм и национални предатели на българските ценности .

да живее бкп по всичките земни кълбета :lol15:

Дедал

Аз пак да попитам - що аджеба БКП не си построиха АЕЦ-а за толкова години управление (пък и криза нямаше ... )? :lol15: ;;573

Пламен Тачев

Цитат на: Дедал;218424Аз пак да попитам - що аджеба БКП не си построиха АЕЦ-а за толкова години управление (пък и криза нямаше ... )? :lol15: ;;573

Знаеш защо - не можаха да поделят комисионните.

yavor1

Цитат на: Дедал;218424Аз пак да попитам - що аджеба БКП не си построиха АЕЦ-а за толкова години управление (пък и криза нямаше ... )? :lol15: ;;573
Когато БСП и ДПС бяха на власт, ходеха широко усмихнати, защото се  разбраха с руснаците да строят нова АЕЦ на остров Белене. Дойде ГЕРБ,  разтури тази идилия и социалистите започнаха да натискат за референдум. :worry:
 Обясняват ни, че в дългосрочен план (евентуално в близките 50-60 години) сме щели да спечелим много евтина  енергия от една нова АЕЦ. Ама чакайте, откъде да знаем, че в  необозримото бъдеще няма да открият нов източник на енергия, който да  обезсмисли въобще ядрената? Миналата година учените в Церн откриха  х-бозона с андронния колайдер. Кой знае какво точно ще се пръкне от това  откритие?;;601

Дедал

Той въпроса си е риторичен и е към точно определени "фенове" на проекта .:) Пределно ясно е ,че има поети ангажименти и "изядени" пари по тях + обещания за още "почерпки" ;;573 , които при не изпълнение ще се трансформират в "екскурзии на Витоша" ;;573 за някои хора .

BOBIKAT

Абе, в някои отношения руснаците още стотици години не можем ги стигна. Да не говорим за запада. Днес си писах с моята рускиня за мобилните оператори, и какво ми каза. Ако ние плащаме по около 0.15-0.17 евра на минута (около 6 рубли), то те плащали по 5 рубли за цял ден!!! Само да били в мрежата на оператора. А тука ще ме залъгват с некви си безплатни минути...
П.С. Саше, я кажи дали съм прав.
In the beginning was dark, and then bang...

yavor1

Цитат на: Дедал;218445Той въпроса си е риторичен и е към точно определени "фенове" на проекта .:) Пределно ясно е ,че има поети ангажименти и "изядени" пари по тях + обещания за още "почерпки" ;;573 , които при не изпълнение ще се трансформират в "екскурзии на Витоша" ;;573 за някои хора .
даа, такива обещания и милен велчев ( естествено с качествен комунистически произход) даваше и при преформатиране на външния дълг от долари в евро, ама когато долара стане 3 лв, или 1.5 евро сме щели да сме на далавера :lol15:

ами и той своето си го взе, сега и станишката с на венци йосифов жената трябва да се дооблажат :lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания