Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

Чанев и 3 гости преглеждат тази тема.

yavor1

Цитат на: хари кейн;546587И това бях пробвал но не ми излиза никакъв Found Mac List txt. Може би трябва да изчакам повечко време.
Свали последния линк,там има всичко!Не знам колко време си чакал,но си наясно,че реалните комбинации за мас адреси от 00:1A:79:00:00:00 до 00:1A:79:FF:FF:FF e 16777215 не става бързо, за това се ползва част,която е с голяма вероятност за определен операторски бокс. Ако се знае диапазона е по-бързо,защото си генерираш мас адреси в него, но това е малко вероятно като възможност.
 В оригиналния сомво файл са генерирани мас на случаен принцип,за да обхване целия диапазон,но само 100 000 мас адреси, разбираш за какво иде реч,мрежата е с много голямо око и шанса да се улови мас е малък.Аз съм генерирал няколко сомво файла,но за целия диапазон трябва да се генерират поне 16 файла по 1 000 000 мас адреса,има ограничение за файла до ~ 1млн мас адреса...

По принцип това е най-лекия тулс и не винаги е достатъчно прецизен,но за любителски цели бива ;;650

хари кейн

Цитат на: yavor1;546588Свали последния линк,там има всичко!Не знам колко време си чакал,но си наясно,че реалните комбинации за мас адреси от 00:1A:79:00:00:00 до 00:1A:79:FF:FF:FF e 16777215 не става бързо, за това се ползва част,която е с голяма вероятност за определен операторски бокс. Ако се знае диапазона е по-бързо,защото си генерираш мас адреси в него, но това е малко вероятно като възможност.
 В оригиналния сомво файл са генерирани мас на случаен принцип,за да обхване целия диапазон,но само 100 000 мас адреси, разбираш за какво иде реч,мрежата е с много голямо око и шанса да се улови мас е малък.Аз съм генерирал няколко сомво файла,но за целия диапазон трябва да се генерират поне 16 файла по 1 000 000 мас адреса,има ограничение за файла до ~ 1млн мас адреса...

По принцип това е най-лекия тулс и не винаги е достатъчно прецизен,но за любителски цели бива ;;650

Явка, благодаря ти за отзивчивоста но си прекалено напреднал за мен. Свалил съм линка който качи преди малко, пуснал съм да сканира вече около20-25 мин и нищо.  Сваля си адресите и това е. Просто съм в много ранен етап на развитие в тази област.

хари кейн

Цитат на: ianpav;546590За няма и половин час .

При мен повече от 45 мин:c040:

хари кейн

Цитат на: хари кейн;546591При мен повече от 45 мин:c040:

И още си търси;;675

хари кейн

Цитат на: ianpav;546594Слагаш и ентер . Може и без /c/ :

Това направих

хари кейн

Цитат на: ianpav;546596Пробвай и с други портали . Може доставчика да ти го блокира този . Може да си баннат и по ип . Или нещо друго . Може и дефендъра да ти прави проблеми . И най вероятно е от него . Виж да не е в карантината . И го разреши това дето ти е показал , че е вирус .

Ще пробвам . Ще изключа антивирусната да видя какво ще стане.

иван0

yavor1

Цитат на: хари кейн;546597Ще пробвам . Ще изключа антивирусната да видя какво ще стане.
Пробвай този портал
Цитат на: иван0;546598(!).txt (291 Байта)
Ако не ти работи,търси причината в твоя тАлАвизор;;573
Имаше запитване за портали удобни за сканиране,най-лесно е да се ползват, като база за сканиране,постовете на колегата иван0 и други!
Пробваш портала,ако ти харесва,тогава пускаш да се изджурка с wget_mac_scan и да си създадеш база данни за този портал.
Ако ползваш моя wget_mac_scan,може да ти джурка 30-50 часа и повече,което не е гаранция за по-голяма база данни,но е предпоставка за което.

Vboxk

Цитат на: yavor1;546570Всички е точно,предполагам си клонирал Мас адрес,който е активен в момента.Неприятно е ако ползувателят,който си плаща,не се изключва от портала,за това се сканира по-голяма база с Мас адреси;)
 Аз съм си разширил combo файла до 122МВ, вместо 7.4МВ както е в приложението. Наистина сканира доста дълго,но винаги може да се отвори файла Found_Mac_List и да се копнат намерени мас адреси за проба.
 За любознателните,поствам моята версия с няколко combo файла и Мас генератор,за тези които искат да си направят свой combo файл;;650

https://dox.abv.bg/download?id=de4968e62e

Връзката за достъп до файла ще бъде активна до: събота 2 януари,2021

Колега свалих програмата и след сканиране маковете които изкарва не работят каква е причината аз ли не правя нещо както трябва .:s101

yavor1

Цитат на: Vboxk;546614Колега свалих програмата и след сканиране маковете които изкарва не работят каква е причината аз ли не правя нещо както трябва .:s101
За кой портал иде реч?
Виж предния пост също.

svilenzo

Здравейте,един приятел ми даде една листа ,която си я плаща.В момента я гледаме само двамата ,но проблемът е , че на него му работи безпроблемно,докато на мен ми забива на всеки 2 минути,ако може някой да ми помогне и дами каже ,защо се случва това.

хари кейн

Цитат на: svilenzo;546618

Пробвах програмата на няколко портала и нищо. Здраве  да е. Благодаря за отзивчивоста . Не мисля че проблема е при мен.  Явно самата програма е дърво.

yavor1

Цитат на: хари кейн;546645Пробвах програмата на няколко портала и нищо. Здраве  да е. Благодаря за отзивчивоста . Не мисля че проблема е при мен.  Явно самата програма е дърво.
Тцц, не е дърво :)
Пробва ли този портал: http://dtv-bg.com/showpost.php?p=546598&postcount=8574

Ако може да го подкараш, ситуацията е една,но ако не ти върви,тогава имаш друга ситуация!

Беше коректно да отговориш на въпроса,който бях ти задал преди 8 часа,а не да правиш необосновани заключения!

lynx

Явно работи само при някои типове портали.
При мен се получи от втория опит, с първия портал за около половин час не закачи нищо. При втория портал за около час накачи десетки адреси. Пробвах два от тях и работят, нямам представа дали останалите ще работят , но като начало за мен програмката е обещаваща. Като имам време ще я тествам отново, ако си харесам съдържанието и качеството на някой портал.

ivandz

На портала нойто заредих за 20минути  се свалиха около стотина адреса,повечето отварят.За мен програмата е ОК.
VU+Uno 4K Parabola 1.40 (90Е-34W)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания