Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

emskia

Предложете някой читав рестриймър на телевизия за андроид бокса ми. Досега ползвах един от Aliexpress, но нещо взе да му тежи на сървъра.

mad_07

И на мене предложете ;;650
EXTREND 5000 HD - Triax TD88  39+36E - PANASONIC TX-L37ET5E ,GM 990 HD - Triax TD78 23,5Е+19.2+4.8E+0.8W - Samsung LCD 32\'\'

хари кейн

Цитат на: yavor1;546542Ако няма защита по юзер и пасс,се ползва Wget_Mac_Scannеr.
Може да си генерираш и по-голям диапазон на Мас адреси, но това когато напреднеш.

Яворе, пoлзвал съм посоченото от теб приложение, вади ми някакви мак адреси во досета не съм попадал на работещ. Може би аз не правя правилно нещата, може ли малко пояснение.

yavor1

Цитат на: хари кейн;546568Яворе, пoлзвал съм посоченото от теб приложение, вади ми някакви мак адреси но досега не съм попадал на работещ. Може би аз не правя правилно нещата, може ли малко пояснение.
Всички е точно,предполагам си клонирал Мас адрес,който е активен в момента.Неприятно е ако ползувателят,който си плаща,не се изключва от портала,за това се сканира по-голяма база с Мас адреси;)
 Аз съм си разширил combo файла до 122МВ, вместо 7.4МВ както е в приложението. Наистина сканира доста дълго,но винаги може да се отвори файла Found_Mac_List и да се копнат намерени мас адреси за проба.
 За любознателните,поствам моята версия с няколко combo файла и Мас генератор,за тези които искат да си направят свой combo файл;;650

https://dox.abv.bg/download?id=de4968e62e

Връзката за достъп до файла ще бъде активна до: събота 2 януари,2021

Huligan4o

Цитат на: yavor1;546570Всички е точно,предполагам си клонирал Мас адрес,който е активен в момента.Неприятно е ако ползувателят,който си плаща,не се изключва от портала,за това се сканира по-голяма база с Мас адреси;)
 Аз съм си разширил combo файла до 122МВ, вместо 7.4МВ както е в приложението. Наистина сканира доста дълго,но винаги може да се отвори файла Found_Mac_List и да се копнат намерени мас адреси за проба.
 За любознателните,поствам моята версия с няколко combo файла и Мас генератор,за тези които искат да си направят свой combo файл;;650

yavor1

Цитат на: Huligan4o;546572
Няма вируси нито троянци!!!
Не е задължително да си го теглиш щом системата ти се нерви ;;573

Huligan4o

Цитат на: yavor1;546573Няма вируси нито троянци!!!
 Не е задължително да си го теглиш щом системата ти се нерви ;;573
Windows defender-a така се "нерви" и на SFVIP-а, трие му иконата за ъпдейт, Аваст-а пък нищо не намира...:s101

yavor1

Цитат на: Huligan4o;546574Windows defender-a така се "нерви" и на SFVIP-а, трие му иконата за ъпдейт, Аваст-а пък нищо не намира...:s101
Заради Мас генераторите се нерви ;)

хари кейн

Цитат на: yavor1;546575Заради Мас генераторите се нерви ;)

Яворе благодаря ти много но явно нещо не правя като хората. Пиша адреса на портала в бялото поле и пускам да генерира мак адреси .Излизат ми доста поставям ги в плеър но никои не бачкат. Така ли се процедира. Сори за лаишките въпроси но съв нов в тази област.

yavor1

Цитат на: хари кейн;546578Яворе благодаря ти много но явно нещо не правя като хората. Пиша адреса на портала в бялото поле и пускам да генерира мак адреси .Излизат ми доста поставям ги в плеър но никои не бачкат. Така ли се процедира. Сори за лаишките въпроси но съв нов в тази област.
Не знам какво бяло поле,ето процедурата:
 1.Разархивирате както е директорията.
2.отваряте wget_start и копирате портала,който искате да хакнете,например  http://otn20.com:8000/c/,давате  ентър и чакате!
3. В новосъздаден файл- Found_Mac_List започват да се  записват Мас адреси и до кога са платени...След завършване на процеса  може да си копирате резултата в някой тхт файл за последващо ползване.
  Общо взето копи-пейс!
 Не е гаранция,че портала ще може да го ползвате,защото може да има и допълнителни защити,без да се изисква юзер и пасс,като държава например.
 За това е добре да се пробват портали с мас, постнати в мрежата,дали нормално се отварят и ако Ви харесва и се отваря,тогава се сканира за повече мас адреси.
 Ако е за гледане не на андроид бокс,амиии тогава може различните портали да се отварят на различни плеери,дори с различни версии на един и същи плеер може да не работят коректно!
 Има и доза късмет ;;650

Huligan4o

Цитат на: yavor1;546570Всички е точно,предполагам си клонирал Мас адрес,който е активен в момента.Неприятно е ако ползувателят,който си плаща,не се изключва от портала,за това се сканира по-голяма база с Мас адреси;)

Ей, откога питам как става сканирането, ама никой не ще да каже / покаже, евала! ;;650  А за Дифендъра - пробвах го на друг комп, с Касперски - нищо не намира.

Huligan4o

Цитат на: хари кейн;546578Яворе благодаря ти много но явно нещо не правя като хората. Пиша адреса на портала в бялото поле и пускам да генерира мак адреси .Излизат ми доста поставям ги в плеър но никои не бачкат. Така ли се процедира. Сори за лаишките въпроси но съв нов в тази област.

Да не пишеш адреса в генератора?

хари кейн

Цитат на: Huligan4o;546584Да не пишеш адреса в генератора?

Точно там :hammer: А къде трябва?

Huligan4o

Стартираш / цъкаш на wget_start.bat , там копи/пасте на адреса, и почва да изрежда/тества мак-овете от файла combo.txt , резултатите излизат в Found_Mac_List.txt. Мак генераторите са за да си направиш комбо текст файла.

хари кейн

Цитат на: Huligan4o;546586Стартираш / цъкаш на wget_start.bat , там копи/пасте на адреса, и почва да изрежда/тества мак-овете от файла combo.txt , резултатите излизат в Found_Mac_List.txt. Мак генераторите са за да си направиш комбо текст файла.

И това бях пробвал но не ми излиза никакъв Found Mac List txt. Може би трябва да изчакам повечко време.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания