Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Петкови

Програмата е ок, но почти не останаха портали без защита: БАН ПО IP.
Така, че всеки си решава.

ЦецоЛ

Цитат на: yavor1;546648Тцц, не е дърво :)
Пробва ли този портал: http://dtv-bg.com/showpost.php?p=546598&postcount=8574

Ако може да го подкараш, ситуацията е една,но ако не ти върви,тогава имаш друга ситуация!

Беше коректно да отговориш на въпроса,който бях ти задал преди 8 часа,а не да правиш необосновани заключения!

Аз го пробвах и искарва макове, но иска търпение. От този портал каналите стартират за 20,30 сек и прекъсва. Явно има някаква защита.

reeexx

Цитат на: Петкови;546653Програмата е ок, но почти не останаха портали без защита: БАН ПО IP.
Така, че всеки си решава.

Ко каза, ко каза...
Руска парабола 2.0 м, Extrend7000HD

yavor1

Цитат на: ЦецоЛ;546656Аз го пробвах и искарва макове, но иска търпение. От този портал каналите стартират за 20,30 сек и прекъсва. Явно има някаква защита.
Ако са много маймунките на клона,тогава спира,при мен така бе на някои от мас адресите,но има на които не спира въобще. Пуснал съм го от час на един канал да работи,докато продължавам да сканирам за мас адреси.

Петкови

Цитат на: reeexx;546657Ко каза, ко каза...

Нищо нищо, плувай си. Не е риба  :worry:

хари кейн

Цитат на: Петкови;546661

Какво е положението при мен! От 6-7 изпробвани портала ми отвори мак адреси само на един и то който беше публикувал един колега тук. На един ми изписа че ме блокира. Явно повечето качествени портали са с добра защита.  Ще си запазя програмата но може би няма да ми върши много работа.  Благодаря още веднъж на Явор, винаге е бил отзивчив, благодаря и на другите колеги. Лека вечер на всички.

гларус_

Цитат на: yavor1;546658Ако са много маймунките на клона,тогава спира,при мен така бе на някои от мас адресите,но има на които не спира въобще. Пуснал съм го от час на един канал да работи,докато продължавам да сканирам за мас адреси.

Я дай нещо по яко като
IPTV 1Tools by MANZERA AYENA v0.5.3-C

хари кейн

[/QUOTE]

Добро утро  Колеги! Работи ли за вас портала cooliptv.com:80 или проблема е само при мен. Може и да са ме блокирали. Екрана на портала е е тъмен и не зарежда.

иван0

гларус_

Цитат на: ЦецоЛ;546656Аз го пробвах и искарва макове, но иска търпение. От този портал каналите стартират за 20,30 сек и прекъсва. Явно има някаква защита.
не са фулхд ,като на нилсата,иптвлине,някой на гениптв

tsv_vatev

Цитат на: yavor1;546588....но за целия диапазон трябва да се генерират поне 16 файла по 1 000 000 мас адреса,има ограничение за файла до ~ 1млн мас адреса...

Ако се генерират няколко файла / с различни имена ??/ могат ли  да се проверяват едновременно или един по един?

yavor1

Цитат на: tsv_vatev;546700Ако се генерират няколко файла / с различни имена ??/ могат ли  да се проверяват едновременно или един по един?
Трябва да са с еднакви имена-combo,но в различни директории!
Аз съм включил няколко combo файла с различни имена,но за да се ползват трябва да се преименуват в combo!!
  Могат да работят паралелно,но трябва да се създатат различни директории,например:
wget_mac_scan1,wget_mac_scan2,wget_mac_scan3,wget_mac_scan4...wget_mac_scan16
като в тях трябва да са файловете:combo,wget_start и wget!!!
Стартират се последователно и в техния си Found_Mac_List се записват мас адресите,които после може да си копнете в един общ файл.
Добре е да се споделят combo файлове с описан диапазон ;;650

lynx

Благодаря за уточнението, тъкмо писах са базите данни с мак адресите и Явор е уточнил. Поздрави!

ghost_dhh

yavor1 - жив и здрав да си! Един човек да даде една елементарна програма и да направи леки разяснения, кое... как. От 3 години следя яко форумите и зорлем съм стигнал до някъде, лошото е че вичко така се крие, че не стига до обикновения потребител, а уж тея теми са за нас...;;513 Хиляди благодарности!

иван0

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания