Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

Петкови

Цитат на: гларус_;600094Давай от Алибаба,Хонконг Супер хъб

Пак ли тиве, мерудия. Извинявай, по точно Алибаба. ;;573

гларус_

Цитат на: Петкови;600290Пак ли тиве, мерудия. Извинявай, по точно Алибаба. ;;573
Аз бре ,разбивам .За 46 долара на година 4к сълза на 65 инча

Петкови

Цитат на: гларус_;600310Аз бре ,разбивам .За 46 долара на година 4к сълза на 65 инча

Болиме алибабто какво разбиваш ;;573, аре стоп на  полемиката.:worry:

Работилница

Ползвам приложението SIPTV за Tizen, но не мога да връщам предавания от архив в листата от Vipdrive.  Някаква специфична настройка ли има?

Гогатаa

Здравейте, има ли някой линкове на БНТ1 може да не е HD предварително благодаря.

yavor1

Цитат на: Гогатаa;600728Здравейте, има ли някой линкове на БНТ1 може да не е HD предварително благодаря.
https://tv.bnt.bg/bnt1subs

Гогатаa

Цитат на: yavor1;600729https://tv.bnt.bg/bnt1subs

Благодаря,но да мога да гледам на VLC player.Съжалявам че не го написах предварително.;;basi

bate_dino

Цитат на: Гогатаa;600734Благодаря,но да мога да гледам на VLC player.Съжалявам че не го написах предварително.;;basi
Най-лесно в този случай е една DVB-T пръчка за 10 кинта от емаг, олх, али.. и кво се сетиш .А и при желание може да шерваш стрийм. Ефирна  телевизия с основните канали се приемат лесно. А и повечето мобилни оператори вече в плановете им влизат безплатно с тяхно приложение. Може да си вземеш и сат приемник за мултистрийм тунел  на 33Е - ако е   E2  спокойно и с vlc ще се гледа стрим отнего

Чанев

Здравейте,
има ли нещо такова като UDP Multicast scanner ??? В смисъл да намира работещия мултикаст

aandreevbg

Цитат на: Чанев;600744Здравейте,
 има ли нещо такова като UDP Multicast scanner ??? В смисъл да намира работещия мултикаст
Да

Чанев

Цитат на: aandreevbg;600793Да
Ще подскажеш ли какво, къде да търся ?

aandreevbg

Цитат на: Чанев;600823Ще подскажеш ли какво, къде да търся ?
Тези неща не е ОК да се пускат в обществени форуми.

Пацо195

Може бележката ми да не е на подходящото място сложена, но все пак.
Търся сериозен човек, който да ми намери лист, в който да има задължително "Носталгия"
и "Синемания". Ползвам ги да вадя субтитри на филми, които после отиват в сайтовете с филми.
Ще се отплатя подобаващо, ако трябва, наистина, не се шегувам.:)
П.П. Имах човек, на когото всеки понеделник му звънях да ми прати архив на телевизиите (не знам откъде го тегли) и оттам си свалях необходимите неща. Но той е доста несериозен, а архива всеки ежедневно остава с един ден по-малко... Та ако имам лист, мога директно да си записвам желаните неща.
Може и на имейла ми odissey2001@abv.bg

Veskop

Цитат на: Пацо195;600858Може бележката ми да не е на подходящото място сложена, но все пак.
Търся сериозен човек, който да ми намери лист, в който да има задължително "Носталгия"
и "Синемания". Ползвам ги да вадя субтитри на филми, които после отиват в сайтовете с филми.
Ще се отплатя подобаващо, ако трябва, наистина, не се шегувам.:)
П.П. Имах човек, на когото всеки понеделник му звънях да ми прати архив на телевизиите (не знам откъде го тегли) и оттам си свалях необходимите неща. Но той е доста несериозен, а архива всеки ежедневно остава с един ден по-малко... Та ако имам лист, мога директно да си записвам желаните неща.
Може и на имейла ми odissey2001@abv.bg

Отплати се на някой оператор и ще ги имаш! Примерно - tplay предлагат и двата канала и абонамента за фул пакет е 110лв за година на прИмоция в момента! ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Пацо195

Цитат на: Veskop;600860Отплати се на някой оператор и ще ги имаш! Примерно - tplay предлагат и двата канала и абонамента за фул пакет е 110лв за година на прИмоция в момента! ;)
Тук всички се надпреварвате в "остроумието", но не се получава.
Значи и вие не може да направите никаква услуга.
По-добре си мълчете и не пълнете сайта с "остроумия", типично по български.;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания