Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

pe6ogo6o1

Цитат на: димитър65;598711Здравейте,някой може ли да ми даде стрийм за ТВ Видимо и невидимо?
http://play.kiss13.net/index.php/category/vidimo-i-nevidimo/

lynx

Пратих заявка и не ми изпратиха пробен лист.
Само ми посочиха цените да си избера какво да си купя, вероятно са поредните ментаци. Мен поне ме пуснаха по пързалката, дано другите имат по-голям късмет.
Само ми загубиха времето и скоро ще ми зарият пощата със спам.

гене007

Цитат на: lynx;599133Пратих заявка и не ми изпратиха пробен лист.
Само ми посочиха цените да си избера какво да си купя, вероятно са поредните ментаци. Мен поне ме пуснаха по пързалката, дано другите имат по-голям късмет.

Наистина точно това става, заради едни такива регистрации, сега всеки ден съм поне с 5-6 спама в пощата!:hammer:

AGT

Цитат на: lynx;599133Пратих заявка и не ми изпратиха пробен лист.

Кажи честно , че му повярва ? :):):)

Дата на присъединяване: Jun 2024
Благодари: 0
Получил благодарност:
0 пъти в 0 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

мони2

Цитат на: момченце;598606При мен другите вървят но тази не:
http://195.189.62.155/playlist.m3u8
Само на компютъра.
А преди вървеше на MAG-а, като другите.

сега доволен ли си - отникъде не върви вече.
качи още някой лист, да спре и той :)

Петкови

Цитат на: мони2;599305сега доволен ли си - отникъде не върви вече.
качи още някой лист, да спре и той :)

Е, учителю първи, знаеш как са листите playlist.m3u8, не живеят дълго.
Ако не е имал някой регионален канал, не е болка за умиране. До там са му познанията. Да го видим когато листата е заключена и трябва да влезе през задната врата. Не го мисли.
Живи и здрави.

гларус_

Цитат на: Петкови;599452Е, учителю първи, знаеш как са листите playlist.m3u8, не живеят дълго.
Ако не е имал някой регионален канал, не е болка за умиране. До там са му познанията. Да го видим когато листата е заключена и трябва да влезе през задната врата. Не го мисли.
Живи и здрави.

Как е ?Не мина ли на alibaba.tv

Петкови

Цитат на: гларус_;599455Как е ?Не мина ли на alibaba.tv

Гларус ти пък къде се мешаш. За манджата меродия не ни трябва. Бягай да ядеш някой дюнер от хапващите на Варненските плажове :).

alibaba.tv ;;516 , не на "Сезам, отвори се!.com";;573

гене007

Дайте някоя свежа работеща плейлистичка бре, стига сте се карали безсмислено :D

Калоян 7

От време навреме и аз намирам читави листи, ама ги гледам само на компа през VLC. Опитах на ТВ-то (Самсунг), но не мога да попадна на читаво приложение за IPTV, на което да мога аз да качвам листата от флашка. Повечето приложения и плейъра за iptv са за платени листи от някакви сайтове с регистрации. Кажете някое приложение, на което човек сам да си качва листата... Второ изискване - да е съвместимо с Тисен за Самсунг, защото има само частично съвместимост на този софт с приложенията на Андроид.
приемник EDISION PROGRESSIV NANO C+
  антена EDISION 80 см (13Е, 19Е, 39Е, 5Е, 14W)

Мимозка

Цитат на: Калоян 7;599866От време навреме и аз намирам читави листи, ама ги гледам само на компа през VLC. Опитах на ТВ-то (Самсунг), но не мога да попадна на читаво приложение за IPTV, на което да мога аз да качвам листата от флашка. Повечето приложения и плейъра за iptv са за платени листи от някакви сайтове с регистрации. Кажете някое приложение, на което човек сам да си качва листата... Второ изискване - да е съвместимо с Тисен за Самсунг, защото има само частично съвместимост на този софт с приложенията на Андроид.

M3U IPTV , има го в Самсунг Апс!
Горе долу работи читаво, проблема е в часовата зона на ЕПГ ,аз лично не можах да го коригирам.

Работилница

Цитат на: Калоян 7;599866Тисен за Самсунг,

Вземи си за 5 ойро SIPTV и не занимавай с глупости.
https://siptv.eu/howto/

гледамтв

Колегата писа за M3U IPTV, но там ще ти излязат много. Ето едно напълно безплатно, но не знам как ще го свалиш в ТВ-то:
https://m3u-ip.tv/
Има и вариант за браузер, но там няма гаранция колко работи заради CORS политиките на браузерите.

Калоян 7

Цитат на: Мимозка;599875M3U IPTV , има го в Самсунг Апс!
 Горе долу работи читаво, проблема е в часовата зона на ЕПГ ,аз лично не можах да го коригирам.

Инсталирах го, но не виждам изобщо часова зона на ЕПГ. То изобщо не е активно. Иска да въведа линк за ЕПГ, ама откъде се взема такъв линк, като си слагаш различни канали? Например имам "FOX NEWS" и "Первый" - къде ги има заедно? Надали има сайт с програмата на американска и руска телевизия?
приемник EDISION PROGRESSIV NANO C+
  антена EDISION 80 см (13Е, 19Е, 39Е, 5Е, 14W)

нлд

Цитат на: Калоян 7;599893Инсталирах го, но не виждам изобщо часова зона на ЕПГ. То изобщо не е активно. Иска да въведа линк за ЕПГ, ама откъде се взема такъв линк, като си слагаш различни канали? Например имам "FOX NEWS" и "Первый" - къде ги има заедно? Надали има сайт с програмата на американска и руска телевизия?

Ако не става часовата зона, можеш да я коригираш за всеки канал поотделно с timeshift в твоя плейлист. Конкретно за двата канала, за ЕПГ вкарваш http://iptv-content.rv77.pw/epg.xml.gz, където името на канала в плейлиста трябва да отговаря на това в ЕПГто, в случая Первый канал и Fox News Channel [US]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания