Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

Veskop

Пацо, айде с регистрацията "от вчера" да не даваш определения! Ако нямаш 110лв на година за абонамент, не знам как ще се "отплащаш подобаващо"!!! :lol15:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Пацо195

Цитат на: Veskop;600871Пацо, айде с регистрацията "от вчера" да не даваш определения! Ако нямаш 110лв на година за абонамент, не знам как ще се "отплащаш подобаващо"!!! :lol15:
А вие с регистрацията "отдавна" се научете,
че като не можете да помогнете... написано е по-горе. Не сте ли виждали,
че в други теми хора (но не като вас) пускат листове?
Никой не моли такива като вас. Край на предаването поне от мен,
а вие си пишете, няма какво повече да си кажем.
Със здраве, друго не ви желая. Чао! ;;528
П.П. Отплащам се около 900 торента с филми, които и вие сигурно гледате,
но не се сещате и едно "мерси" да кажете. Явно сте от (у)потребителите.
И не ми пишете на "ти", най-малкото съм 2 пъти по възрастен от вас.

Veskop

Хахаха, значи трябва да си на 104 години! Опитах се да ти помогна ,но разбирам, че нямаш 110лв на година! А и не разбирам, за какво трябва да ти благодаря? Плащам си за Netflix, Apple One, MAX, SkyShowtime, YouTube Premium! Торенти не свалям поне от 20 години! Какво, банкет трябва да ти вдигнем заради торентите ли? :lol15:

Veskop

:):):):)

ЛС от авантаджията смешник! Дайте да съберем някой лев да платим на субтитулджията, че без него ще умрем за тъпите филми от тия двата канала !

Цитат на: Пацо195Доста елементарно момченце си, пък дори ида си до 50 годишен. Нека всички прочетат, ако влязат тук, на какво приличаш - надут, невъзпитан и елементарен, и неблагодарен лъжец. Не бил свалял... направо ме разплака. Ами гледай тогава новите бози в това, което си изредил. Не е чудно, че си станал такъв.

Пацо195

Да се публикуват лични бележки е не само просташко,
но и престъпно! Затова са и "лични бележки".
И не се грижи за мен. Вече ми изпратиха лист с нещата,
които ми трябват. Не всички са като теб - нещастници.
Плащай и гледай тъпите си програми, дето си ги изредил,
които са ти промили мозъка.

Veskop

Абе, Пацо, ти знаеш ли че си страшен олигофрен??? Всички те видяха как просиш, как не ти се дават пари! Само ти ли не осъзнаваш колко си жалък?!? ;;basi

Пацо195

Veskop

И? Да съм написал, че ги търся безплатно? Има достатъчно платени листи, но ти откъде да знаеш! Ти си по авантата! Онова с "отпалащнето" го беше написал от "кумова срама", ако мине ... Когато опре ножа до плащане, се показа какъв прошляк си!  :worry:

Пацо195

Съвсем се обърка вече да търсиш под вола теле.:)
То се вижда какво си написал какво и как да го "получиш?.
Аз съм дотук.
Оставям те да си словоблудстваш и да обиждаш на воля. Давай!
Чао!

Мюзикбой

Здравейте ;) Има ли някаква възможност да споделите линк за онлайн гледане на eTV (Хасково) https://www.etv.bg/ Благодаря предварително ;)

Петкови

АЙде пак се започва! ;;basi

гларус_

Цитат на: Петкови;600987АЙде пак се започва! ;;basi

Госпожо

aandreevbg

Цитат на: Мюзикбой;600977Здравейте ;) Има ли някаква възможност да споделите линк за онлайн гледане на eTV (Хасково) https://www.etv.bg/ Благодаря предварително ;)
Няма как да се сподсели нещо, което не се излъчва. Преди излъчваха онлайн, но го спряха. После във флусоник на Еском, но и там разбирачи го осраха във форуми като този.

Петкови

Ако някой от старейшините удари едно рамо ще бъда доста благодарен:
Търся канал 4. Ако го има в някой портал или някой друг да сподел на лично.
Благодаря.

taewu

Цитат на: Петкови;601126Ако някой от старейшините удари едно рамо ще бъда доста благодарен:
Търся канал 4. Ако го има в някой портал или някой друг да сподел на лично.
Благодаря.

Няма как да се сподсели нещо, което не се излъчва
азиатец и половина

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания