Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

ЕКСКЛУЗИВНО:bTV стартира активна борба с интернет пиратството

Започната от ТИНТИН, Април 27, 2012, 01:05:27 PM

« назад - напред »

Чък Норис

Цитат на: rudy;157801Новият е 9ти (от вчера), ако не се лъжа, и го има тук :clickme
Новият(10-ти) е от днес, по войо, ще го има тези дни в http://bt.wrzru.com ;)

Wanderer

Цитат на: aucislot;157258не знам бтв какво са блокирали ,в ютубе ама сериала тя и той още се гледа там ...

добре че бтв синема  , бтв комеди няма турски серияли аз тях гледам...
То лошо нема, ама като преглеждам програмата на комеди специално, какво виждам - 5-6 сериала, които са излъчвани ПАК по комеди поне по 4 пъти. Да не говорим за хърбата Али Макбийл, който сериал вероятно се пуска за пети път или вече омразният ми Малкълм, който май е абсолютен рекордоьор по повторения - над десет пъти. Даже няма да споменавам морално, политически, ако щеш и географски остарелите тъпотии като такси, царя на квартала, фрейзър и още и още безумно изживяли времето си сериалчета.
Столичаните са си явление, но не благодарение на бтв, ами на блестящата актьорска игра и оригиналния сценарий.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

lazarus18

Не бих класирал Столичаните или който и да е друг БГ сериал над тези, изброени от теб - Малкълм, Фрейзър и тн. Всеки един от тях, включително и супер стария Такси е много над Столичаните, включително по актьорска игра.
Добре са почнали да снимат наред сериали. Като направят още стотина може и да се появи нещо, което да ми привлече вниманието повече от един епизод само защото било българско производство.

Wanderer

Изобщо не е заради това, че е български. С бюджета, който е много по-нисък от този на горецитираните сериали, са се справили чудесно.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

Nicks1

М.П.

Някой дали може да подскаже някой работещ вариант с които да смъквам от сайта на Voyo предавания пробвах с доста програми включително и с разни плъгини на Firefox но нищо не работи. Забравих да кажа, че имам платена регистрация :)

pe6o1975

4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Veskop

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Rabin

Наистина добра, само с клюкарника Фейсбук не съм съгласен. Телевизиите за баби ще заемат достойно полагащото им се място до Зона Романтика и другите сапунки! Въпрос на време за ермалъкТв

pe6o1975

4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Rabin

Влезте в положение, давайте по някоя дума коментар кого бъзикат. Аз наистина не ги гледам и не познавам Асен Блатечки и Ицо.

Wanderer

Статията ме загуби в последното изречение - сравнението с най-въпиющата тъпотия на света - Фейсбук. А за ер малък ТВ отдавна съм си казал мнението - аут от моя ТВ.

Въйко

Айде дееее, какво ревете за бТВ и за ВУЙО, опа ВОЙО ;;602

Баш в такъв форум като нашия да се мрънка е леко казано несериозно.Всеки може да си нагласи таймера да си запише тъпото сериалче и ако има желание да си създаде едно торент файлче което да пусне тук да си дръпнем  от него филма или мача.Винаги можем да си направим една наша си Замунда за наши хора и то не за друго ами за тръпката че сме прецакали бТВ.
Ето Коко искаше някой да запише филмче за Спартак Варна и няколко хора откликнаха на молбата му, ако някой иска нещо друго няма проблем да помоли да се направи.
aatns
gmkd

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания