Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

ЕКСКЛУЗИВНО:bTV стартира активна борба с интернет пиратството

Започната от ТИНТИН, Април 27, 2012, 01:05:27 PM

« назад - напред »

yavoor

ЦитатbTV стартира активна борба с интернет пиратството  
Аз пък от години се боря с ЬТВ, но колкото аз ще ги победя, толкова и те ще надвият пиратството.

rudy

Цитат на: Veskop;156680глупости,всичко това е да те накарат да си плащаш за сайта им войо!я ми намери някой от бг сериалите в нета?

дата-бг.орг ;)
Vu+ Solo2 BlackHole 500GB {13.0E, 19.0E, 28.2E, 39.0E}
DM800SE GP3 320GB  {13.0E, 19.0E, 28.2E, 39.0E}

Цец0

И нали знаете откъде тръгна цялата тази "борба" преди 2-3 дни?
От цензурираната пресконференция на Глобъл Вижън в YouTube, на която те открито обвиниха същите тези глупаци от Босфора в цензура.
Голяма борба, няма що ;;601

ivo

Цитат на: Хиена;156687Тия от БТВ ми станаха толкова отвратителни, че ми се драйфа вече от тях!:e085:
Напълно те подкрепям. Дори и новините по Нова телевизия и по ТВ7, според мен са по-изчерпателни от техните.
А това, което са направили граничи с простотия. Не само войо ли е мойо ли е незнам, не бих плащал за да гледам, но и тях бих ги делнал от фаворит листаста си. И без това вече рядко ги гледам.

d.ivanov

Цитат на: Хиена;156687Тия от БТВ ми станаха толкова отвратителни, че ми се драйфа вече от тях!:e085:

Напълно съгласен, меко казано противни, няма друга такава хищническа копмания, която цепи монетата на две във всички аспекти на работата си, тотални измекяри.. ;;530

AGT

Цитат на: Veskop;156680.................я ми намери някой от бг сериалите в нета?
Има не е като да няма   http://trakerbg.com/index.php?page=torrents&search=&category=0&options=0&active=0
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

uniqad

Цитат на: didomh;156736Напълно съгласен, меко казано противни, няма друга такава хищническа копмания, която цепи монетата на две във всички аспекти на работата си, тотални измекяри.. ;;530
Е ти как мислиш? Евреи собственици;;602
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

Rabin

Кой каквото сам си направи - и Господ няма да му стори! Бяс ме хваща, че тия се имат за големи. Не помня откога не съм поглеждал Нова и БТВ с тъпите си сериали. Вече и на бабите омръзнаха, това сериозно!

Хермес

Цитат на: ТИНТИН;156647В този смисъл действията на bTV Media Group срещу пиратството дават положително отражение

Какво ли интересно има във voyo.bg? Стари филми и сериали... и на всичкото отгоре и пари искат. Колко интересни утописти се извъдиха .... и на всичкото отгоре че с самодоволство и съзерцателност се изтъкнаха че bTV  най-желаната марка в България. О, да Нарцисизмът / Илиада от Омир / си има и последователи в страната ни. Една хубава идея към bTV - за да не страдат от самовлюбеност нека си поставят едно голямо огледало в нюз рума и по цял ден да се гледакат колко са хубави. Огледалце, огледалце има ли по красива на света от мене? ... :q85::q85::q85:

lazarus18

Аз пък не виждам какво толкова се възмущавате от мерките им. Има някакво съдържание, примерно сериали, пуснали са си платен сайт за гледането им, предприели са мерки да не са достъпни за безплатно гледане.
Елементарно е и всеки от вас би направил същото. В крайна сметка те са вложили пари в това.
Аз не харесвам сериалите им, както и всички български сериали и не ги гледам, но има хора, които ги следят и биха платили за това. Защо да не се възползват бТВ и хората инвестирали в тях?

Въйко

Цитат на: lazarus18;156794Аз пък не виждам какво толкова се възмущавате от мерките им...
А де?Защото са БТВ.Не че ако бяха Нова нямаше да е пак мрънкане.
БТВ имат изключително брутална и силна реклама на всеки техен продукт като това граничи с промиване на мозъци.Статистиките показват че успяват по този начин и държат огромен процент аудитория.Парите са си пари, ако трябва да зомбираш цял народ то го правиш и прибираш доларчетата, какво странно има в това?Имат пари, имат гръб и имат гъz да го направят, другите като се ошумуляват си е техен проблем.
БТВ доказаха че няма аста-макта и дрън-дрън, преследват си интересите и ютюб, вбокс и тракерите си мълчат, чинно козируват като казват "Слушам", свалят съдържанието и точка.
aatns
gmkd

spgi

Цитат на: Въйко;156805БТВ имат изключително брутална и силна реклама на всеки техен продукт като това граничи с промиване на мозъци.QUOTE]

25 кадър?
Да не са измислили ордите на Гергов 26.... ;;573
Ми те са  за СЕМ.

slimi

А аз се замислям, колко неадекватен трябва да е човек, за да си прави труда да следи и да се информира от която и да е българска медия, била тя телевизия, радио, вестник или дори новинарски сайт. Продукцията, която бълват, е ясно таргетирана към хората с малко умствен багаж. Който иска да ми се обижда, но това ми е мнението за аудиторията им.
"Ihr, in dem Weisheitstempel eingeweihten Diener der grossen Göttin Osiris und Isis! - Mit reiner Seele erklär ich euch, dass unsre heutige Versammlung eine der wichtigsten unsrer Zeit ist."

Въйко

Ще си позволя да цитирам по памет Коко Варна:
-От чуждите телевизии се информирам какво става по света от българските-кой е умрял.

Точно в този форум да се говори за някакви БГ телевизии особено насочени  в новинарска посока е меко казано луда работа при положение че отгоре  ни заливат основните западни медии.Самия факт че преди много години по  BBC пуснати явно нелегално по кабеларка, коментираха че когато България и  Румъния бъдат приети в ЕС то ще бъдат с големи рестрикции и няма да се  повтори грешката с Гърция говори много.Тогава нищо подобно не се въртеше  по нашите медии и се раздуваха големите розови балони докато явно във  финасовите центрове Единбург и Лондон икономистите са предвиждали  бъдещето.Тогава преди повече от 10 години тези работи ми бяха чужди  предвид възрастта ми и желанията ми за поглед върху икономика и политика  но това за нашите съседи ми се наби трайно в съзнанието.

Тук хората в този форум имаме възможността да достъп до информация която  за масовия съгражданин ограничен до Планета ХД и Фен ТВ не е нужна, за  него БТВ е достатъчната медия.Какво им се връзвате на Босфора, да си  мачкат умствено чалгарите, за другото си има CNN/Евронюз/Скайнюз.
aatns
gmkd

БатеГойко

VOYO - The TV for Voior's !

Воайорството (от френския глагол "voir", означаващ "виждам") е изпитване на сексуално удоволствие от наблюдаване на човек и от самия факт, че наблюдателят е скрит.
http://rechnik.info/%D0%B2%D0%BE%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания