Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zargacum

Започната от gugutkov, Февруари 18, 2012, 07:23:35 AM

« назад - напред »

Didko

Тия влязоха с бутоните...

ЦитатУважаемые Дилера нашего сервиса!!
Рады сообщить вам о новой услуге личные сервера дилерам!! то есть у вас будет свой личный сервер где будут только ваши клиенты и сервер не будет виден в биллинге.

пишите в биллинг!!

С уважением Zargacum.net

:lol15: ;;650

Антонио

Замена серверов!!

Уважаемые пользователи!! мы вынуждены были заменить некоторые сервера так как Датацентр где они  распалагались начал утилизацию!   будут заменены еще 188.72.230.240,178.162.167.11 и 89.149.254.97!! просим вас отнестись с пониманием и перенастроить свое оборудование!! ниже цитата ДЦ  Добрый день!  Вы наверное заметили участившиеся случаи выхода из строя оборудования в  старом корпусе Нетдирект. К сожалению устарело само оборудование,  которое обеспечивает бесперебойную работу серверов, начинка корпуса. оборудование вырабатывает свой гарантийный срок и подлежит замене. Лизвеб очень дорожит своей репутацией и каждое падение для руководства  ДЦ - это серьезная проблема. Терпение кончилось и решили коренным  образом поменять ситуацию - построить новый корпус, вместо Нетдиректа, и  выдать всем клиентам Новые серверы в Новом корпусе с компенсацией  потерь при переезде. Старое все - в утиль.. К сожалению старые серверы, которые работают в Нетдирект невозможно  подключить к новому оборудованию в новом корпусе LeaseWeb. По стандартам Лизвеб аптайм должен быть не менее 99,999% в месяц. А по  стандартам Нетдирект 99,5 % . В связи с этим на очень выгодных для Вас условиях мы предлагаем Вам  заменить сервер на новый в новом корпусе Лизвеб, либо в дц Майлок на ваш  выбор.    
25 Апр 2013, 19:33
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

themaster301

С други думи , сменя се старото обурудване с ново. Заедно с това някои съвъри вече не работят и трябва да се сменят с други на новото обурудване. Така поне аз разбирам нещата.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Ламерът

Цитат на: themaster301;243057С други думи , сменя се старото обурудване с ново. Заедно с това някои съвъри вече не работят и трябва да се сменят с други на новото обурудване. Така поне аз разбирам нещата.

Не ги знам какво сменят или мажат очите с тия съобщения обаче за 2-3 дена на техните услуги (от чисто любопитство и оферта какво му плащаш за 7 долара 3 месеца) имам изключително лошо впечетление. Истината е че трябва да си мазохост за да ги ползваш. Нашите оператори горе доло кретат. Обаче с по западните си е мъка. Не съм дилАр или шейх просто изказвам мнение като обикновен потребител. Пробвах с мгкамд 1,35 и 1,38, пробвах с оскам и ццкам сори ама не стават извъртях всички сървъри и протоколи които могат да се пробват е ми не стават. Заради крастата ще проверя какво става като се ъпгрейднат ама едва ли ще е осезаема разликата. Няма значение на кой сървър си закачен на всички бичи едно и също само времената се различават малко. Не налагам менение просто изказвам позиция.

П.С Най големия смях беше в техния форум където ако скай юк върви с 600мс всичко е ок. Няма какво да допълня повече.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

atuani

Истината е че за няколко години ,нямат някакво  сериозно развитие ,руските им карти са  добре   , всичко друго е на някакво средно  и под средно ниво  , имат и пакети който са само пълнеж ,   за тези пари ;) толкова . В  близко бъдеще с  европейски заплати  повече   :)
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

themaster301

Цитат на: Ламерът;243059Не ги знам какво сменят или мажат очите с тия съобщения обаче за 2-3 дена на техните услуги (от чисто любопитство и оферта какво му плащаш за 7 долара 3 месеца) имам изключително лошо впечетление. Истината е че трябва да си мазохост за да ги ползваш. Нашите оператори горе доло кретат. Обаче с по западните си е мъка. Не съм дилАр или шейх просто изказвам мнение като обикновен потребител. Пробвах с мгкамд 1,35 и 1,38, пробвах с оскам и ццкам сори ама не стават извъртях всички сървъри и протоколи които могат да се пробват е ми не стават. Заради крастата ще проверя какво става като се ъпгрейднат ама едва ли ще е осезаема разликата. Няма значение на кой сървър си закачен на всички бичи едно и също само времената се различават малко. Не налагам менение просто изказвам позиция.

П.С Най големия смях беше в техния форум където ако скай юк върви с 600мс всичко е ок. Няма какво да допълня повече.

Нали изказах впечатления , че свободния сървър , които върви в момента е много по-добре от заргата , с много малки изключения.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Ламерът

themaster301 използвах твоите думи не с цел заяждане :) ;;650 а и не се съмнявам че сървъра на roshko81 е по лош от заргата :)
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

koko313

Малко , не разбрах този сървар, ли използваш?
http://www.gepime.com/roshko81/
[SIGPIC][/SIGPIC]

petar258

Цитат на: koko313;243114Малко , не разбрах този сървар, ли използваш?
http://www.gepime.com/roshko81/

Като погледнеш на главната страница има тема "фрее ццкам сервер" - по-стабилен е от заргата напоследък.

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

ВалчоП

Цитат на: Ламерът;242623Влизам в заргатра и плащам през интеркаса и ликпей. Приема ми данните и накрая си иска паролата с която се оторизат сиг плащания. Изписа ми успешно преведени или подобно взлизам в заргата и парите бяха на лице.
С виртуална предплатена карта MasterCard съм и също нямам никакви проблеми по описания по-горе начин. Всичко става за по-малко от 5 минути ;;650
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Ламерът

Цитат на: ВалчоП;243202С виртуална предплатена карта MasterCard съм и също нямам никакви проблеми по описания по-горе начин. Всичко става за по-малко от 5 минути ;;650

Само че това ми беше първото и последно плащане. На тая цена не очаквам кой знае какво но не става за гледане. Доста от пакетите им не са фулл а на половина.

gandipg

Гледали са всичко на 28 скай ук от заргата

PayNera

Цитат на: gandipg;243452Гледали са всичко на 28 скай ук от заргата
Недеи рискува ;;573
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

oktay89

Да,без PPV каналите. Може да ти накъсва пробвай за 1 ден (най-добре неделя по време на мачовете) и си прецени дали те устройва
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

themaster301

Съжалявам само за един канал , които не се отваря-> BoxNation.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания