Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zargacum

Започната от gugutkov, Февруари 18, 2012, 07:23:35 AM

« назад - напред »

Zzipper

Как се държи заргата при вас? При мен от вчера постоянно губи връзка със сървърите, пробвах около 10 сървъра, но няма промяна, постоянно прекъсва.
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

petar258

Цитат на: Zzipper;243732Как се държи заргата при вас? При мен от вчера постоянно губи връзка със сървърите, пробвах около 10 сървъра, но няма промяна, постоянно прекъсва.

снощи не ставаше за гледане, закърпих положението с един от безплатните сървъри да са живи и здрави
а тези които мислят злото на хората които пуснаха безплатните сървъри да умрат прави

Иван Иванович

И при мен постояно прекъсва немам нерви вече.
Антенa: 90 см offset 39E
Приемниk: Tiger X100HD

бубе

Цитат на: Иван Иванович;243744И при мен постояно прекъсва немам нерви вече.
Уважаемые пользователи!! мы вынуждены были заменить некоторые сервера так как Датацентр где они  распалагались начал утилизацию!   будут заменены еще 188.72.230.240,178.162.167.11 и 89.149.254.97!! просим вас отнестись с пониманием и перенастроить свое оборудование!! ниже цитата ДЦ  Добрый день!  Вы наверное заметили участившиеся случаи выхода из строя оборудования в  старом корпусе Нетдирект. К сожалению устарело само оборудование,  которое обеспечивает бесперебойную работу серверов, начинка корпуса. оборудование вырабатывает свой гарантийный срок и подлежит замене. Лизвеб очень дорожит своей репутацией и каждое падение для руководства  ДЦ - это серьезная проблема. Терпение кончилось и решили коренным  образом поменять ситуацию - построить новый корпус, вместо Нетдиректа, и  выдать всем клиентам Новые серверы в Новом корпусе с компенсацией  потерь при переезде. Старое все - в утиль.. К сожалению старые серверы, которые работают в Нетдирект невозможно  подключить к новому оборудованию в новом корпусе LeaseWeb. По стандартам Лизвеб аптайм должен быть не менее 99,999% в месяц. А по  стандартам Нетдирект 99,5 % . В связи с этим на очень выгодных для Вас условиях мы предлагаем Вам  заменить сервер на новый в новом корпусе Лизвеб, либо в дц Майлок на ваш  выбор.

petar258

Чел съм го това не е това случая. Предполагам че пак е имало атака този път срещу ddos protected сървърите. Днес работят но няма да казвам от кой сървър гледам нито IP защото има много лоши хора...

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

Zzipper

Аз си реших проблема. В newcamd линиите до сега използвах домейн servXX.zargacum.net, но когато ги замених директно с IP адрес, прекесванията и засичането спряха.
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

Антонио

И при мен вчера беше отврат, особено по време на мачовете си скъсах нервите, торинското дерби се принудих да го гледам по джазирата, въпреки че ги отбягвам заради коментара, ще пробвам с директно изписване на IP.
;;650
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

PayNera

Цитатзакърпих положението с един от безплатните сървъри
Няма безплатен обяд и никога не е имало.Все някои го плаща.Аз лично никога не съм обичал БЕЗПЛАТНИТЕ РАБОТИ.Предпочитам да си платя - защото така е изграден света.:D
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

petar258

Цитат на: PayNera;243800Няма безплатен обяд и никога не е имало.Все някои го плаща.Аз лично никога не съм обичал БЕЗПЛАТНИТЕ РАБОТИ.Предпочитам да си платя - защото така е изграден света.:D

Плащай си кой те спира,а и така и не отговори като те питаха какво ползваш. Безплатния още работи.

PayNera

ЦитатБезплатния още работи
.

Не , Благодаря!!!Това "безплатното" дори и да ми плащат - няма да го гледам - защото съм НЕРВЕН и ако забия по време на мач - не ми се рискува телевизор за 2000 лв. да хвърчи през терасата;;573
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

petar258

Цитат на: PayNera;243840.

Не , Благодаря!!!Това "безплатното" дори и да ми плащат - няма да го гледам - защото съм НЕРВЕН и ако забия по време на мач - не ми се рискува телевизор за 2000 лв. да хвърчи през терасата;;573

Ами така е като гледаш мачове. :D

icetobg

И при мен SKY UK насича безобрано! дано да го оправят, че ще трябва друга алтернатива.....

PayNera

Заргата толкова ли се е бъгясала , че предлагат 3 месеца за 7$ ??? ха-ха по 2.33$ на месец за вип-пакета;;530

fox

Цитат на: PayNera;245019Заргата толкова ли се е бъгясала , че предлагат 3 месеца за 7$ ??? ха-ха по 2.33$ на месец за вип-пакета;;530
Не се предлага на всички .

Ламерът

Тая зарга е абсолютен т@ш@к. Намерете си някой сървъри с по малко пакети за повече пари тия дето дават всичко за 7 долара смърдят. Платих за 3 месеца позлвах 3 дена и няма да се върна повече на тях. Плюя ги защото не струват а не че съм дал 7 долара.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания