Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zargacum

Започната от gugutkov, Февруари 18, 2012, 07:23:35 AM

« назад - напред »

fox

Цитат на: ivo;242162До сега плащах през ON Pay.ru От снощи се мъча и там не става. Пробвах през интеркаса, снощи и там ми написа, че превода щял да се провери от 1 до 5 дни. За сега нищо. Страшно бързодействие имат. Ако до 5 дни не са те отразили, можеш пак да пробваш. Pay Pal не работи, Spry pay, вече няма опция за карта е тогава как да им плати човек. Тия са се сдухали направо.:lol15:
Вчера платих през интеркасса , до 14.03.2014 .

Васил

През интеркаса става мн бързо.Току що платих. За около минута става.
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

Тв Сат

Отново промоция от Заргата,3 в 1, плащаш за един месец 7 долара, гледаш 3 месеца.;;650

ivo

То хубави промоции правят, но не мога и лев да им преведа. През интеркаса ми дава грешка, после ми излиза прозорец, в който пише, че ще одобрят или не превода от 1 минута до 5 дни. Така е от неделя. Правя опити, но не става. Ако до 5 дни се сетят да одобрят всички опити - отиде та се невидя. Калпава им е методиката на плащане. Картата си я ползвам в PayPal без проблеми. При тях до сега ставаше през OnPal.ru, но вече и от там не мога да им платя. Дори писах във форума им и нищо. Е като не могат да предлагат нещо, що го правят, та да ядосват хората. Накрая ще им тегля една и ще сменя доставчика. Като гледам не съм само аз с този проблем, съдейки по ЛС то което получих.

Zzipper

Цитат на: Тв Сат;242420Отново промоция от Заргата,3 в 1, плащаш за един месец 7 долара, гледаш 3 месеца.;;650

Това за всички ли е или пак е избираемо, за който е получил мейл?
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

Тв Сат

Цитат на: Zzipper;242424Това за всички ли е или пак е избираемо, за който е получил мейл?

Получих съобщението на емейл.

fox

Цитат на: Zzipper;242424Това за всички ли е или пак е избираемо, за който е получил мейл?
Избираемо е , не на всички пращат.

амиго

За стари клиенти които в момента нямат абонамент.

Кайен

Цитат на: ivo;242423Накрая ще им тегля една и ще сменя доставчика. Като гледам не съм само аз с този проблем, съдейки по ЛС то което получих.
Това също е вариант, но не е ли по-добре да си вкараш дасетина/7/ долара в сметката преди да е изтекъл абонамента? Най-много да изгориш с 10лв.

Миленск

Здравейте на всички във форума,може би не е тук мястото на моя въпрос,но въпреки това ще питам.Въпроса ми е :моят апарат е azbox ,има възможност да напиша 12 сървъра,трябва ли да го направя за да гледам телевизия.И ако някой знае работещи сървъри нека сподели.Благодаря предварително

fox

Цитат на: ivo;242423То хубави промоции правят, но не мога и лев да им преведа. През интеркаса ми дава грешка, после ми излиза прозорец, в който пише, че ще одобрят или не превода от 1 минута до 5 дни. Така е от неделя. Правя опити, но не става. Ако до 5 дни се сетят да одобрят всички опити - отиде та се невидя. Калпава им е методиката на плащане. Картата си я ползвам в PayPal без проблеми. При тях до сега ставаше през OnPal.ru, но вече и от там не мога да им платя. Дори писах във форума им и нищо. Е като не могат да предлагат нещо, що го правят, та да ядосват хората. Накрая ще им тегля една и ще сменя доставчика. Като гледам не съм само аз с този проблем, съдейки по ЛС то което получих.
Проблема е в картата , вероятно не и е активирано  "Сигурни плащания в Интернет" .В paypal не е задължително да е активирана.

Ламерът

Цитат на: fox;242432Проблема е в картата , вероятно не и е активирано  "Сигурни плащания в Интернет" .В paypal не е задължително да е активирана.

И аз пробвах да заредя ипроблема е съшия като на иво. Може проблема наистина да е в картата. На други места съм плащал по същия начин без проблем.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

themaster301

Цитат на: Миленск;242430Здравейте на всички във форума,може би не е тук мястото на моя въпрос,но въпреки това ще питам.Въпроса ми е :моят апарат е azbox ,има възможност да напиша 12 сървъра,трябва ли да го направя за да гледам телевизия.И ако някой знае работещи сървъри нека сподели.Благодаря предварително

Aко ползваш заргата и си с mgcamd , в newcamd.list'ta може да впишеш до 4 сървъра.
Пример:
CWS_KEEPALIVE = 300
CWS_INCOMING_PORT = 21000
CWS = servx.zargacum.net 3001 логин пароль 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
CWS = servx.zargacum.net 3001 логин пароль 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
като на местото на х , се поставя номера на сървъра.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

KALIAKRA

Имам един акаунт,по който не съм превеждал никога пари.Там получих съобщение за промоцията.На другия акаунт,с който работя няма никой.Тез са като :vtv.Гледат с ниски цени да дръпнат максимум абонати.Само дето системата им за разплащане е много калпава...като самия шеринг.Ама за тез пари - толкоз...:g010:

koko313

Цитат на: ivo;242423То хубави промоции правят, но не мога и лев да им преведа. През интеркаса ми дава грешка, после ми излиза прозорец, в който пише, че ще одобрят или не превода от 1 минута до 5 дни. Така е от неделя. Правя опити, но не става. Ако до 5 дни се сетят да одобрят всички опити - отиде та се невидя. Калпава им е методиката на плащане. Картата си я ползвам в PayPal без проблеми. При тях до сега ставаше през OnPal.ru, но вече и от там не мога да им платя. Дори писах във форума им и нищо. Е като не могат да предлагат нещо, що го правят, та да ядосват хората. Накрая ще им тегля една и ще сменя доставчика. Като гледам не съм само аз с този проблем, съдейки по ЛС то което получих.

Иво, за да ти мине плащането, без проблем трябва да отговориш, на две условия.
Първо , картата ти, трябва да има нещо, от този род:

http://www.fibank.bg/en/3d-card-security/page/2812#our-offer

Друго, трябва да си на разли4ен оператор от М тел, на който е задължитен роуминга към съответната държава, за да полу4иш СМС, с виваком , няма проблем( за глобул не знам).
Успех!

Благодаря ти. Картата ми е Visa Виртуал и е специално за разплащане по интернет. Писах на банката да видим, къде е проблема. Преди малко пробвах авторизация в liqPay и ми даде, че има проблем с картата. Може би наистина има проблем с активирането на сигурни плащания в интернет.
[SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания