Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zargacum

Започната от gugutkov, Февруари 18, 2012, 07:23:35 AM

« назад - напред »

gringo

Цитат на: controller;289621...и си неграмотен
По правопис сигурно е така, но технически съм по грамотен от теб гълъбче.

controller

Цитат на: gringo;289624По правопис сигурно е така, но технически съм по грамотен от теб гълъбче.

..мн ясно

miral

Каквото почукало, такова се и обадило. А квадратите се получават от лош сигнал, не от "Шейха".

GIGABLUE HD QUAD PLUS; XTREND ET6000 HD; SKYBOX F3

dzumba

Абе имам няколко сериозни пропуска!
За тия 50 карти ти трябват поне 50 четеца и поне 200 процеса на поне 10 различни машини,поне 5 интернета,5 юпиеса по 1000лв ,много здрави нерви и мерак,а и познания,които почти никой не притежава в тоя форум,а и по елитните платени!
Та,ако някой може да сметне и тая добавка и тогава  да коментира!

Zzipper

Не се карайте, важното е оферти да има! ;;650
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

Ламерът

Оферти за талаж и шума за без пари много. Качествената стока е на други сергии не на пловдивския панаир. :)
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

archibal

Цитат на: Ламерът;289633Оферти за талаж и шума за без пари много. Качествената стока е на други сергии не на пловдивския панаир. :)
Може би на авио изложението в Дубай :)

Антонио

Нещо була не бачка...

Тръгна.
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

Didko

Skyсаха ми нервите тая вечер на формулата. Явно е съвпаднала с ритни топковците и скай спортс ф1 беше под сяква критика. И все пак, като за без пари толкоз... Явно трябва да минавам на сериозен шейх, пък това да го държа за бекъп. :hammer:

РИКИ

Цитат на: Didko;289656Skyсаха ми нервите тая вечер на формулата. Явно е съвпаднала с ритни топковците и скай спортс ф1 беше под сяква критика. И все пак, като за без пари толкоз... Явно трябва да минавам на сериозен шейх, пък това да го държа за бекъп. :hammer:

От заргата и при мен беше проблем,Минах на сървърите на мои приятели и се оправиха нещата.Колкото и да няма безплатен обят,понякога платения е по-зле от безплатния...:)

dzumba

Цитат на: Didko;289656Skyсаха ми нервите тая вечер на формулата. Явно е съвпаднала с ритни топковците и скай спортс ф1 беше под сяква критика. И все пак, като за без пари толкоз... Явно трябва да минавам на сериозен шейх, пък това да го държа за бекъп. :hammer:

Какви ритнитопковци?Снощи май беше единствения ден без топки по телевизията!Когато има ритнитопковци,всеки се кротва някъде и гледа,а когато няма,неграмотния зарганец е на педала и обикаля всички дупки по трасето,за да се убеди,че не се е преебал с 10 долара и само констатира,кое не работи, а в тоя момент,някоя женска да му покаже дупка,ще я подмине!На всеки ъп на дистанционното заргата се срива,а зарганеца успява поне 30 пъти на минута да прещрака!Ето защо е под всякаква критика!Тънко,неграмотно и масово!

themaster301

Ей така , от любопитство направих един тест на Sky Germany от заргата и се оказа , че не трепва. Е , няма някои канали , но повечето ги има. Движат на Mgcamd , Oscam и cccam. Подчертавам , на Sky Germany. Dруги не съм тествал. Сигурно са зле.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Светльо90

Цитат на: Светльо90;289303Отваря ли се RAI 1 HD на заргата на 13Е. И ако да на кой порт

Мерси!

Аз пак ще питам за всеки случай:s101
IPbox 55 HD, Vu+ Zero 4k , Skystar USB HD , мотор Moteck SG-2500A , Triax 110 , LG 55LB730V, LG 55UM7100PLB

dzumba

А 2 и 3 отварят ли ти се?

velin_avramov

Dzumba , това което казваш за заграта е така , за съжаление . Интересно ми е ти откъде гледаш?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания