Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zargacum

Започната от gugutkov, Февруари 18, 2012, 07:23:35 AM

« назад - напред »

Миленск

Има ли някой с AZBOX HD,ако да,нека да пише с какво гледа.аз съм официален софтуер 0.9.5402,но ако енигмата е по добре слгам веднага.Благодаря

sunylove

;;675;;675;;675 здравейте и от мен,с много експерименти как да тръгнат всичките канали на б.....т сложих само това в replace.list X: {{ 5581 }} и всичко си тръгна,а с предишното някой канали не се отваряха от смулкрипта.
Става на въпрос за mgcamd 1.35a

Sentello

Според мен току-що заргата оправи проблема, ползвам си стария оскам конф. и сега в момента работи всичко перфектно

Sent from my Nexus 4

skyboy

Цитат на: Миленск;289258Има ли някой с AZBOX HD,ако да,нека да пише с какво гледа.аз съм официален софтуер 0.9.5402,но ако енигмата е по добре слгам веднага.Благодаря
Най добрия според мен в момента е Openatv
Нямам никакви проблеми!

http://images.mynonpublic.com/openatv/nightly/index.php?open=azboxhd

aRchers

Здравейте,
Може ли някой да потвърди дали се отваря Хистори ХД от заргата или само при мен е проблема. :s101

Благодаря предварително.
DM800HD PVR, OpenPLi 2.1 E2 #84 Mgcamd

Светльо90

Отваря ли се RAI 1 HD на заргата на 13Е. И ако да на кой порт

Мерси!
IPbox 55 HD, Vu+ Zero 4k , Skystar USB HD , мотор Moteck SG-2500A , Triax 110 , LG 55LB730V, LG 55UM7100PLB

РИКИ

Питате в неподходящо време.Сега всеки е стопирал някъде и гледа.Трудно някой да върти и да проверява за тая или оная програма.Аз бих ви помогнал,но следя формулата и "Преди банята".Като се освободи приемника ако не са ви отговорили ще проверя.

Sentello

Цитат на: aRchers;289286Здравейте,
Може ли някой да потвърди дали се отваря Хистори ХД от заргата или само при мен е проблема. :s101

Благодаря предварително.

да работи ;)

ЛосГалактикос

Цитат на: Sentello;289314да работи ;)

Aз съм с екстренд 9000 и позвам мгкамд 1.35а, но при мен също на вървъ хистори хд, нито пък някои канали с Б1 версия. Преди да сменя настройките в реплейс файла симулкрипта си работеше, но някои хд канали не се отваряха вкл. Хисторито. След промяната хд-та тръгнаха но онези канали с първата версия на картата спряха. Да не би нещо някъде да обърквам при на настройването, качих и риплейс файла от ъплоуд центъра но все тая.. бих помолил за съвет. благодаря предварително.

Sentello

Изтрий го този реплейс, вече не е нужен...

Sent from my Nexus 5

kral1

Не ми отваря History HD, Tiankov,Diva и Minimax с mgcamd 1.35 и с oscam, дайте някакви идеи!
Max 800 HD SE, Max 800 HD, офсет: 120, 2x 80, Inverto: Black UltraTwin, Black Premium Twin, Circular Black Pro, Samsung 65CU7172,65", Smart, UHD 4K

провинциалист

сменяй оператора

dzumba

Цитат на: провинциалист;289520търся шеринг
ако има на лични

Ти,преди 2часа търсеше,а сега вече си и регулировчик!Как преди 2часа се регистрира и с втория пост си  в час?Светни ме!

Кайен

Цитат на: kral1;289546Не ми отваря History HD...
Отваря се, но няма много за гледане:

dzumba

Екстра е,да си направиш баланс на бялото!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания