Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zargacum

Започната от gugutkov, Февруари 18, 2012, 07:23:35 AM

« назад - напред »

Миленск

Здравейте,искам да попитам някой има ли идея за:

Имам Azbox Premium+.Имам инсталирани MgCamd 1.35 и MultiCAS V1.71
Когато ползвам MgCamd 1.35 гледам всички канали на булсатком с изключение на AXN White,Eurosport,Evrokom,VH 1 Classic,VH 1
но когато ползвам MultiCAS V1.71 с Client NewCamd каналите AXN White,Eurosport,Evrokom,VH 1 Classic,VH 1 се отварят но за сметка на някои HD канали които не тръгват.

themaster301

Цитат на: Миленск;290605Здравейте,искам да попитам някой има ли идея за:

Имам Azbox Premium+.Имам инсталирани MgCamd 1.35 и MultiCAS V1.71
Когато ползвам MgCamd 1.35 гледам всички канали на булсатком с изключение на AXN White,Eurosport,Evrokom,VH 1 Classic,VH 1
но когато ползвам MultiCAS V1.71 с Client NewCamd каналите AXN White,Eurosport,Evrokom,VH 1 Classic,VH 1 се отварят но за сметка на някои HD канали които не тръгват.

Опитаи с Oscam.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Миленск

Забравих да спомена че съм с firmware version 0.9.5402 не съм с enigma2 ако това има значение

Бопа

Цитат на: Zzipper;289804"Вземи си кака, да те отрака"...та да, търси се кака, че тва вече не се трае. Оферти на ЛС.

И аз търя, време е за малко промени.
DREAM 800 china, enigma2 BlackHole 1.6, HH Motor, DISEqC Opticum NDS 70-14 4x1, Triax110, offset 65

r4ptor

абе само при мен ли е проблема, или ХД-тата на скай ит вече не се отварят?!?!?
Xtrend ET6000; DiSEqC Amiko D10; Offset STRONG 90 cm + H-H Motek (75E-30W); ITV Offset 85cm (36E+39E);ITV Offset 85cm (16E+19E+23,5Е); Sony 50W807C Android TV

AGT

Забрави за тях .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

r4ptor

Цитат на: AGT;291157Забрави за тях .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Преди 2-3 седмици си вървяха...

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2
Xtrend ET6000; DiSEqC Amiko D10; Offset STRONG 90 cm + H-H Motek (75E-30W); ITV Offset 85cm (36E+39E);ITV Offset 85cm (16E+19E+23,5Е); Sony 50W807C Android TV

AGT

Виждаш ли колко добре се изрази в минало време - ВЪРВЯХА !

http://dtv-bg.com/showthread.php?t=31176
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

gringo

Цитат на: Бопа;290815И аз търя, време е за малко промени.
И по колко давате предполагам по 5 лв макс над заргата ама да има цялата дъга естествено.

Пичове нещата стоят така за по 10 евро може да намерите малко по добър мазнойч от заргата като забравете за дъгата. Ако искате нещо като хората вече се плаща на оператор и парите ще са други. На вас ще ви се стори, че все едно плащате милиарди ама това е положението.

Съвет от мен, при положение че е ясно, че ви влече танкажа на купете от всички руски зарги пък като спре едната дано започне другата. Така че за около 20тачка месечно ще имате 2 - 3 дъги, за да вие кеф на душата, пък колко ще работят зависи от руснака админ - дали е ударил стабилизатор преди да седне зад монитора.

Васил

Цитат на: gringo;291177Съвет от мен
И какъв си ти да даваш съвети ,кой как и къде да гледа?
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

tok82

Цитат на: Васил;291180И какъв си ти да даваш съвети ,кой как и къде да гледа?

как какъв гринго нали пише баш майстора на дъгите ;;573
extrend et4000;5xdm500s;1xdb500-c;cryptobox 500hd;1x ariva 102e;1 x goldenmedia black;3,60m,1,50m,2x1m antena linear motor superjack18;mag250

gringo

Цитат на: tok82;291181как какъв гринго нали пише баш майстора на дъгите ;;573
Не съм майстор на дъгите, цялата дъга я има на небето само след дъжд. Ама пак съм по добре от теб, защото не съм майстор на фрий сървъри с последващо фрий гледане след пощенски запис или там както сте си го измислили с другите турци рашко и халил.
Нямам нищо против турците естествено, но явно вие се пишете на "баш" тарикати.
Аз съм тоя дето се ебава с шеринг продавачи като теб, които с пита от кеш и разменени линии от разни джагали лови шарани, а подхранката е временно безплатна свободна линии.

Васко:

Теб няма какво да те съветвам ти се родил научен и закърмен от майка зарга. Аз съм писал на кой пиша има си цитат към кои е адресирано, индивиди като теб не съм включвал.

РИКИ

Цитат на: gringo;291177И по колко давате предполагам по 5 лв макс над заргата ама да има цялата дъга естествено.

Пичове нещата стоят така за по 10 евро може да намерите малко по добър мазнойч от заргата като забравете за дъгата. Ако искате нещо като хората вече се плаща на оператор и парите ще са други. На вас ще ви се стори, че все едно плащате милиарди ама това е положението.

Съвет от мен, при положение че е ясно, че ви влече танкажа на купете от всички руски зарги пък като спре едната дано започне другата. Така че за около 20тачка месечно ще имате 2 - 3 дъги, за да вие кеф на душата, пък колко ще работят зависи от руснака админ - дали е ударил стабилизатор преди да седне зад монитора.

Aз съм си на една дъга от Заргата и си гледам и записвам каквото си реша за десеттина лева на месец(при промоция и 3м).Дори след последното плащане трябваше да ме изключат на 5.11.2013,но каката продължава да пее все още.Ти си плащай по 10 евра,че ако щеш и одгоре,ама знай,че освен плащане трябва и четене,защото много често проблемите със Заргата са от такова естество.:lol15:

gringo

Цитат на: РИКИ;291183Aз съм си на една дъга от Заргата и си гледам и записвам каквото си реша за десеттина лева на месец(при промоция и 3м).Дори след последното плащане трябваше да ме изключат на 5.11.2013,но каката продължава да пее все още.Ти си плащай по 10 евра,че ако щеш и одгоре,ама знай,че освен плащане трябва и четене,защото много често проблемите със Заргата са от такова естество.:lol15:

Ех колко си щастлив как си ги минал с 2 лв. Молодец :lol15:
Аз какво плащам има ли значение при положение, че не се жалвам и 5 лв да плащам пак е по добре от заргата щом нямам проблеми.

Не мога да разбера плащаш за шеринг ама трябва да четеш и да правиш фокуси, за да работи. Това си е твоя работа Рики щом ти допада, но моето мнение е щом е нужно да се чете за да работи работи заргата нормално, по-добре прочети как да си направиш твой сървър - разменяй линии, гледай без посредници братушки и със сигурност ще е по-качествено.

ivan_sv

Не знам защо , ама заграта смущава много хора в този форум.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания