Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

criminall

А можеш ли да ми кажеш кои са другите канали, че ми стана интересно. Нали бяха 6 тестови. Единия знам, че е code health hd. 😀

Vboxk

Цитат на: criminall;554109А можеш ли да ми кажеш кои са другите канали, че ми стана интересно. Нали бяха 6 тестови. Единия знам, че е code health hd. 😀

Другите  ги няма а Code Health е на мястото на Канал 4 може само тези двата канала да бъдат.

батмиро21

Цитат на: criminall;553959Според мен един от каналите ще бъде Евроспорт 4к :;803

Евроспорт 4K, поне за известно време ще е само при Булсат,заради ексклузивни права.

Жоркатаа

Здравейте приятели,
днес се включих отново след 2-годишно прекъсване към вивацом. ТВ+Интернет+Телефон. Монтираха ми ТВ приемник, подобен като този на Нет-1, с тясно и продълговато дистанционно/предишните бяха голям бял приемник/. Искам помощ, който е запознат, дали и как мога след като съм избрал любими канали, да ги подредя и по свой избор?! Също така, може ли смарт ТВ д се свърже без кабел към приемника или другият ТВ, към който е включен приемника? И, как мога да инсталирам приложението на вивацом/ЕОН на смартТВ и смартФон?:s101:c040:;;650

Митко7

На Виваком ИПТВ няма още програма на Диема Спорт 3. Може да се връща 2 часа назад, но тв архива за изминали предавания от сутринта е неодстъпен все още !

Веселин Цонев

Цитат на: Митко7;562108На Виваком ИПТВ няма още програма на Диема Спорт 3. Може да се връща 2 часа назад, но тв архива за изминали предавания от сутринта е неодстъпен все още !
Значи хем я няма ДС3, но иначе може да се връща  2 часа назад?!? 😁😎

Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

Митко7

Цитат на: Веселин Цонев;562109Значи хем я няма ДС3, но иначе може да се връща  2 часа назад?!? 😁😎

Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

Не съм написал, че я няма, а че няма програма !

Митко7

Вече всичко е наред !

Калито

Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

criminall

Момчета, в IPTV платформата каналите The Voice и Magic TV са минали в HD качество. :;803

manechi

В последно време XploreTV насича яко, даже замръзва! Има и други от същия транспондер или от където го вземат- до кога ще спят ВайВай комци?

мнн

Ами събуди ги на 123! Нали там плащаш. Надали четящите тук могат да ти помогнат.

manechi

Цитат на: manechi;563227В последно време XploreTV насича яко, даже замръзва! Има и други от същия транспондер или от където го вземат- до кога ще спят ВайВай комци?
Извинявам се, става въпрос за Viasat !

manechi

А от около час вече почти нищо не работи - маса канали имат черен екран! Няой знае ли нещо? Вай вай - Въй въй!

Митко7

Аз все още съм на Виваком ИПТВ. В момента нямам половината канали, сред които БНТ 1, БТВ , Диема Спорт, Диема Спорт 2. Имам Нова Тв, Диема Спорт 3, Макс Спорт 1-4 ! Някой на ЕОН има ли проблеми !!!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания