Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, 16-01-2012, 00:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Antonio

Цитат на: didomh;178467Че тука отдавна няма бълъци, мисля все интелигнетни хора сме се събрали....

Само тарикати мъже.:worry:
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

мнн

Цитат на: fenomena6909;178457че пуснат, не пуснат приемника скоростта на интернет услугата си е същата фиксирана от порта.

Баща ти трябва още малко да ти поясни - като изключиш STB-то от захранването или ключето отзад, IPTV- то не ти "харчи" лента. Имаш си цялата скорост за нет.

yavor1

Цитат на: Златанов;166885Не знам с кой акъл, но в Пловдив са започнали да предлагат IPTV през ADSL мрежата. Всички реват. Техниците са в недоумение защо при положение, че едва покриват 10-12 мегабита линиите, започват да предлагат телевизия?! Резултатите са налице - като се пусне телевизия, нета е чао. Няма разпадане на модема, няма грешки, но целия капацитет си го папка приемника и нет няма.
ние сме направо върха на цивилизацията, една огромна бразилия предлага такъв измислен интернет, че направо ме връща в далечното минало.
просто предлага нищо за много пари, е и как да не ги хакне човек ;;650

AleksK

Здравейте,
тъй като на моя адрес имат FiberNet покритие мисля да се включа тези дни към ИПТВ телевизията. Моля някой които ползва IPTV през оптика да сподели мнения - качество на картина, как се държи приемника стабилен ли е има ли някакви проблеми и т.н. всякаква информация ще е от полза. По принцип съм много доволен от IPTV-то на мегалан но откакто са МТел нещата много се омазаха с тази нова платформа която пуснаха с множество бъгове а и цените на ХД пакета и допълнителните приемници са в пъти по високи от тези на останалите оператори което е основната причина в момента да съм в дилема кой оператор да избера.
Благодаря предварително.

Дато

Вече не са ли се появили HD версиите на Ринг.БГ и бТВ Екшън при Vivacom IPTV? Според последната информация, двата канала вече са достъпни за някои кабелни оператори в София.;;601

AleksK

Здравейте,
след доста разглеждане на офертите най-накрая от три дни и аз съм абонат на IPTV-то на Виваком през оптика.
Първи впечатления: приемника работи стабилно, картината и звука са перфектни не насича дори и 4-те приемника да работят (все пак е през оптика).
Един проблем който забелязах и моля и някой който ползва услугата през HDMI да сподели дали и при него е така. След 179 канал следва един канал на виваком 199 който изписа съобщение, че следващите канали са с родителски контрол след което от 200 нататък са еротичните канали. Проблема е следния когато приемника е свързан през чинч или скарт въпросния 199 канал със съобщението се визуализира нормално но когато връзката е през HDMI на въпросния канал нищо не се показва само черен екран и дори да натисна нещо друго от дистанционното не се показва просто през HDMI на въпросния канал СТБ-то не подава никаква картина към телевизора. Може и да е някаква несъвместимост на HDMI на телевизора затова моля и друг който ползва услугата да сподели. ;;601

Дато

Цитат на: AleksK;180804Здравейте,
след доста разглеждане на офертите най-накрая от три дни и аз съм абонат на IPTV-то на Виваком през оптика.
Първи впечатления: приемника работи стабилно, картината и звука са перфектни не насича дори и 4-те приемника да работят (все пак е през оптика).
Ползваш ли пакети Smart и Smart HD?
 Има ли разлика между качеството на БТВ, Нова ТВ и Eurosport? На някой от трите канала звука или картината с по-ниско качество ли са? The Voice TV с по-силен звук ли е от City TV? Благодаря!

AleksK

Здравей,
да ползвам всички допълнителни пакети Smart, Smart HD i HBO MAX PACK не съм забелязал някаква разлика между качеството на тези канали но не съм им обръщал специално внимание довечера ще проверя и ще пиша.

AleksK

Цитат на: Дато;180805Има ли разлика между качеството на БТВ, Нова ТВ и Eurosport? На някой от трите канала звука или картината с по-ниско качество ли са? The Voice TV с по-силен звук ли е от City TV? Благодаря!

Няма разлика в качеството на Бтв Нова и Евроспорт и трите са с хубава картина. The Voice ми се струва, че е малко по силен от Сити макра че и на двата музикални канала звука е по силен от останалите.

Дато

Цитат на: AleksK;181003Няма разлика в качеството на Бтв Нова и Евроспорт и трите са с хубава картина. The Voice ми се струва, че е малко по силен от Сити макра че и на двата музикални канала звука е по силен от останалите.
Благодаря за отговора! При DTH телевизията на Виваком, картината при Eurosport става на квадрати, а звука е доста некачествен. При Нова ТВ пък картината е леко замъглена и не отчетлива. Заради това се интересувам. Мерси още веднъж!

снупъра

Цитат на: AleksK;180804Един проблем който забелязах и моля и някой който ползва услугата през HDMI да сподели дали и при него е така. След 179 канал следва един канал на виваком 199 който изписа съобщение, че следващите канали са с родителски контрол след което от 200 нататък са еротичните канали. Проблема е следния когато приемника е свързан през чинч или скарт въпросния 199 канал със съобщението се визуализира нормално но когато връзката е през HDMI на въпросния канал нищо не се показва само черен екран и дори да натисна нещо друго от дистанционното не се показва просто през HDMI на въпросния канал СТБ-то не подава никаква картина към телевизора. Може и да е някаква несъвместимост на HDMI на телевизора затова моля и друг който ползва услугата да сподели. ;;601
И аз го имам този проблем обаче само понякога , през hdmi съм вързан и по принцип на 199 канал го имам това инфо , но понякога изчезва и показва както на теб само черен екран без никакъв инпут към тв-то , когато стане така ми изчезва и инфото което показва горе по средата на всеки канал като смениш за 5 секунди , оправя се като рестартирам стб-то , случвало ми се е 2-3 пъти вече , затова си мисля че нещо в стб-то което отговаря за това инфо се сбъглясва и забива и когато това стане стават тези неща с каналите които не си абониран или този 199 инфо канал
п.с: със скарт не съм пробвал дали го има когато на хдми-я става това , ще свържа и него за теста , може наистина стб-то да се ушашква само по хдми с визуализацията на това инфо

жоро21

Здравейте , някой от вас да е чувал за  промоция ' файбър нет + иптв30  на цена 24,90лв като след инсталацията отиваш в магазина с протокола и ти дават телевизор ЛЦД НЕО "19" .
Но никаде в договора не пише че ще ти дават въпросния телевизор, промоцията била регионална , но никаде няма инфо за нея нито на страницата нито в брошурата. Дали това е някъкъв трик според вас?

жоро21

мнн

Цитат на: жоро21;188192Здравейте , някой от вас да е чувал за  промоция ' файбър нет + иптв30  на цена 24,90лв като след инсталацията отиваш в магазина с протокола и ти дават телевизор ЛЦД НЕО "19" .
Но никаде в договора не пише че ще ти дават въпросния телевизор, промоцията била регионална , но никаде няма инфо за нея нито на страницата нито в брошурата. Дали това е някъкъв трик според вас?
имаше такава промоция за 2 магазина във Варна - Пикадили Владиславово и Метро (или Техномаркет, не помня).

Дато

Към пакет Smart вече е наличен канала "Детский мир" в IPTV на Виваком.
До края на седмицата се очаква старта на TV1, TRT и BGTV.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания