Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, 16-01-2012, 00:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

GeorgiD

ЦитатДо края на седмицата се очаква старта на TV1, TRT и BGTV.

;;536  :drink:

Da Vinci Learning не им е в приоритетите, но могат да пуснат десетки други бози на негово място... ;;621

haha

Цитат на: GeorgiD;189419;;536  :drink:

Da Vinci Learning не им е в приоритетите, но могат да пуснат десетки други бози на негово място... ;;621

То па един канал...:lol15:

Миро

Цитат на: GeorgiD;189419;;536 :drink:

Тоя пък орева всички форуми за това "Давинчи". То не бяха булсати, салати, мегалани, близута... сякаш е абонат на всички.

haha

Цитат на: Миро;189422Тоя пък орева всички форуми за това "Давинчи". То не бяха булсати, салати, мегалани, близута... сякаш е абонат на всички.
Абе знаеш ли,индивиди всякакви.;;573

GeorgiD

Цитат на: Миро;189422Тоя пък орева всички форуми за това "Давинчи". То не бяха булсати, салати, мегалани, близута... сякаш е абонат на всички.

Извинявам се, оспамих ви форумите, ама какво съм виновен, че не го пускат? :lol15: Като го пуснат и хората започнат да го гледат, ще кажа- Евала, браво, наздраве... ;;650

:worry:

Цитат на: haha;189420То па един канал...:lol15:

Да не повярва човек, все най-хубавите канали ви пускат- TV1, BGTV и един турски. Евала-машала-ашколсун. ;;573

Antonio

Цитат на: GeorgiD;189431Извинявам се, оспамих ви форумите, ама какво съм виновен, че не го пускат? :lol15: Като го пуснат и хората започнат да го гледат, ще кажа- Евала, браво, наздраве... ;;650

:worry:

Да не повярва човек, все най-хубавите канали ви пускат- TV1, BGTV и един турски. Евала-машала-ашколсун. ;;573

Колко мъка...;;573
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

hbprince

Здравейте! Имам 2 приемника на Виваком, хванах офертата за 3 години Виваком и вървят на 12,80 и за доп.2,40. Решил съм, обаче, да си пусна и IPTV, но скоростта на интернета ме тревожи, както и това, че не намирам никъде точни цени. Някой може ли да ме светне колко ще струва IPTV+2-та ми приемника от преди това+свестен интернет поне над 4-5mbps за торентите ? И изобщо има ли такъв вариант ? :D

AleksK

Цитат на: hbprince;191856Здравейте! Имам 2 приемника на Виваком, хванах офертата за 3 години Виваком и вървят на 12,80 и за доп.2,40. Решил съм, обаче, да си пусна и IPTV, но скоростта на интернета ме тревожи, както и това, че не намирам никъде точни цени. Някой може ли да ме светне колко ще струва IPTV+2-та ми приемника от преди това+свестен интернет поне над 4-5mbps за торентите ? И изобщо има ли такъв вариант ? :D

Имаш ли оптика или ще си по ADSL.

Галин Тодоров

hbprince , ако си на ADSL се обади на 123 да тестват свързаността и да ти кажат колко и какви услуги ще може да се ползват на твоята ADSL линия. Ако си на FiberNet няма да има проблем да си свържеш до 4 приемника :)

hbprince

Не ми разбрахте идеята - искам да се преместя на Виваком и да си пусна интернет и IPTV телевизия, не съм го ползвал досега, а съм ъплоудър в доста сайтове и ми трябва по-бърз интернет - минимум 5мб/с сваляне и 1-2мб/с качване при торентите, но не срещнах посочени скорости, когато се ползва заедно с този тип телевизия и затова питам. Иначе най-вероятно ще е Fibernet, все пак не желая телевизията да ми дърпа и от скоростта на интернета :D

Досев

Файбър нет има само в 2 квартала на София и 3 квартала във Варна.

Останалите градове се предлага само Адсл чиято макс.скорост е 5 мбита.
[SIGPIC][/SIGPIC]

digipro

Цитат на: Досев;191968Останалите градове се предлага само Адсл чиято макс.скорост е 5 мбита.

Сега съм на договор за 10 мегабита и нормално си държи 8. Преди бях на някаква оферта за 20 мегабита, но съм далеч от пощата и се закачах до 12 мегабита.

Златанов

Имал съм ADSL с 10 мегабита допреди година и нещо в Пловдив. Линията беше бетон. Носеше до 19, но по договор имах 10 и толкова получавах. Друг е въпросът, че ъплоуда беше 1 мегабит по спомен.

Продължавам да не разбирам идиотщината на Виваком да пускат оптика до входа и оттам с UTP. В Пловдив уж бяха решили да се прави FTTH, но в последния момент преди проектирането, някоя умна глава пак е наложила идеята за FTTB и още преди да започнат да предлагат услугата, се компрометират. Не че няма да има балъци, които да я ползват, но в един момент ще има претоварване и тогава не ги виждам. Ама да са живи и здрави де. Явно някой ходатайства за доставки на UTP. Това е единственото логично обяснение.
Не виждам какво ще стане с нета, ако на даден суич има 15 абоната и всички те пуснат на два приемника HD канал с битрейт 12 мегабита.

Калин72

Аз пък плащам за 10 и получавам 10 :) Доволен съм, не прекъсва, и ми задоволява нуждите :)

hbprince

Ето, че се появи спирачката - този интернет хич не ми харесва като скорост:s103 Сега съм на едни, при които не бях плащал 3 месеца и 10 дни и не ми го бяха спряли, свалям с 7-10мб/с, качвам с по 4-5мб/с и всичко това за 10лв. :D Явно няма смисъл да се опитвам сам да си режа главата през кръста :D

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания