Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, 16-01-2012, 00:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lafcheto

Днес забелядах интересна добавка на IPTV платформата. В менюто "видео" е добавена нова категория "HBO ON DEMAND", която е разделена на подкатегарии НВО продукции, европейско кино, сериали и т.н. Аз съм абонат на НВО ON DEMND но филмите ми излизат само на старото място в категорията НВО при общите филми. На новото място ми дава грешка "все още няма съдържание":eek:

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2

Antonio

Цитат на: Lafcheto;177512Днес забелядах интересна добавка на IPTV платформата. В менюто "видео" е добавена нова категория "HBO ON DEMAND", която е разделена на подкатегарии НВО продукции, европейско кино, сериали и т.н. Аз съм абонат на НВО ON DEMND но филмите ми излизат само на старото място в категорията НВО при общите филми. На новото място ми дава грешка "все още няма съдържание":eek:

Ще има съдържание.;)
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

Lafcheto

Цитат на: Antonio;177699Ще има съдържание.;)

Аз съм на море до другата седмица дано ме зарадват като се върна :)

батмиро21

може ли някой на IPTV-то на Виваком да сподели кой канали имат Пауза и архив.Аз съм на мегалан IPTV но time shift-е само на около 10-15 канала повечето от които са музикални и не ми върши абсолютно никаква работа.Надявам се поне при Виваком нещата да съответстват на рекламите.

Lafcheto

Цитат на: батмиро21;177718може ли някой на IPTV-то на Виваком да сподели кой канали имат Пауза и архив.Аз съм на мегалан IPTV но time shift-е само на около 10-15 канала повечето от които са музикални и не ми върши абсолютно никаква работа.Надявам се поне при Виваком нещата да съответстват на рекламите.

Това не зависи нито от Виваком, нито от Мегалан. Малко канали допускат тази функция, не знам по какви съображения. БТВ заради voyo но останалите? За пълен списък прш Виваком отвори vivacom.bg/tv и към каналите които предлагат съответната функция има голям F бутон и като го нетиснеш показва коя точно функция предлага.

Досев

Има ли някой с файбър нет 30 mbit + IPTV с всички HD канали?  
Да сподели, как се държи нета, като се гледа HD канал и може ли да се сърфира в международни сайтове в същия момент?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Галин Тодоров

Досев, връзката ти е в пъти над необходимото да се гледа тв и да ползваш интернет. Трафика които ще генерираш за ип телевизията няма да е от 30те ти мегабита за интернет, тоест каквото и да гледаш да телевизията, няма да се отази на скоростта на интернета ти.

Досев

Те 30 мбита технически можа да са предостатъчни, ама искам мнение от абонат на файбър нет 30 или 50 mbit в комплект с iptv и hd пакет!  
Kакво е положението и колко реално мбита стигат до компютъра му, от това за което плаща!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Галин Тодоров

Според мен си мислиш, че имаш 30мбпс и за двете услуги. 30 мегабита си ги имаш за интернета. трафика за иптв НЕ влиза в тях. Тоест за нет са ти предоставени 30 мбпс, ип телевизията ще си ползва колкото и трябва отделно. Физически имаш поне 100 мегабита, така че системата ще ти предостави 30 за интернет и няма да имаш недостиг на трафик, ако ще да вържеш 4 приемника и да им пуснеш HD канали на всичките едновременно.

мнн

Цитат на: Досев;178119Те 30 мбита технически можа да са предостатъчни, ама искам мнение от абонат на файбър нет 30 или 50 mbit в комплект с iptv и hd пакет!  
Kакво е положението и колко реално мбита стигат до компютъра му, от това за което плаща!
15 МБит/с ADSL, 1 STB -гледам Евро Спорт HD, торентите вървят с над 1 МБАЙТ/с и браузвам без проблеми на 2 PC-та

alexteam

на АДСЛ, активират ли ХД телевизиите??

Antonio

Цитат на: alexteam;178301на АДСЛ, активират ли ХД телевизиите??

Да.;)

Досев

На мен  в офиса на Виваком ми казаха да изчакам за файбър нет до началото на есента за моя кв.
С адсл е мъка хд пакета за който ще се абонирам.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Цец0

Цитат на: Досев;178318На мен  в офиса на Виваком ми казаха да изчакам за файбър нет до началото на есента за моя кв.
С адсл е мъка хд пакета за който ще се абонирам.
Ех, Досев, Досев... Помня как мрънкаше като недоеб**а стара мома докато се махнеш от малоумния им ADSL, сега пак там ще се натресеш както те гледам.... ГоУем си :lol15:

Antonio

Много си е добре дори.:worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания