Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, 16-01-2012, 00:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lafcheto

Цитат
ЦитатНяма проблем,с изключение на едно-две замръзвания на картината,но след рестарт отзад от копчето си тръгва веднага,а иначе услугата я ползвам от 15дни и съм доволен.
Имаш ли добавен Smart HD или Smart пакет? Ако да, заслужава ли си съдържанието за тази висока цена?

Аз го имам активиран пакета, основно заради DM SAT за баща ми, че се кефи на сръбска музика и съм доволен :) За HD не мога да коментирам, при мен са заключени през ADSL защото имам допълнителен приемник. HD каналите си ги гледам през Сателайт БГ :)

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2

Lafcheto

Цитат на: haha;172526Няма проблем,с изключение на едно-две замръзвания на картината,но след рестарт отзад от копчето си тръгва веднага,а иначе услугата я ползвам от 15дни и съм доволен.

Имам и аз едно питане. Абонирал ли си се за HBO MAX пакета? По-специално ме интересува филмите от VOD категорията HBO ON DEMAND дали ти тръгват? При мен така и не успяха да ги подкарат....ту проблема билб че нямам HD канали - но тогава как ми тръгват HD филмите от VOD секцията на Виваком....ту било недостатъчна скорост на линията и какви ли не още тъпи оправдания. А скоростта е 18mbs....

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2

Галин Тодоров

Цитат на: Lafcheto;172564но тогава как ми тръгват HD филмите от VOD секцията на Виваком....ту било недостатъчна скорост на линията и какви ли не още тъпи оправдания.

При ADSL и 2 приемника може да гледаш HD VOD само, без HD каналите. Ако си само с един приемник тогава може и HD VOD и HDTV. Всъщност HD VOD може да имаш и на линия под 18мбпс, ако е над 14-15 може да се гледат, при условие, че има само един приемник към услугата :)

slaitt

Споделете как е качеството на Eurosport на IPTV защото по сателита е ужасно ;;601
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

haha

Цитат на: slaitt;173123Споделете как е качеството на Eurosport на IPTV защото по сателита е ужасно ;;601
Отлично.

slaitt

Споделете на IPTV платвформата Viasat Explorer на какъв език е и дали има бг субтитри че на сателитната от вчера са пуснали руски дублаж и субтитри на друг език и не могат да се сменят.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Antonio

Цитат на: slaitt;174126Споделете на IPTV платвформата Viasat Explorer на какъв език е и дали има бг субтитри че на сателитната от вчера са пуснали руски дублаж и субтитри на друг език и не могат да се сменят.
Със субове си е.;)
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

slaitt

Цитат на: Antonio;174286Със субове си е.;)

Аз им подадох сигнал за канала и го оправиха на същия ден.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Antonio

На IPTV платформата обаче няма радиа.;;601

martinz.x

Цитат на: Antonio;174426На IPTV платформата обаче няма радиа.;;601
И защо са ти?

Antonio

Цитат на: martinz.x;174484И защо са ти?

Само заключение.

Дато

Програмите Viasat Nature HD, Планета HD, Disney Channel и National Geographic с по-високо качество ли са при IPTV платформата в сравнение със сателитната телевизия на Виваком?
Ще съм много благодарен, ако някой който ползва и двете услуги да отговори за двата HD канала и за Disney Channel и National Geographic.
Има ли замъгляване на картината?

Antonio

Ако си на 40 канала не можеш да добавяш на 60 или 70 канала,само при подновяване на договора,ебати политиката на този оператор,пълни измекяри.:lol15:

АТАНАС15

Цитат на: Antonio;177344Ако си на 40 канала не можеш да добавяш на 60 или 70 канала,само при подновяване на договора,ебати политиката на този оператор,пълни измекяри.:lol15:
не съм съгласен на мени ми позволиха месец след подписването
или [SIGPIC][/SIGPIC]

Antonio

Цитат на: АТАНАС15;177345не съм съгласен на мени ми позволиха месец след подписването

Говорим да си плащаш месец за месец.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания