Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, 16-01-2012, 00:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Дато

Цитат на: martinz.x;171675Нов тест канал се появи при IP-tv на Виваком.

Възможно ли е да напишеш какво точно се изписва в момента за тест канала като превключиш, има ли някакво означение? Има ли вероятност това да е HD тест?:c040:

Дано да е Da Vinchi Learning или MGM, но според мен ще е някой спортен или музикален канал. Между другото преди около месец, някъде излезе информация, че вече BOX TV има HD версия. Дано повече оператори започнат разпространението й.

martinz.x

Канала е HD Test, няма никакво инфо в EPG-то за да кажа какво е.

Дато

Цитат на: martinz.x;171691Канала е HD Test, няма никакво инфо в EPG-то за да кажа какво е.

Благодаря. Иначе БНТ1 HD продължава ли и в този момент да се излъчва по IPTV платформата на Виваком?

martinz.x

Не, не се излъчва канала.

НАА

Цитат на: Дато;171686Между другото преди около месец, някъде излезе информация, че вече BOX TV има HD версия. Дано повече оператори започнат разпространението й.
Да, BOX MUSIC TV има HD версия. Повече от месец върви при MSat Cable;;650

Дато

Цитат на: НАА;171711Да, BOX MUSIC TV има HD версия. Повече от месец върви при MSat Cable;;650
Благодаря за отговора! Във Full HD ли се излъчва и много добро ли е качеството на картината? Знаеш ли за друг оператор, който излъчва българската HD музикална програма?
Клиповете повтарят ли се често и програмата 1:1 ли е със стандартната версия?:;802

d.ivanov

Цитат на: Дато;171749Благодаря за отговора! Във Full HD ли се излъчва и много добро ли е качеството на картината? Знаеш ли за друг оператор, който излъчва българската HD музикална програма?
Клиповете повтарят ли се често и програмата 1:1 ли е със стандартната версия?:;802

Качеството е приемлово, снимано е с евтини HD камери и трудно може да се каже, че е истиснко HD, на моменти сварвам клипове, които са снимани с обикновена камера, но като цяло канала става... :))

Дато

Цитат на: didomh;171750Качеството е приемлово, снимано е с евтини HD камери и трудно може да се каже, че е истиснко HD, на моменти сварвам клипове, които са снимани с обикновена камера, но като цяло канала става... :))
Мерси. Имаш ли време,ако може да публикуваш в темата за MSAT актуалната листа от  всички предлагани програми на MSAT Cable в SD и HD формат? Благодаря!

И трите варненски канала ли се излъчват още?

d.ivanov

Цитат на: Дато;171751Мерси. Имаш ли време,ако може да публикуваш в темата за MSAT актуалната листа от  всички предлагани програми на MSAT Cable в SD и HD формат? Благодаря!

И трите варненски канала ли се излъчват още?

Хмм, трябва да намеря време да ги опиша, защото нямам опция както при LG да свалям листта автоматично, иначе за кои канали става дума, че не знам имаме ли три във Варна  :)

Дато

Цитат на: didomh;171752Хмм, трябва да намеря време да ги опиша, защото нямам опция както при LG да свалям листта автоматично, иначе за кои канали става дума, че не знам имаме ли три във Варна  :)
Имах в предвид "Телевизия Варна", "Черно море" и "БНТ 2 Варна".

d.ivanov

Цитат на: Дато;171754Имах в предвид "Телевизия Варна", "Черно море" и "БНТ 2 Варна".

Още ги има, тя "Черно Море" е тяхна, тоест на ТИМ, но ТВ Варна според мен е време да приключи съществуване, то не знам дали някой изобщо я гледа...

НАА

Цитат на: Дато;171749Благодаря за отговора! Във Full HD ли се излъчва и много добро ли е качеството на картината? Клиповете повтарят ли се често и програмата 1:1 ли е със стандартната версия?:;802
Да, Full HD е. 1:1 е със SD-то. В канала видимо не са наясно с форматите 16:9 и 4:3 или им е все едно как пускат клиповете. Новата продукция от последните 5-6 месеца е в 16/9 и отлично качество. ;;650

Чушкопека

В Ариел,  Черно Море, БНТ2 и Канал 0 вървят цифрово, а ТВ Варна и БНТ 2 аналогово, но като знам, че Ариел и МСАТ Кейбъл са като скачени съдове, значи все тая. На МСАТ поне до скоро имаше и СКАТ+

Дато

Цитат на: НАА;171756Да, Full HD е. 1:1 е със SD-то. В канала видимо не са наясно с форматите 16:9 и 4:3 или им е все едно как пускат клиповете. Новата продукция от последните 5-6 месеца е в 16/9 и отлично качество. ;;650
Предполагам, че с времето ще доизпипат всички детайли. Крайно време беше да се даде нов шанс на българската поп музика чрез денонощен специализиран БГ канал.

Цитат на: didomh;171755Още ги има, тя "Черно Море" е тяхна, тоест на ТИМ,  но ТВ Варна според мен е време да приключи съществуване, то не знам дали  някой изобщо я гледа...
До колкото знам "ТВ Варна" дори ще се излъчва и чрез DVB-T сигнал, когато се цифровизира изцяло ефира във Варна.

d.ivanov

Цитат на: koko_varna;171759В Ариел,  Черно Море, БНТ2 и Канал 0 вървят цифрово, а ТВ Варна и БНТ 2 аналогово, но като знам, че Ариел и МСАТ Кейбъл са като скачени съдове, значи все тая. На МСАТ поне до скоро имаше и СКАТ+

Ми то при МСАТ ТВ Варна е цифрово, но все едно, че я гледам аналогово, явно я ловят със стайна антенка...

Цитат на: Дато;171761До колкото знам "ТВ Варна" дори ще се излъчва и чрез DVB-T сигнал, когато се цифровизира изцяло ефира във Варна.

Притрябвало ни такава телевизия, ама арменците няма да си дадат трибуната толкова лесно... ;)

пс. Интересно ми е , дали Херос все още имат своя телевизия "Херос ТВ" и "Херос Мюзик"

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания