Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем със Samsung 32D6000!

Започната от Йоличова, 02-01-2012, 17:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НАА

Цитат на: dodo_pv;136381Като цяло проблемите се дължат на калпави компоненти и недоизтествани изделия. При Самсунг е по-скоро второто ;)

Първото / Второто... сигурно е и до късмет.
Едно домашно кино Samsung HT-X250  го тествах година и 2-3 месеца и накрая се самозапали, изпуши си както си работеше. Дали ще е било само недотествано... Да не говорим че оптиката му се скапа още на третия месец....  Sorry че разводних темата;;650

rockman

Занесете телевизора в магазина,ако сте от София го занесете в сервиза в Техномаркета на Цариградско шосе.

елена3

имам проблем с телевизор samsung 32 D6000 и карта Conax поставих ия работеше няколко дни и днеска ми изписва no card inserted :(

rockman

1. Размърдайте леко картата,или я извадете внимателно и наместете пак.
2. Има ли любопитно детенце у вас,което да е обърнало картата обратно?

елена3

Цитат на: rockman;1364321. Размърдайте леко картата,или я извадете внимателно и наместете пак.
2. Има ли любопитно детенце у вас,което да е обърнало картата обратно?[/

пробвах нестава пак сщото изписва. картата не е пипaна

civica

Е става това ! Модула е нов ?
Извадете картата и после модула - пъхнете ги два-три пъти един в друг , изключете ТВ , извадете кабела на кабеларката и изчакайте 10/20 мин ! После поставете модула с картата и тогава включете ТВ !
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

елена3

Цитат на: civica;136440Е става това ! Модула е нов ?
Извадете картата и после модула - пъхнете ги два-три пъти един в друг , изключете ТВ , извадете кабела на кабеларката и изчакайте 10/20 мин ! После поставете модула с картата и тогава включете ТВ

ще пробвам

ети

Интересуваме Samsung D8000 който е със сателитен тунер може ли да подава сигнал на мотора на сателитната чиния за да се върти

НАА

Цитат на: ети;136495Интересуваме Samsung D8000 който е със сателитен тунер може ли да подава сигнал на мотора на сателитната чиния за да се върти
А случайно да забеляза темата преди да питаш? Отвори си сайта на Samsung и си чети. Интересно как за 2 дни се натрупаха 4-5 сукалчета, току що регистрирани, питащи и описващи проблеми на Samsung. Фен съм на Sony, но все пак е дразнеща тенденция.

Йоличова

Здравейте отново! Занесох телевизора в сервиза на Техномаркет в Люлин и ми казаха, че проблема е изгоряла част в блока. Сега чакаме да дойде нов блок! Дано да стане бързичко. Ако някой знае нощо повече за този блок нека ми пише! Интересува ме, до колко е сериозен проблема и дали няма шанс да се случва често. Благодаря!

ети

Цитат на: НАА;136497А случайно да забеляза темата преди да питаш? Отвори си сайта на Samsung и си чети. Интересно как за 2 дни се натрупаха 4-5 сукалчета, току що регистрирани, питащи и описващи проблеми на Samsung. Фен съм на Sony, но все пак е дразнеща тенденция.
ТЕМАТА Е Проблем със Samsung 32D6000! не виждам Sony

елена3

Цитат на: елена3;136466
Цитат на: civica;136440Е става това ! Модула е нов ?
Извадете картата и после модула - пъхнете ги два-три пъти един в друг , изключете ТВ , извадете кабела на кабеларката и изчакайте 10/20 мин ! После поставете модула с картата и тогава включете ТВ

ще пробвам

пробвах нестава :(

НАА

Цитат на: ети;136503ТЕМАТА Е Проблем със Samsung 32D6000! не виждам Sony
Да, точно така - темата е проблем с 32D6000. А ти пишеш във всички теми за нещо, което те е домързяло да потърсиш / прочетеш. Ето тук са ти го казали още по-ясно:

Цитат на: БАЙ ИВАН;136509Прочете ли ШИ? :lol15: На стр.39 пише :lol15: - да :worry: И вземи прочети е-инструкцията, за да не питаш после пак. п.п. Първо се чете и после, ако не е ясно се пита :lol15:.

civica

Цитат на: елена3;136508
Цитат на: елена3;136466пробвах нестава :(

Това не е добре , но не разбрах какъв е модула , нов ли е , на оператора ли е , има ли гаранция ? Може да има и проблем с сигнала на кабелния оператор или да не е платено и да е спряна картата !?
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

dodo_pv

Цитат на: Йоличова;136500Здравейте отново! Занесох телевизора в сервиза на Техномаркет в Люлин и ми казаха, че проблема е изгоряла част в блока. Сега чакаме да дойде нов блок! Дано да стане бързичко. Ако някой знае нощо повече за този блок нека ми пише! Интересува ме, до колко е сериозен проблема и дали няма шанс да се случва често. Благодаря!

:lol15:    

Пост #27 !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания