Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем със Samsung 32D6000!

Започната от Йоличова, 02-01-2012, 17:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

koscom

Цитат на: AGT;143983Казано по просто samsung си е марка в средния ценови клас и затова съм си я купил и засега съм доволен. Че не е с най ниско качество е ясно .Че не е с най високо също. Както казах има доста марки които са над нея . Под парите са определящ фактор имах в предвид ,че не са ми се харчили  4000-5000лв за телевизор а съм минал с 420паунда ( 950лв) за нещо което на БГ пазара по същото време беше 1400лв. Пак казвам имам си далеч по добри фаворити в електрониката от самсунг . Хайде със здраве  ;;650

P.S Забравих да добавя , че има разлика в качеството на електрониката която влиза в Бг и тази за другия пазар (западния )

Супер си е Самсунга.Повечето от матриците на другите марки са Самсунг.

Чък Норис

Цитат на: AGT;143983Забравих да добавя , че има разлика в качеството на електрониката която влиза в Бг и тази за другия пазар (западния )
Това важи за всички марки не само за самсунг, на запад е трудно да видиш на телевизор за 1100 евра отпечатъци от пръсти по вътрешната част на стъклото или да имаш лека пукнатина по същото, но в БГ е нормално и ако не си го видял когато го купуваш-> гаранцията не важи.
Но пък монетата има две страни, от другата година в Германия е напълно възможно да се забрани мултимедия плеър в телевизорите или поне усб-то, това ще го направят с цел да ограничат гледането на "пиратски" филми. Така, че в БГ моделите ще си има плеър и усб, а в немските не. :hammer:

анелия борисова

Здравейте, наскоро си купих ТВ SAMSUNG UE-32D6000 и 3D очила SAMSUNG SSG-P31002/XC, някой може ли да ми каже от къде да си сваля  филми и мога ли през USB да ги гледам или трябва специален плеър. Какъв формат трябва да бъдат филмите?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания