Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем със Samsung 32D6000!

Започната от Йоличова, 02-01-2012, 17:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Йоличова

Да видях го поста, обаче в техномаркета казаха, че няма шанс да ни дадат 5 годишна гаранция! За съжаление!

елена3

Цитат на: civica;136522
Цитат на: елена3;136508Това не е добре , но не разбрах какъв е модула , нов ли е , на оператора ли е , има ли гаранция ? Може да има и проблем с сигнала на кабелния оператор или да не е платено и да е спряна картата !?[/QU

нов е не е на кабелниат оператор.Conax e да има гаранция 24m на msat сам

civica

Цитат на: елена3;136534
Цитат на: civica;136522
Цитат на: елена3;136508Това не е добре , но не разбрах какъв е модула , нов ли е , на оператора ли е , има ли гаранция ? Може да има и проблем с сигнала на кабелния оператор или да не е платено и да е спряна картата !?[/QU

нов е не е на кабелниат оператор.Conax e да има гаранция 24m на msat сам

Това е добре , но ако е от модула ?? Имаш ли откъде да вземеш друг такъв за проба , но ако не е от него и ако оператора няма вина - ТВ е за сервиз , предполагам , а и нали е нов !
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

елена3

Цитат на: civica;136535
Цитат на: civica;136522Това е добре , но ако е от модула ?? Имаш ли откъде да вземеш друг такъв за проба , но ако не е от него и ако оператора няма вина - ТВ е за сервиз , предполагам , а и нали е нов !

da nov e vzex go septemvri mese4 i si raboti bez problemi po prin4ip.niamam dryg modyl

елена3

Цитат на: civica;136535
Цитат на: civica;136522Това е добре , но ако е от модула ?? Имаш ли откъде да вземеш друг такъв за проба , но ако не е от него и ако оператора няма вина - ТВ е за сервиз , предполагам , а и нали е нов ![

нов е телевизора взех го ноември равоти си иначе вез проблеми. нямам др модул

Йоличова

Здравейте! Днес се обаждах до сервиза да ги попитам какво става! Казаха ми че е изгорял някакъв IP борд! Някой знае ли какво е това? Благодаря!

Ивайло Шаклев

Ами казва ти да не го пипаш за няколко минути след това се появява прозорец в които показва колко от софтуера е свален (като на компютър) после се рестартира изписва че се инсталира след това пак се рестартира  , после показва надписа SMART - пак се рестартира и е готов .     При мен така протече споменатия по горе Ъпдейт.
 Няколко минути преди да се случи това ми каза че се нуждае от ъпдейт и ми изтърка приложението на YouTube , после си го изтеглих и беше по различно от предишното (по ми харесва ). Телевизора ми също е 6000
Medi@Link ML1150S
SAMSUNG UE48JU6440
Skyworth hph07

NVG

Цитат на: Йоличова;137407Здравейте! Днес се обаждах до сервиза да ги попитам какво става! Казаха ми че е изгорял някакъв IP борд! Някой знае ли какво е това? Благодаря!
-това е:

-но дали са ти казали истината е под въпрос?

Йоличова

Здравейте! Ние пак имаме проблем с ТВ-то! Да започна от начало!Както бях писала смениха ни main board на телевизора и нещата тръгнаха супер! Обаче до днес. Преди секунди започна да зацикля говора и да се рестартира Тв-то! Някакви идеи? Направи го няколко пъти и сега пак започна да работи, но докога? Някой имал ли е подобен проблем? Благодаря!

register

настоявай да ти подменят целия телевизор или да ти върнат парите
в правото си си след като ремонтът не е довел телевизора до състояние подходящо за експлоатация

ако си спомняш аз имах същия проблем - след като го върнах на магазина, поседя при тях и сами си предложиха да го сменят (не говорим за българия но все пак)

moreg

Искай да ти го подменят целия или замяна с доплащане от твоя страна и си вземете или LG или Panasonic от Samsung бягай далече защото това са телевизорите даващи най-често дефекти;)
DM 920 UHD, DM 500 HD

dzumba

Ти, Първолете, утре като се разболееш,значи ли ,че всички трябва да избягат от тебе!?Да не говориме,че жив и здрав си целия дефектен!

AGT

Цитат на: moreg;143232Искай да ти го подменят целия или замяна с доплащане от твоя страна и си вземете или LG или Panasonic от Samsung бягай далече защото това са телевизорите даващи най-често дефекти;)

Така е защото са на с най голям брой процент продадени TV.Нормално е и процентно да дават дефект.Аз съм с Samsung макар фаворити да са ми съвсем други марки но парите са определящ фактор все пак :s104
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

dodo_pv

Цитат на: AGT;143638Така е защото са на с най голям брой процент продадени TV.Нормално е и процентно да дават дефект.Аз съм с Samsung макар фаворити да са ми съвсем други марки но парите са определящ фактор все пак :s104
Би ли споделил какво разбираш под това, парите да са определящ фактор? Да даваш максимално количество от тях за стоката с най-ниско качество ли? Ако да, абсолютно си прав! ;)

AGT

Казано по просто samsung си е марка в средния ценови клас и затова съм си я купил и засега съм доволен. Че не е с най ниско качество е ясно .Че не е с най високо също. Както казах има доста марки които са над нея . Под парите са определящ фактор имах в предвид ,че не са ми се харчили  4000-5000лв за телевизор а съм минал с 420паунда ( 950лв) за нещо което на БГ пазара по същото време беше 1400лв. Пак казвам имам си далеч по добри фаворити в електрониката от самсунг . Хайде със здраве  ;;650

P.S Забравих да добавя , че има разлика в качеството на електрониката която влиза в Бг и тази за другия пазар (западния )
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания