Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Изтрит DYNDNS акаунт

Започната от yavoor, Октомври 23, 2011, 07:13:10 PM

« назад - напред »

миро86

Цитат на: mit;327393Нямам думи...
Ако и това трябва да обяснявам... смени бизнеса.

А защо си мислиш че всеки тук е бизнесмен?

mit

Цитат на: миро86;327400А защо си мислиш че всеки тук е бизнесмен?

Ти не ми казвай какво си мисля за всеки.

Цитат на: martinski;327386т.е. това трябва да го направят мойте клиенти за  да ме виждат. Аз няма какво да направя при мен за да ме виждат :(

миро86

Ок, мисълта ми беше да обясниш наистина за тези които не разбират (не са т.н. бизнесмени). Аз съм от тях и не разбрах какво точно да направя с този днс.

mit

Цитат на: миро86;327415Ок, мисълта ми беше да обясниш наистина за тези които не разбират (не са т.н. бизнесмени). Аз съм от тях и не разбрах какво точно да направя с този днс.

http://dtv-bg.com/showpost.php?p=327384&postcount=109

Което означава че трябва да има този DNS в настройките на мрежовото устройство което ви търси.

Иначе казано :Ако ползвате Гугъл DNS-ите е все едно да питате някой от Русе , който не е стъпвал в София дали знае къде е улица Крайбрежна в Симитли.
Тези които съм посочил знаят къде е улицата.

Чък Норис

Цитат на: миро86;327415Ок, мисълта ми беше да обясниш наистина за тези които не разбират (не са т.н. бизнесмени). Аз съм от тях и не разбрах какво точно да направя с този днс.
http://www.cyberciti.biz/faq/howto-linux-bsd-unix-set-dns-nameserver/

Ламерът

В момента направо не се отваря сайта.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

ceco2000

Цитат на: Продуцентът;327376Имам .com и .net и не рабоят, с промяна на днс-а се оправят.
добре де, а ма язе съм на .net. апа немем проблеми. гледам всички свине са на връзка, един нема да не се свърже, виж на .org, всичко е леж. и най- бързо става като вместо юзер препратката в адреса си опишете айпи-то на сървъра, всичко си се завръща с пълни сили. иде реч за сървърските адреси.
те така.

швепса

Отваря се светкавично.

ceco2000

Цитат на: швепса;327441Отваря се светкавично.
не думай, вдигам по швепс наздравица :-))

galiano

Някои от не работещите хостове, вече са онлайн. Изглежда нещата започват да се нормализират.

martinski

Цитат на: mit;327405Цитирай:
Първоначално написано от миро86
А защо си мислиш че всеки тук е бизнесмен?

Ти не ми казвай какво си мисля за всеки.

Цитирай:
Първоначално написано от martinski
т.е. това трябва да го направят мойте клиенти за да ме виждат. Аз няма какво да направя при мен за да ме виждат :(

Под клиенти имам предвид хората, с които съм разменил линии.

рйонков

Да добавя още 1 DNS 157.56.78.73 ;;650 успех.
HONDA - The Power Of Dreams![SIGPIC][/SIGPIC]KATHREIN - The Power Of HD!

tok82

also for all peers/simple user who exchange or just use cs for watching, you can add this name server directly on your dreambox, by doing this:
 Menu -> Setup -> System -> Network -> Nameserver settings
 with remote control write - > 157.56.78.73 -> OK button
 > Add (green button)
 with remote control write -> 157.56.78.93 -> OK button
extrend et4000;5xdm500s;1xdb500-c;cryptobox 500hd;1x ariva 102e;1 x goldenmedia black;3,60m,1,50m,2x1m antena linear motor superjack18;mag250

алт

В момента мисля, че си работи noip

exodus

Цитат на: алт;327481В момента мисля, че си работи noip
"мисля":worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания