Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Изтрит DYNDNS акаунт

Започната от yavoor, Октомври 23, 2011, 07:13:10 PM

« назад - напред »

Чък Норис

Тукащният еквивалент са близалките, който е на близу не е разбрал нищо ;;573

миро86

Оправиха ли го, или при мен не е спирало? Сега видях че навсякъде са писали за проблеми снощи и реших да пробвам моят днс и си влезнах в уеб интерфейса изписвайки днс-а, но не мога да си видя линиите как са че съм далеч на почивка.

AGT

Ти по-добре си затвори web интерфейса да не ти ги види някой друг линиите . :)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Стоян

От служебния комп в центъра на Сф дава че няма връзка. От смартфона (мтел) обаче има.

миро86

Със сменена парола е, могат ли да я прескочат? Знам е има големи спецове ама....

galiano

Като се има предвид, че от съпорта на но-ип изпращат емейли до своите клиенти (не случайно казвам клиенти, защото има засегнати и платени акаунти) с предложение за уж временно решение на проблема, което се изразява в създаването на нови имена. Това би трябвало да подсказва, че скоро реално решение няма да има. А, който е решил да създава нови dns имена, едва ли ще го направи отново там.

AGT

Цитат на: миро86;327370Със сменена парола е, могат ли да я прескочат? Знам е има големи спецове ама....
Вържи попа да е мирно селото !
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

mit

Сложете си опенDNS-и на щайгите и ще тръгне : 208.67.220.220
208.67.222.222

martinakis

Цитат на: galiano;327318Работят всички хостове, които окончават на .com, тоест платените.

Моя завършва на .net и пак е платен.Дано поне платените нямат проблем.
{triax td 110-multefeed -0.8W,4.8E,7E,9E,13E,16E;hirshmann 135 -36E,triax ts 78-multefeed-19E,23E,parabola 220cm,dm500 hd;xtrend ET5000}

Чък Норис

Имам .com и .net и не рабоят, с промяна на днс-а се оправят.

martinski

Цитат на: Продуцентът;327376Имам .com и .net и не рабоят, с промяна на днс-а се оправят.

Би ли обяснил какво направи?
 Регистрация в OpenDNS? конфигурира рутера или ПЦ-то?

mit

Цитат на: martinski;327381Би ли обяснил какво направи?
 Регистрация в OpenDNS? конфигурира рутера или ПЦ-то?
Проблемът е в това че: домейн нейм сървъра който ползвате не вйжда къде е но-ип.
Добавяте или замествате с един от двата посочени горе и всичко тръгва както преди.

martinski

т.е. това трябва да го направят мойте клиенти за да ме виждат. Аз няма какво да направя при мен за да ме виждат :(

mit

Цитат на: martinski;327386т.е. това трябва да го направят мойте клиенти за да ме виждат. Аз няма какво да направя при мен за да ме виждат :(
Нямам думи...
Ако и това трябва да обяснявам... смени бизнеса.

galiano

Според информация от западните форуми, същото се случва и с домейните на DynDns.
ЦитатSome peers with :dyndns.org & dyndns.tv domains are OFF (no adress)

After No-ip comes dy

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания