Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

SAMSUNG UE-40D7000 или SAMSUNG UE-46D6510

Започната от Илиян Коев, 06-10-2011, 16:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ети

Цитат на: Дедал;136527От тук -
http://www.samsung.com/bg/consumer/tv-audio-video/televisions/led-tv/UE46D8000YSXXH-support   ;;650
Благодаря на Дедал и на БАЙ ИВАН  за информацията След като прерових нета намерих един френски сайт който дава ммого подробна информация за доста модели  http://www.lcd-compare.com/televiseur-SAMUE46D8000-SAMSUNG-UE46D8000.htm  ;;650

BOBIKAT

Вече забравих за какво е спора. За това ли беше?
:clickme
In the beginning was dark, and then bang...

ети

Някой знае ли дали в SAMSUNG UE-46D8000 в сателитния тунер има запаметени спътници

civica

" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

ети

Цитат на: civica;136559Има !
могат ли да се гледат свободните канали без карта Обяснете защото и без това няма информяция

БАЙ ИВАН

Цитат на: ети;136563могат ли да се гледат свободните канали без карта Обяснете защото и без това няма информяция
Ми те затова са свободни - да се гледат.
п.п. Свали си бг-е-инструкцията, за която ти дадоха линк и ЧЕТИИИИИИ  - нищо че нямаш още тв.:lol15::lol15::lol15::lol15:
Всичко може, но не всеки го може!

ети

Цитат на: БАЙ ИВАН;136565Ми те затова са свободни - да се гледат.
п.п. Свали си бг-е-инструкцията, за която ти дадоха линк и ЧЕТИИИИИИ  - нищо че нямаш още тв.:lol15::lol15::lol15::lol15:
Свалих я но там пише само как се поставя картата и нищо друго ;;650 Могат ли да се задават честоти обяснете ако можете и знаете с думи прости Кои сателити са За  Панасоник намерих ама за този  НЕ

БАЙ ИВАН

Цитат на: ети;136566Свалих я но там пише само как се поставя картата и нищо друго........
И нищо друго  ;;601?  Ама другото требе да се прочетееееее :s104!!!!!
1. Раздел начинаещи.
2. ПШИ.
3. ВШИ има всичко.
Научи се сам да си ловиш рибата - не е сложно.
Всичко може, но не всеки го може!

BOBIKAT

Аз Ви разправям че тук некой се гъбарка с нас (вас), ама вие не вервате.;;573
In the beginning was dark, and then bang...

ети

БАЙ ИВАНЕ  благодаря и все така :lol15: да помагяш:;810

Манчо66

Здравейте. Имам 2 въпроса.
1. Как да записвам телевизионни програми на хард диск или флашка при samsund d 7000
2. Дефектна ли е матрицата ако се виждат просветки(доста големи) по екрана- на тъмно се виждат големи просветляващи полета по екрана.
Ако може някой да каже ще съм благодарен tvто е още в гаранция.

кокович

Не всяка флашка става. Трябва да може да записва на висока скорост. Телевизора иска да я форматира и после си записваш от бутоните долу. Само на телевизора от който записваш може да се гледа. Има начин и другаде, но телевизора трябв да е рутнат и е малко по сложно.
Просветките са нормални за почти всички LCD  телевизори.Пий си спокойно ракийката и се наслаждавай на картината.Как ги забелязваш тия просветки? Явно гледаш на динамична картина със засилена подсветка.

Манчо66

Мерси за отговора. Просветките ги виждам само вечер на тъмно при преминаване от един канал на друг. Ако се забави стартирането на канала вместо черен екран има екран с по-тъмни и по-светли петна.

Brian

99.9999999% от времето на гледане, на екрана има някаква картина и този черен екран с просветките не го виждаш. Освен ако не си фен на четенето на финалните надписи на филмите. Като добавим и динамичния контраст - ми няма за какво да се тревожим. Извън темата ще отбележа, че най-много се тревожат от това, че са ги прекарали, хората дето най-ги разбират прекарванията. Тъй де - ти като не знаеш как да наредиш някой, как ще се сетиш, че теб те нареждат :worry:
;;612

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания