Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

SAMSUNG UE-40D7000 или SAMSUNG UE-46D6510

Започната от Илиян Коев, 06-10-2011, 16:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Илиян Коев

Здравейте може ли някой да ми помогне да направя избор от двата телевизора? Цената на двата е горе долу еднаква, но с какво да направя компромис с размер на матрицата 40 или 46, за сметка на качество на изображението. Единият е 7 серия, а другия 6 серия LED
SAMSUNG UE-46D6510

SAMSUNG UE-40D7000

dzumba

Цитат на: Илиян Коев;122510Здравейте може ли някой да ми помогне да направя избор от двата телевизора? Цената на двата е горе долу еднаква, но с какво да направя компромис с размер на матрицата 40 или 46, за сметка на качество на изображението. Единият е 7 серия, а другия 6 серия LED
SAMSUNG UE-46D6510

SAMSUNG UE-40D7000
Разлика в качеството трудно ще забележиш,ако са в еднакви условия,а и няма как да има!Но големината ще усетиш всякак!Вземай големия!

lazarus18

Големия естествено.

civica

Колега , D6510 е с бяла рамка , наистина ли ти трябва такъв ?? 46" е за предпочитане - винаги , а щом цената е почти еднаква няма какво да му мислиш толкова ! ;;650
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

BOBIKAT

Цитат на: civica;122532Колега , D6510 е с бяла рамка , наистина ли ти трябва такъв ?? 46" е за предпочитане - винаги , а щом цената е почти еднаква няма какво да му мислиш толкова ! ;;650
Сигурно и той като мен първо е гледал от сайта на техното.
+1 за 46. От неделя съм с такъв и съм много доволен, макар и още да го разучавам.
In the beginning was dark, and then bang...

териминатор3

Колеги някой ще каже ли нещо за SAMSUNG UE-46D8000 има ли хора в форума които го притежават да споделят впечатления от него решил съм да го купуваам какво ще кажете;;601

civica

Гепарда7472

Цитат на: териминатор3;122547Колеги някой ще каже ли нещо за SAMSUNG UE-46D8000 има ли хора в форума които го притежават да споделят впечатления от него решил съм да го купуваам какво ще кажете;;601
Ако за теб е важно да свети надписа Самсунг и металното по рамката в серия D8000,го взимай,ако ли не правиш като мен взимаш си D7000- едно към едно са техн. параметри и се кефиш максимално;;650

териминатор3

Цитат на: Geparda7472;122554Ако за теб е важно да свети надписа Самсунг и металното по рамката в серия D8000,го взимай,ако ли не правиш като мен взимаш си D7000- едно към едно са техн. параметри и се кефиш максимално;;650
Мерси за отговора,искам да попитам телевизора през юсб-то ще въспроизведе ли цял блурей филм,например свален от торентите който е в порядъка около 40гига или ще ми трябва някакво устройство???Става въпрос за D7000 и D8000;;601

Iliyan N

Размера винаги има значение!;;650 46>40,8>7:worry:

Гепарда7472

Цитат на: териминатор3;122566Мерси за отговора,искам да попитам телевизора през юсб-то ще въспроизведе ли цял блурей филм,например свален от торентите който е в порядъка около 40гига или ще ми трябва някакво устройство???Става въпрос за D7000 и D8000;;601
С външен хард пере та пушек се вдига, а за 3D формат е приказка,но със флашка не съм пробвал по голям от 18GB;;650

civica

Цитат на: териминатор3;122566или ще ми трябва някакво устройство???Става въпрос за D7000 и D8000;;601

Може и да ти потрябва , ако искаш нещо повече като звук , но за това си трябва и подходяща техника ! ;)

d.ivanov

Цитат на: Geparda7472;122589С външен хард пере та пушек се вдига, а за 3D формат е приказка,но със флашка не съм пробвал по голям от 18GB;;650

Сигурен?  Аз пък съм сигурен, че цял блурей няма Самсунг който да може да пусне ;)  Говорим за ИСО или за папката със структурата на блурея... :)

civica

То пък голямата екстра - да имаш вграден медиен плеър , вярно , че е много удобно , но всеки евтин външен такъв е в пъти по-добър от вградения ! То вече май никой не си търси ТВ , а екстри !  ;)

териминатор3

Цитат на: civica;122613То пък голямата екстра - да имаш вграден медиен плеър , вярно , че е много удобно , но всеки евтин външен такъв е в пъти по-добър от вградения ! То вече май никой не си търси ТВ , а екстри ! ;)
Колега аз имам външен плеър и си плейва 1080п без проблеми,ама не разбрах може ли например да си вкарам в плеъра или на външен хард диск един блурей 3д цял и да го пусна на телевизора или да го плейва вградения плеър на телевизора? тези блурейове където са по 40 гига и с 150неща вътре,изобщо плейват ли тези телевизори блурей в 3Д формат??;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания