Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

SAMSUNG UE-40D7000 или SAMSUNG UE-46D6510

Започната от Илиян Коев, 06-10-2011, 16:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lazarus18

Цитат на: Продуцентът;122742Разликата м/у c8000 и моделите от ниския клас на д серията не е чак толкова голяма, а хд торентс са големи п*дали. Релийза всеки може да го е направил и качил, не се знае кой се е упражнявал.
Това е абсурно. Това е тракера с най-голям контрол относно качваните неща. Нищо фейк не може да се задържи там.
Нормално е 3д ефекта на подобен филм да е слаб. На всеки "игрален" филм е така. Няма ли някакъв сериозен CGI в сцената, 3д-то е слабо изразено. Така е на всеки подобен 3д филм, който съм имал злощастието да гледам единствено затова, че тарикатите по кината не пускат 2д версиите им.
И ние тука пак сме последни на хорото. Хората по цял свят масово се отказват от 3д и цялата дандания се поддържа от производителите на техника, които продават едни обикновени телевизори на по-високи цени само заради някаква нова тръпка.
Сори, че се отклоних от конкретната тема.

Чък Норис

Цитат на: lazarus18;122773Това е абсурно. Това е тракера с най-голям контрол относно качваните неща. Нищо фейк не може да се задържи там.
Айде да не си говорим глупости, няма контрол, единствено ги интересува да падат кинти от балъците, мога веднага да ти го демонстрирам.

d.ivanov

Цитат на: Продуцентът;122775Айде да не си говорим глупости, няма контрол, единствено ги интересува да падат кинти от балъците, мога веднага да ти го демонстрирам.

Ако беше така, то тогава щяха да са забранили регистрациите на българи и румънци, нали знаеш, че на Бай Ганьо и в гъ*а му не можеш да бръкнеш, камоли да Donate -ва...  :worry:

lazarus18

И какъв е проблема, че искат да печелят пари? Ти за слава ли работиш?
За да изкараш пари от едно начинание като торент сайт, трябва или да го напълниш с реклами като Замунда и Арена, или да взимаш пари от потребителите. Никой не те задължава обаче да плащаш. Ето, аз без абсолютно никакви усилия поддържам коефицент около 2. За те изгонят значи или си егоист и не сийдваш, или не го ползваш често. И в двата случая нямаш място в системата.
Абсолютно приветствам строгите им мерки по поддържането на сайта.
Чакам примери за фейк неща, качени там.

bu12tras

Лазарус ,всичко което съм свалил се ъпва до откат ,защото не трия филми, подържам голяма колекция от филми и нямам проблеми с нито един друг тракер(замунда,арена ,кинозалтв) и в трите коефициентите ми са много големи, при последната ми рег в хдторентс нарочно не съм свалил нещо което ми трябва е нещо което е много търсено и сваляно в момента ,но вече 4 дни от свалени 25ГБ съм качил 1Гб ,пц ми е постояннно вкл и торент клиента работи 24/7 но никой не се закача да дърпа торента който съм свалил от там, преди да въведат донейт с-мата ,този проблем го нямаше.

lazarus18

Проблема е, че това е тракер с предимно чуждестранни потребители. Процента на българите е много нисък, нищо че е бъларски тракер.
Може това да е проблема, но пак казвам, аз изобщо не подбирам какво свалям от там и нямам проблем с коефицента си.
Ето например Star Wars Remux-a. 200GB е и съм качил над 100 вече, а го сийдвам от време на време. Ползвам НАС с торент клиент, който вечер ми бучи повечко и трака диска и го спирам нощем.

BOBIKAT

Цитат на: hitman;122778Лазарус ,всичко което съм свалил се ъпва до откат ,защото не трия филми, подържам голяма колекция от филми и нямам проблеми с нито един друг тракер(замунда,арена ,кинозалтв) и в трите коефициентите ми са много големи, при последната ми рег в хдторентс нарочно не съм свалил нещо което ми трябва е нещо което е много търсено и сваляно в момента ,но вече 4 дни от свалени 25ГБ съм качил 1Гб ,пц ми е постояннно вкл и торент клиента работи 24/7 но никой не се закача да дърпа торента който съм свалил от там, преди да въведат донейт с-мата ,този проблем го нямаше.
Именно това щях да напиша одеве. Кой е виновен, че че съм свалил 6 филма, и само първия ден се Ъп-ше. И как аджеба да направя Ъп, като никой неще филмите.
In the beginning was dark, and then bang...

d.ivanov

Истината е, че няма виновни, просто не сте свикнали да ползвате invite тракери, където има строги правила, не ви завиждам ако ви дойде покана за hdbits.org, аз самия там съм на 0.89 за две години и така и не успях да си вдигна рейтинга...  просто правилата са си правила, за тези които не насмогват има Замунда и Арена...

BOBIKAT

Въпроса не е до насмогване, въпроса е в това, че както каза Хитман, може да имаш и 1 ТБ диск, пълен с филми, дори свалени от хд-торентите, но как да си вдигнеш коефициента, ако няма пиъри да теглят точно тези филми. Изтриеш ли ги, трябва да свалиш нови, а свалиш ли нови, правиш трафик, и после ко праим? Така не е редно, ма те си знаят.

d.ivanov

Цитат на: BOBIKAT;122785Въпроса не е до насмогване, въпроса е в това, че както каза Хитман, може да имаш и 1 ТБ диск, пълен с филми, дори свалени от хд-торентите, но как да си вдигнеш коефициента, ако няма пиъри да теглят точно тези филми. Изтриеш ли ги, трябва да свалиш нови, а свалиш ли нови, правиш трафик, и после ко праим? Така не е редно, ма те си знаят.

Има златни и сребърни торенти, които не отчитат сваленото, теглиш и си правиш буфер.. .:) Така правят почти всички, можеш също така да качваш, аз съм го правил много пъти, там далеч няма всичко на света, има какво да се качи и т.н. идеята на всичко това не  е да е лесно на теб и мен , а да се поддържа p2p...

bu12tras

Еми щом от 3ТБ филми няма какво да си изберат да теглят от мен ,да са живи и здрави, ще тегля от другаде, само ме е яд за remux-ите на кралимарко ;;513

dodo_pv

Искам да добавя, че съм свалил няколко 3D филма от различни торент- сайтове и ми прави впечатление разликата в 3D- ефектите им на един и същ телевизор. При някои от филмите има едни гадни контури около образите, които не мога да изчистя, а при други те почти не се забелязват. Не се споменава дали филмите са конвертирани от 2D или са си били заснети 3D.

териминатор3

Колеги някой от вас има ли представа как се подкарват тези 40гига филми 3Д в iso формат,телевизора не ги чете,имам лаптоп i3-380 Ati-Radeon HD5470 с него дали ще стане номера и плеър TotalMedia Theatre 5???става въпрос за Самсунг с-8000;;601

BOBIKAT

Значи, още не съм тествал тоя номер, но при мен, на моя самсунг има една опция ALLSHARE или нещо подобно, като на компа се инсталира програмка, и през тая програмка се шерва папка, а майче беше и диск от компа, и посредством ALLSHARE телевизора вижда папката (диска) и съответно чете филмите от компа. Не съм сигурен дали се шерва и диск или само папка от диск. Ако става и диск, то можеш да маунтнеш ИСО-то виртуално и после с програмката да шернеш диска. Аз я махнах програмката, щото махнах и всички кабели у дома, останах само на вай-фай, а на компа е 54 Мб и много го товари, старичък е. Програмката е AllShare_2.1.exe от сайта на самсунг.

териминатор3

Kолеги искам само да добавя,днес направихме с моя колега тестове с ISO FULL BLUREY 3D 23giga,телевизора самсунг с8000,занесох моя лаптоп в тях стана за секунди сложих хдми-кабела пуснах DAEMON Tools Lite за да направя виртуален диск,пуснах CyberLink PowerDVD 11 страхотен плеър,телевизора сам си засече че филмите са в 3д и готово всичко на 6 без накъсване и засичане;)пробвах с 3 блурея в исо формат без проблеми,картината един път кристален образ отвякъде:;803остана да си купя Д8000 него съм си харесал,почвам да събирам;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания