Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Трябва ми помощ при избор на Лед Лцд Телевизор

Започната от Ван Бастен, 09-09-2011, 19:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

yavor1

Цитат на: ицо22бг;135594Пичове гледам че тази тема се чете повече.
И аз тръгнах да си купувам телевизор. Ужас. Отиваш, викаш си, е какво сега, взимам там някой и това е, нали са еднакви. Ама не. Почна се...2D, 3D, 4F...Plasma, LCD, LED, LCD-LED, NeoPlasma, Skype!!! SKYPE???? Чакай малко аз уж бях тръгнал да си купувам телевизор, компютър си имам.
Както и да е. Тв-то ще се ползва предимно за Булсатком, филми от домашното кино, и PS3 да връткам. Не искам скайп, нет и други, това ще ми е първия ТВ. По-натам като се ошлайфам и друг.
Единственото което знам че искам да e 42'', да е Full HD, да е до 1100лв. Toва е.
Незнам LCD, Plasma, LED???

Гледам тези двата:
PHILIPS
http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...tml#properties
SONY
http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...tml#properties

тези марки ги забрави, не стават за гледане, като мебел може
виж тук http://www.technomarket.bg/products/09107812/panasonic-tx-p42s30e
PANASONIC TX-P42S30E - 1000лв
42'' (106 СМ.) ПЛАЗМЕН ТЕЛЕВИЗОР G14 ПРОГРЕСИВЕН FULL HD PLASMA ДИСПЛЕЙ РЕЗОЛЮЦИЯ 1920 X 1080 VREAL LIVE ПРОЦЕСОР КОНТРАСТ НАД 2 000 000 : 1 600HZ SUB-FIELD DRIVE INTELLIGENT FRAME CREATION PRO ЦИФРОВИ ТУНЕРИ: DVB-T/C V-AUDIO SURROUND, ЗВУКОВА МОЩНОСТ 2 X 10 W WI-FI READY VIERA CONNECT - ДОСТЪП ДО SKYPE, FACEBOOK, ACETRAX USB 2.0 X 3 - СВЪРЗВАНЕ НА ПАМЕТ, КЛАВИАТУРА, WI-FI VIERA IMAGE VIEWER (AVCHD, DIVX PLUSHD, MKV, JPEG, MP3, AAC) ВХОДОВЕ: HDMI Х 4, COMPONENT, SCART, AV

mistreated

Добре, защо му препоръчвате S серията, като в момента същия размер на G20 е на 1000 лв.
По мое мнение по-добре да вземе 1 година по-стар модел, но да е G, отколкото тазгодишния S.

civica

Щото най-вероятно е мостра , а и при плазмите .... не бих си я взел  , лично мнение !! ;)
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

mistreated

Цитат на: civica;135617Щото най-вероятно е мостра , а и при плазмите .... не бих си я взел  , лично мнение !! ;)

Разбира се, ясно е за мострите. Но не е лошо да иде и да я погледне. Може пък и да не е мостра.

ицо22бг

Пичове мерси много за съветите. Само не разбрах кое е по добре, Плазмите или LCD? за БулСатКом, домашно кино и PS3

sky2

Един допълнителен въпрос към пост №199 и от мен: Кой има по-дълг живот Плазмата или LCD?

lazarus18

Цитат на: mistreated;135623Разбира се, ясно е за мострите. Но не е лошо да иде и да я погледне. Може пък и да не е мостра.
Те от новите модели почти нямат наличности, а мостри на по 1000-2000 часа, а тази си я представям на колко е.
Отделно, S30 е по-добър от G20.

mistreated

Цитат на: sky2;135627Един допълнителен въпрос към пост №199 и от мен: Кой има по-дълг живот Плазмата или LCD?

Животът на плазмата на Панасоник (поне по документи) е 100 хил. часа. При нормално гледане би трябвало да ти стигнат за около 25-30 години :)
Все си мисля, че доста преди този период да мине ще си вземеш нов, просто заради модата :)

mistreated

Цитат на: lazarus18;135629Те от новите модели почти нямат наличности, а мостри на по 1000-2000 часа, а тази си я представям на колко е.
Отделно, S30 е по-добър от G20.

С кое е по-добър?

lazarus18

civica

Мисля си , че не знаеш какво търсиш ! Това е модел от 2010 , но картинката е хубава ! ;;573

ицо22бг

До някъде си прав. Знам само че търся 42'', FULL HD, до 100-1100лв

civica

Аз съм видял само два телевизора с 42" екран под 1100 лв :
1. LG 42LK450
2. Philips 42PFL4606

ПП. Скоро се появи и едно Сони - KDL-42EX410 ! Е , сигурно вече има и други марки , но те не ме вълнуват / Finlux , Neo , Crown , Daewoo , .... / !;)

sky2

Току що, попаднах, на ТОЗИ телевизор. Прави впечатление, че на теория изглежда с доста сериозни параметри, а цената е съвсем приемлива. Въпроса ми е: има ли някаква уловка,  или проблем с този модел?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания