Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Blizoo - NEW HD CHANNELS 01.06.11

Започната от paymaster, 01-06-2011, 06:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Досев

Цитат на: Ачо;186939Ето

Много мазен БТВ Екшън HD и то на това малко 27 инчово хд мониторче :hammer:
[SIGPIC][/SIGPIC]

alexteam

само мачовете ще са ХД, най - вероятно първоначално...

venko1407

Цитат на: Досев;186958Много мазен БТВ Екшън HD и то на това малко 27 инчово хд мониторче :hammer:
При мен разликата е огромна, доста добро качество, с модул съм, на 32 инча тв.

Ачо

Цитат на: Досев;186958Много мазен БТВ Екшън HD и то на това малко 27 инчово хд мониторче :hammer:
Мониторчето е 50инча и картината не е толкова лоша,но снимката не стана много добре,но колкото да се види за какво става въпрос,бива,даже мисля,че е по добре от сд канала,но това е мое мнение.
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

preslav

Цитат на: Ачо;186966Мониторчето е 50инча и картината не е толкова лоша,но снимката не стана много добре,но колкото да се види за какво става въпрос,бива,даже мисля,че е по добре от сд канала,но това е мое мнение.
Да определено е по-добре от SD.

alexteam

сега след първите полувремена, мога да кажа, че разликата в качеството на излъчване на футболен мач съпоставена с това на Булсата/когато излъчват ХД футбол/ е меко казано смразяваща....

Деян

Че БСК имат ли HD канал?;;573

preslav

Официален отговор от сайта foxtv.bg:

На  15-ти октомври в 20:30 часа първи в ефира ще се появи най-дълголетният  ситком и запазена марка на FOX вече 23 години - ,,Семейство Симпсън".
В първия ефирен ден каналът ще бъде достъпен за близо 60% от домакинствата с кабелна или сателитна телевизия.
В България FOX ще могат да гледат всички абонати на Blizoo, Bulsatcom, Megalan, M-Tel, Net 1, Vivacom и други.
Blizoo ще осигури на своите абонати и HD версия на канала.
В програмата са заложени филми, сериали, анимация и предавания от най-големите филмови студиа в САЩ и Европа.
FOX e интелигентно забавление с характер, символ на качествено съдържание.

Н1

Само мачовете засега HD качество и има огромна разлика от SD i HD

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания